امروز 1 اسفند 1398, 01:22



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان صبحانه
پستارسال شده در: 11 مهر 1392, 19:24 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
نان صبحانه

من دستور سه تا نون( نان عسلی، شیرمال، پارکر) رو با هم ترکیب کردم و نتیجه اش خوب شد.

* نکات مهم پخت نان در بخش نان عسلی توضیح داده شده.

طرز تهیه:

آرد...... حدود 5 لیوان یا بیشتر( تا وقتیکه خمیر به دست نچسبه)

تخم مرغ..... 2 عدد

شیر....... یک پیمانه

شکر...... 2 قاشق+ 1 قاشق برای خمیر مایه

عسل........ 2 تا 3 ق غ
خمیر مایه....... یک قاشق سوپخوری

آب ولرم...... دو قاشق غذاخوری

کره...... 100 گرم

نمک..... یک پینچ

کشمش....... نصف پیمانه
مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ.......یک عدد

شکر...... یک ق م

شیر..... یک ق م

کنجد


اول خمیر مایه رو با آب ولرم شکر مخلوط می کنیم میذاریم عمل بیاد.

شیر ، عسل، 2 ق شکر و کره رو تو یه ظرف ریخته و روی حرارت میذاریم تا باهم مخلوط بشن، در حدی که شیر گرم بشه.

وقتی مخلوط شیر خنک شد، تخم مرغها رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم و بعد هم خمیر مایه و نمک.

آرد رو کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم میزنیم تا وقتیکه دیگه هم زدن با قاشق ممکن نباشه. بعد با دست این کار رو انجام می دیم.

لطافت خمیر ما باید مثل لاله گوش باشه پس آرد زیاد نباید اضافه بشه تا حدی که خمیر به دست تمییز( دستی که خمیری نیست) نچسبه.

در آخر کشمش رو هم اضافه می کنیم.

بعد یه ظرف رو چرب می کنیم و خمیر رو میذاریم توش و روش رو می پوشونیمو می ذاریم یه ساعتی استراحت کنه.

وقتی بعد یه ساعت حجم خمیر دو برابر شد ، خمیر رو به اندازه های دلخواه تقسیم کرده و به شکلهای مختلف در میاریم وتو سینی فر می چینیمشون.

دوباره روی خمیر ها رو می پوشونیم و می ذاریم نیم ساعت استراحت کنه.

فر رو روی 180 درجه ( فر من رو درجه 140 جواب میده)میذاریم و یه ظرف آب هم میذاریم طبقه پایین فر.

بعد نیم ساعت مخلوط رومال رو روی خمیرها می مالیم و  سینی رو میذاریم تو فر . حدوداً 30 دقیقه طول می کشه که نو بپزه.


پيوست ها:
DSC_2051.JPG
DSC_2051.JPG [ 33.91 KiB | بازديد 3006 بار ]
DSC_2050.JPG
DSC_2050.JPG [ 32.74 KiB | بازديد 3006 بار ]

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط luna در 18 مهر 1392, 11:49 .

کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): samira17 (2 بهمن 1392, 16:48) • mam helia (22 مهر 1392, 13:03) • faride sadat (13 مهر 1392, 10:18) • titichef (11 مهر 1392, 02:09) • مریم2 (11 مهر 1392, 20:16) • Nayere (11 مهر 1392, 20:06) • Tahere Noorallahpour (11 مهر 1392, 19:43)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان صبحانه
پستارسال شده در: 8 تیر 1395, 07:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 تیر 1395, 13:36
پست ها : 5
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
دوستان عزیز, طرز تهیه نان شیرمال مخصوص رو براتون آماده کرده‌ام با تصاویر و نکات پخت. امیدوارم که استفاده کنید و لذت ببرید.



طرز تهیه نان شیرمال مخصوص

_________________
شاه قناد - آموزش تخصصی شیرینی پزی و قنادی بر اساس مواد اولیه, ابزار و زمان


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad