امروز 29 شهریور 1399, 06:18



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 8 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان پن جیک
پستارسال شده در: 16 مهر 1392, 09:50 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه

نان پن جیک از نان های خوشمزه ارامنه هست.ظاهری شبیه به پیراشکی کرمدار داره منتها تو فر آماده میشه و سرخ نمیشه.اين دستور خوب خانوم ارزو گنجي نازنين هست كه در برنامه خانه مهر هم اموزش دادند.

مواد لازم:

شیر یا آب..........2/1 پیمانه
شکر.............50 گرم
کره نرم شده........50 گرم
تخم مرغ........1عدد
مایه خمیر......1ق چایخوری
بکینگ پادر.......1 و 2/1 ق چایخوری
نمک..........2/1 ق چایخوری
ارد...........350-370 گرم(کلا تا حدی که به دست نچسبد)

مواد کرم میانی:

شکر.......2/1 پیمانه
نشاسته ذرت.....1 ق سوپخوری
آرد........2 ق سوپخوری
شیر......1 پیمانه
زرده تخم مرغ.......1عدد
وانیل.......4/1 ق چایخوری


1. شیر و 1قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و جداگانه میگذاریم تا استراحت کنند تقریبا یک ربع.


2. در ظرفی شکر و کره نرم شده و تخم مرغ و نمک و بکینگ پادر را با هم مخلوط کرده و سپس مایه خمیر ور آمده را اضافه کرده و هم میزنیم.نهایتا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حدی ک خمیر به دست نچسبد و 7-8 دقیقه خوب ورز میدهیم.روی ظرف یک سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.


3. خمیر را یکم ورز میدهیم و به اندازه های 100 گرمی تقسیم میکنیم.سینی فر را چرب کرده و هر تکه خمیر را به شکل چونه های گرد در آورده و در سینی با فاصله میچینیم.روی خمیرها را میپوشانیم و 45 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.




4. فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کرده وسینی را در طبقه وسط فر میگذاریم.بسته به دمای فر پخت نانها متفاوت خواهد بود.بعد از 10 دقیقه مرتب چک کنید که نسوزند. وقتی نانها دوبرابر شدن و پخته شدند و زیرشان طلایی شد،گریل را روشن کرده و میگذاریم تا طلایی شوند.


برای تهیه کرم میانی،شکر و آرد و نشاسته را مخلوط کرده و شیر سرد(یا آب) را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده (من اضافه نکردم) و خوب هم زده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.غلظت آن از فرنی سفت تر باید باشد.کلا کرمی سفت و شیشه ای میشود.بعد از حرارت برداشته و وانیل و ترجیحا کمی کره به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.کرم باید کاملا سرد شود.

وقتی نانها سرد شد،کنار انها را با چاقویی تیز شکاف داده و از کرم سرد میانش میگذاریم.و روی نانها را با پودر قند و نسکافه تزیین میکنیم.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مامان مهرانا (2 تیر 1393, 02:33) • samira17 (2 بهمن 1392, 16:53) • مریم2 (16 مهر 1392, 19:11) • ملیکا (16 مهر 1392, 13:36) • Tahere Noorallahpour (16 مهر 1392, 12:26) • Nayere (16 مهر 1392, 10:55) • baran (16 مهر 1392, 10:03) • faride sadat (16 مهر 1392, 09:57)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 2 تیر 1393, 15:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه
سلام سارینا جون. خوبی گلم؟من نان پنجیک را درست کردم. از لحاظ مزه،خیلی خوشمزه شد اما از لحاظ ظاهر یه ایراد داشت .همون طور که تو عکس می بینی بعد از پخت کامل که نونها را از فر دراوردم دیدم کاملا از هم باز شدن .می شه بگی مشکلش چی بوده؟البته یه اعتراف کنم.من برای استراحت اول بجای اینکه 1تا2ساعت بذارم بمونه ،روش یه دستمال خیس کشیدم و مثل خمیر معرکه گذاشتم توی فر داغ خاموش به مدت نیم ساعت.یعنی می تونه علتش این باشه؟                 



         


_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.



کاربرانی که از غزال در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (14 مرداد 1393, 13:39) • مریم2 (5 تیر 1393, 21:09) • ملیکا (3 تیر 1393, 00:22) • chef sarina (3 تیر 1393, 18:49)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 2 تیر 1393, 15:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
[quote="غزال"]سلام سارینا جون. خوبی گلم؟من نان پنجیک را درست کردم. از لحاظ مزه،خیلی خوشمزه شد اما از لحاظ ظاهر یه ایراد داشت .همون طور که تو عکس می بینی بعد از پخت کامل که نونها را از فر دراوردم دیدم کاملا از هم باز شدن .می شه بگی مشکلش چی بوده؟البته یه اعتراف کنم.من برای استراحت اول بجای اینکه 1تا2ساعت بذارم بمونه ،روش یه دستمال خیس کشیدم و مثل خمیر معرکه گذاشتم توی فر داغ خاموش به مدت نیم ساعت.یعنی می تونه علتش این باشه؟                 

شاید مایه خمیرت قوی بوده

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند غزال (2 تیر 1393, 19:08)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 3 تیر 1393, 18:48 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام سارینا جون. خوبی گلم؟من نان پنجیک را درست کردم. از لحاظ مزه،خیلی خوشمزه شد اما از لحاظ ظاهر یه ایراد داشت .همون طور که تو عکس می بینی بعد از پخت کامل که نونها را از فر دراوردم دیدم کاملا از هم باز شدن .می شه بگی مشکلش چی بوده؟البته یه اعتراف کنم.من برای استراحت اول بجای اینکه 1تا2ساعت بذارم بمونه ،روش یه دستمال خیس کشیدم و مثل خمیر معرکه گذاشتم توی فر داغ خاموش به مدت نیم ساعت.یعنی می تونه علتش این باشه؟                    


سلام غزال عزیز.مرسی شما خوبی؟اولین دلیلش همونطور که خودتونم گفتین کامل استراحت نکردن خمیر هست در نتیجه تو فر افزایش حجم اینچنینی داده.دوم اینکه ممکنه فرتون بیش از اندازه داغ شده باشه و دمای کمتری رو باید درنظر می گرفتین.سوم اینکه شاید مایه خمیرت رو بیش از میزان گفته شده ریختی ک سبب ترکش شده یا زیادی تازه بوده.هر خمیری رو طبق دستور گفته شده استراحت بدین چون باهم فرق می کنن.اما ظاهرش خیلی خوب و طلایی شده.دستت درد نکنه(مهم مزه شه.حداقل برای من همین کافیه)



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (14 مرداد 1393, 13:39) • مریم2 (5 تیر 1393, 21:10) • غزال (4 تیر 1393, 17:14)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 3 تیر 1393, 01:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
سارینا جان من خیلی اینو دوست دارم و در اولین فرصت سعی میکنم درست کنم ...فعلا نشاسته ندارم
اما تو شهر ما کرم وسطش یک چیزی شبیه خامه ست....یعنی خیلی سفیده ولی تو عکس راضیه جون کرمش شبیه کرم پیراشکیه
میدونی اون کرما چیه عزیزم

سارینا جان یک سوال دیگه هم دارم برای پخت این نون نیاز نیست توی فر ظرف آب بزاریم تا خشک شه

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 5 تیر 1393, 15:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
مامان مهرانا نوشته است:
سارینا جان من خیلی اینو دوست دارم و در اولین فرصت سعی میکنم درست کنم ...فعلا نشاسته ندارم
اما تو شهر ما کرم وسطش یک چیزی شبیه خامه ست....یعنی خیلی سفیده ولی تو عکس راضیه جون کرمش شبیه کرم پیراشکیه
میدونی اون کرما چیه عزیزم

سارینا جان یک سوال دیگه هم دارم برای پخت این نون نیاز نیست توی فر ظرف آب بزاریم تا خشک شه

ایشالا ک حتما درستش می کنی و خوشت میاد.اره این کرم پیراشکیه اما شما از هر نوع کرمی ک دوست داری میتونی استفاده کنی.شما در چه شهری هستین؟شاید کرم کره ایه ک با شکر و کره و اسانس درست میشه.نه نیازی به اب نیست.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (14 مرداد 1393, 13:40) • مریم2 (5 تیر 1393, 21:10)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 5 تیر 1393, 01:05 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
مامان مهرانا نوشته است:
سارینا جان من خیلی اینو دوست دارم و در اولین فرصت سعی میکنم درست کنم ...فعلا نشاسته ندارم
اما تو شهر ما کرم وسطش یک چیزی شبیه خامه ست....یعنی خیلی سفیده ولی تو عکس راضیه جون کرمش شبیه کرم پیراشکیه
میدونی اون کرما چیه عزیزم

سارینا جان یک سوال دیگه هم دارم برای پخت این نون نیاز نیست توی فر ظرف آب بزاریم تا خشک شه

ایشالا ک حتما درستش می کنی و خوشت میاد.اره این کرم پیراشکیه اما شما از هر نوع کرمی ک دوست داری میتونی استفاده کنی.شما در چه شهری هستین؟شاید کرم کره ایه ک با شکر و کره و اسانس درست میشه.نه نیازی به اب نیست.


عزیزم من ساکن بابلسرم....من نمیدونم کرم کره ای چطوریه؟ولی اون کرم کاملا سفید و پفکی مثل خامه ست اما سنگینتر از خامه
میشه طرز تهیه کرم کره ای رو هم بگین

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان پن جیک
پستارسال شده در: 13 مرداد 1393, 09:46 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
مامان مهرانا نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مامان مهرانا نوشته است:
سارینا جان من خیلی اینو دوست دارم و در اولین فرصت سعی میکنم درست کنم ...فعلا نشاسته ندارم
اما تو شهر ما کرم وسطش یک چیزی شبیه خامه ست....یعنی خیلی سفیده ولی تو عکس راضیه جون کرمش شبیه کرم پیراشکیه
میدونی اون کرما چیه عزیزم

سارینا جان یک سوال دیگه هم دارم برای پخت این نون نیاز نیست توی فر ظرف آب بزاریم تا خشک شه

ایشالا ک حتما درستش می کنی و خوشت میاد.اره این کرم پیراشکیه اما شما از هر نوع کرمی ک دوست داری میتونی استفاده کنی.شما در چه شهری هستین؟شاید کرم کره ایه ک با شکر و کره و اسانس درست میشه.نه نیازی به اب نیست.


عزیزم من ساکن بابلسرم....من نمیدونم کرم کره ای چطوریه؟ولی اون کرم کاملا سفید و پفکی مثل خامه ست اما سنگینتر از خامه
میشه طرز تهیه کرم کره ای رو هم بگین

کرم کره ای یا باتر کریم اصلش ترکیبی از از کره و پودر قند و یه طعم دهنده مثل وانیل یا اسانس هست.اینقدر کره و پودر قند زده میشه تا دقیقا مثل خامه پفکی و پوک و حجمدار میشه و کاملا فرم میگیره.انواع مختلفی داره:المانی-فرانسوی-روسی-و...مثلا تو یه نوعش علاوه بر کره و شکر سفیده تخم مرغ و شربت هم هست...



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (14 مرداد 1393, 13:40) • مامان 3 قلوها (13 مرداد 1393, 11:56) • مامان مهرانا (13 مرداد 1393, 11:37) • zahra.sh (13 مرداد 1393, 10:09)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 8 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad