امروز 16 فروردین 1399, 06:22



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 78 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 16 دی 1393, 19:43 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 تیر 1393, 19:51
پست ها : 19
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
arghavan نوشته است:
parvazdj نوشته است:
arghavan نوشته است:
parvazdj نوشته است:
arghavan نوشته است:
parvazdj نوشته است:
سلام
دوستان من امروز کیک درست کردم بعد با همین دستور با پودر آگارگار ژله بریلو درست کردم  اولش که تو لیوان ریخنم و گرم بود یه مقدار شل بود وقتی یه مقدار خنکتر شد یعد روی یه گوشه ازکیکم امتحانی یه مقدار ریختم خامه مشخص بود برای همیه توی یخچال حدود 5 دقیقه ای گذاشتم بعد مثل ژله نیمه سفت تر شد همین که روی کیکم ریختم به صورت تیکه تیکه بسته شد وقتی روی کیک انگشتم و می کشیدم ژله کامل بسته بود در صورتی کیکهایی که از شیرینی فروشی می خریم رویه ش.ن بریلو مثل عسل به انگشت می چسبن در ضمن براقم نبود و خیلی بد شد به نظرتون مشکل کارم کجاست؟خواهش می کنم کمکم کنید خیلی تو ذوقم خورد چون می خواستم ببرم مهمونی


دوست عزیز اینکه چرا مال شما شفاف نشد دلیلشو نمی دونم چون خودم با همین دستور درست کردم و شفاف شد. عکسش هم صفحات قبل هست
اما برای سفت شدنش باید بگم چه بریلویی که از بازار می خری چه اونیکه خودت درست می کنی، موقع استفاده باید با آب رقیقش کنی بعد رو کیک بریزی


من پود آگارگار خریدم با آب و شکر روی حرارت مخلوطش کردم  ولی بعد از با گذشت زمان ژله ام سفت شد و روی کیک حالت ژله بسته داشت حتی اگه من بعد از سفت شدن ژله بریلوم اون و دوباره رقیق کنم بعد اینکه روی کیک بریزم باز سفت می شه ولی کیکهای بیرون که می خریم و با بریلو روکش شدن حتی با گذشت چند روز هم حالت رقیقشون و دارن.چطور می شه اینجوری درستش کرد؟شما که درست می کنین واستون بعد سرد شدن چطوری می شه؟


وقتی آماده شد باید بزارین یخچال تا سرد شه و اون موقع قاعدتا سفته. هر وقت هم خواستی استفاده کنی باید به مقدار لازم با آب سرد رقیقش کنی و رو کیک بریزی. اون موقع دیگه سفت نمی شه.


دوست عزیزم ممنون از اینکه وقت می زارید و جواب سوالاتم و می دید.ببخشید من درست متوجه نشدم اگه بعد از سفت شدن ژله با آبسرد مخلوطش کنم اصلا سفت نمیشه حتی بعد از ریختن ژله روی کیک و گذشت زمان؟


دوست عزیز بریلو رو وقتی درست کردی باید بزاری یخچال تا سرد بشه(بریلو گرم رو رو کیک نمی ریزن).آماده اش رو هم اگه بخری سفته. برای استفاده رو کیک باید مقداری که لازم داری رو به میزان دلخواه(بریلو سرد) با آب مخلوط کنی تا رقیق بشه بعد رو کیک بریزی. اینجوری بریلو همون طور که رقیقش کردی می مونه و سفت نمی شه. اگه بریلو گرم رو بریزی خوب مشخصه که بعد از سرد شدن سفت می شه.


ممنون دوست خوب و عزیز واقعا از اهنمایینماییاتون استفاده کردم



کاربرانی که از parvazdj در این پست تشکر کرده اند arghavan (17 دی 1393, 09:40)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 دی 1393, 15:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 تیر 1393, 19:51
پست ها : 19
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
دوستان از روش پاپینگ ژل که توش نشاسته ذرت می شه برای کاور کردن کل کیک استفاده کرد(مثلا کل کیک و ابروبادی کرد)؟طعم کیک بد نمی شه؟مثل ژله با پودر آگاگار می شه؟اگه راهنماییم کنید ممون می شم چون قراره برای یه تولد خودم کیک درست کنم تا حالا از روش پاپینگ ژل استفاده نکردم دوست دارم این روشم امتحان کنم.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 21 دی 1393, 10:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
parvazdj نوشته است:
دوستان از روش پاپینگ ژل که توش نشاسته ذرت می شه برای کاور کردن کل کیک استفاده کرد(مثلا کل کیک و ابروبادی کرد)؟طعم کیک بد نمی شه؟مثل ژله با پودر آگاگار می شه؟اگه راهنماییم کنید ممون می شم چون قراره برای یه تولد خودم کیک درست کنم تا حالا از روش پاپینگ ژل استفاده نکردم دوست دارم این روشم امتحان کنم.


دوست عزیزم پاپینگ ژل مزه ترش داره و من برای روی کل کیک نمی پسندم . یک بار برای طرح انگری بردز روی کیک استفاده کردم . خوشگل شد ولی مزه ترشی با کیک همخوانی نداشت و اکثر کسایی که خوردن اون قسمتشو جدا کردن.

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): masumjoon (22 دی 1393, 08:48) • مامان 3 قلوها (21 دی 1393, 10:58) • Nayere (21 دی 1393, 10:21)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 6 فروردین 1394, 16:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 تیر 1393, 19:51
پست ها : 19
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
parvazdj نوشته است:
arghavan نوشته است:
parvazdj نوشته است:
arghavan نوشته است:
parvazdj نوشته است:
arghavan نوشته است:
parvazdj نوشته است:
سلام
دوستان من امروز کیک درست کردم بعد با همین دستور با پودر آگارگار ژله بریلو درست کردم  اولش که تو لیوان ریخنم و گرم بود یه مقدار شل بود وقتی یه مقدار خنکتر شد یعد روی یه گوشه ازکیکم امتحانی یه مقدار ریختم خامه مشخص بود برای همیه توی یخچال حدود 5 دقیقه ای گذاشتم بعد مثل ژله نیمه سفت تر شد همین که روی کیکم ریختم به صورت تیکه تیکه بسته شد وقتی روی کیک انگشتم و می کشیدم ژله کامل بسته بود در صورتی کیکهایی که از شیرینی فروشی می خریم رویه ش.ن بریلو مثل عسل به انگشت می چسبن در ضمن براقم نبود و خیلی بد شد به نظرتون مشکل کارم کجاست؟خواهش می کنم کمکم کنید خیلی تو ذوقم خورد چون می خواستم ببرم مهمونی


دوست عزیز اینکه چرا مال شما شفاف نشد دلیلشو نمی دونم چون خودم با همین دستور درست کردم و شفاف شد. عکسش هم صفحات قبل هست
اما برای سفت شدنش باید بگم چه بریلویی که از بازار می خری چه اونیکه خودت درست می کنی، موقع استفاده باید با آب رقیقش کنی بعد رو کیک بریزی


من پود آگارگار خریدم با آب و شکر روی حرارت مخلوطش کردم  ولی بعد از با گذشت زمان ژله ام سفت شد و روی کیک حالت ژله بسته داشت حتی اگه من بعد از سفت شدن ژله بریلوم اون و دوباره رقیق کنم بعد اینکه روی کیک بریزم باز سفت می شه ولی کیکهای بیرون که می خریم و با بریلو روکش شدن حتی با گذشت چند روز هم حالت رقیقشون و دارن.چطور می شه اینجوری درستش کرد؟شما که درست می کنین واستون بعد سرد شدن چطوری می شه؟


وقتی آماده شد باید بزارین یخچال تا سرد شه و اون موقع قاعدتا سفته. هر وقت هم خواستی استفاده کنی باید به مقدار لازم با آب سرد رقیقش کنی و رو کیک بریزی. اون موقع دیگه سفت نمی شه.


دوست عزیزم ممنون از اینکه وقت می زارید و جواب سوالاتم و می دید.ببخشید من درست متوجه نشدم اگه بعد از سفت شدن ژله با آبسرد مخلوطش کنم اصلا سفت نمیشه حتی بعد از ریختن ژله روی کیک و گذشت زمان؟


دوست عزیز بریلو رو وقتی درست کردی باید بزاری یخچال تا سرد بشه(بریلو گرم رو رو کیک نمی ریزن).آماده اش رو هم اگه بخری سفته. برای استفاده رو کیک باید مقداری که لازم داری رو به میزان دلخواه(بریلو سرد) با آب مخلوط کنی تا رقیق بشه بعد رو کیک بریزی. اینجوری بریلو همون طور که رقیقش کردی می مونه و سفت نمی شه. اگه بریلو گرم رو بریزی خوب مشخصه که بعد از سرد شدن سفت می شه.


ممنون دوست خوب و عزیز واقعا از اهنمایینماییاتون استفاده کردم


سلام
من بازم ژله بریلو با پودر آگارگار درست کردم ولی بد شد بعد سرد شدن لخته لخته می شه تا وقتی گرم مث عسل ولی همین که سرد شد لخته لخته می شه هرچی هم با آب مخلوطش می کنم فایده نداره و لخته هاش از بین نمی ره.دیگه ناامید شدم از درست کردن.دلیلش چیه؟چرا این شکلی می شه؟می شه راهنماییم کنید


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 6 فروردین 1394, 03:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 تیر 1393, 19:51
پست ها : 19
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
دوستان من با این دستور درست کردم:دستور و از انجمن خانم گل برداشتم.

1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار(موجود در لوازم قنادی)
1 لیوان آب سرد
4 قاشق غذاخوری پودر شکر
کمی وانیل یا اسانس با طعم دلخواه

جوهر لیمو استفاده نکردم.دلیل استفاده از جوهر لیمو چیه؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 19 فروردین 1394, 05:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 فروردین 1394, 05:08
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام به همه دوستان
از اینکه عضو این سایت شدم خیلی خوشحالم
من بریلو که درست کردم زرده و شفاف نیست اشکال کار چیه?
۱۲گرم آگار آگار یعنی چند تا قاشق?


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 خرداد 1396, 01:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 اردیبهشت 1396, 15:22
پست ها : 155
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
در سفر به مکزیک باید های زیر را رعایت کنید .

سفر به هر کشور و دیاری مستلزم داشتن حداقل دانش در باره آداب و رسوم آن کشور و باید ها و نباید هایی است که باید در آن کشور رعایت شود. مکزیک کشوری باستانی و مهد تمدن و هنر است. مردمان هنرمند و هنردوستی دارد و این موضوع را در تمامی دیواره او نقش و نگارها و حتی در موزه ها و خیابان های شهر های مکزیک می توانید بخوبی مشاهده کنید. تفریحگاه های و مراکز باستانی و تاریخی و همچنین وجود کیلومترها خطر ساحلی با انواع ورزش ها و تفریحات آبی سفر به مکزیک را مهیج تر خواهد کرد.
اما در طول مسافرتتان به این کشور مواردی را باید رعایت کنید تا بهترین خاطرات را از این کشور به ارمغان ببرید و سفری کم دغدغه تر داشته باشید .
1-    مکزیکی ها مستعمرهاسپانیا بوده اند و زبان رسمی آنها اسپانیایی است پس بهتر است قبل از سفر با اصطلاحات و عبارت ها و کلمات کلیدی اسپانیایی کمی آشنا شوید …

برای  مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .
http://travel.sahelaftab.com/
02188656892


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 خرداد 1396, 02:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 23 اردیبهشت 1396, 22:08
پست ها : 60
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
تفاوت شرکت های نسبی و تضامنی در چیست ؟
شرکت هایی که با اعتبار نفرات موسس خود کار می کنند و اعتبار این افراد در سرنوشت شرکت نقش بسزایی دارد به شرکت های اشخاص مشهور می باشند .  شرکت های تضامنی و نسبی از مهم ترین این شرکت های می باشند . البته شرکت مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی هم می تواند شامل این موارد باشد البته با ورود قوانین خاص دیگر به محدوده آنها که مربوط به شرکت هاس سهامی خاص و با مسئولیت محدود می باشد .
شرکت های تضامنی شرکت هایی هستند که با ضمانت دو تا چند نفر شریک تاسیس می شوند . این افراد که غالبا افرادی نام آشنا و معتبر در حوزه فعالیت های خود هستند با ثبت شرکت سعی می کنند دامنه فعالیت خود را بالاتر برده و به سود و اعتبار بیشتری هم نائل شوند . در این راستا با شراکت با دو تا چند نفر دیگر در موضوع فعالیت مورد نظر خود که از اعتبار مشابه و یا کمتر و یا بیشتری برخوردار باشند سعی می کنند ضمن استفاده از اعتبار و تخصص آنها توانایی شرکت را بالاتر برده و سود و منافع بیشتری را نصیب خود کنند.
برای مطالعه ادامه مطلب به وبسایت ثبت شرکت وثبت برند  نوبل مراجعه فرمایید. همچنین برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید .
تلفن :     02188770580


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 78 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad