امروز 16 فروردین 1399, 06:00



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 48 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 02:27 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
azam نوشته است:
azam نوشته است:
میگن برای پشت قابلمه هایی که یه حالت سوخته داره و اصلا دیگه پاک نمیشه مثه همین تابه ی تفلونه خودم،مایع هایی اومده که به راحتی پاک شون میکنه.کسی میدونه اسمشون چیه؟
و اصلا راهکاری داره که بتونم پشت تابه ام رو دوباره تمیز ببینم؟آخه اصلا پاک نمیشه
یه نکته ای رو قبلا خونده بودم که با نمک پاک میشه اما با نمک امتحان کردم هیچ تاپیری نداشت.ممنون میشم کمکم کنید


باید منو ببخشید این پست جاش اینجانبوده،من اشتباهی گذاشتم
طاهره جان ببخشید،لطفا به پستی که بهش مربوطه انتقالش بدین.مرسی


عزیزم اینجور مواقع میتونید خودتون پست رو انتقال بدید و جای این پستتون یک نقطه بزارید طاهره جون حذفش میکنه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند Tahere Noorallahpour (5 آبان 1392, 18:40)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 آبان 1392, 02:45 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
نکته در مورد سرو و برش ژله:

برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید ظرف خیس باشه و برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید کارد خیس باشه.

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (7 آبان 1392, 11:31) • Nayere (6 آبان 1392, 09:01)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 6 آبان 1392, 18:27 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
برای برش زدن راحت مسقطی چاقو رو چرب کنید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (7 آبان 1392, 12:29) • faride sadat (7 آبان 1392, 11:30)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 دی 1392, 23:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 مهر 1392, 16:28
پست ها : 574
تشکر کرده: 501 تا این لحظه
تشکر شده: 1605 تا این لحظه
برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:

خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.

خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.

نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
گوشت کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.

وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز می‌گذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.

برای تهیه پیاز داغ :
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورش‌ها مصرف می‌شود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته به‌هم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.

منبع : sooran.com



کاربرانی که از razi69 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (1 بهمن 1392, 11:12)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 دی 1392, 23:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 مهر 1392, 16:28
پست ها : 574
تشکر کرده: 501 تا این لحظه
تشکر شده: 1605 تا این لحظه
یک پیمانه آب مساوی است با 200 گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه شیر مساوی است با 200 گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه روغن آب کرده مساوی است با 200 گرم

یک پیمانه آرد مساوی است با 125 گرم

یک پیمانه شکر مساوی است با 200 گرم

یک پیمانه برنج مساوی است با 200 گرم

یک قاشق سوپخوری آرد مساوی است با 25 گرم

یک قاشق سوپخوری شکر مساوی است با 25 گرم

یک قاشق سوپخوری روغن آب کرده مساوی است با 20 گرم

البته فابل ذکر است یک پیمانه برابر است با یک لیوان معمولی


منبع : groohashpazi.



کاربرانی که از razi69 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (1 بهمن 1392, 16:30) • masumjoon (1 بهمن 1392, 10:06) • ملیکا (30 دی 1392, 23:59)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 بهمن 1392, 14:06 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 مهر 1392, 16:28
پست ها : 574
تشکر کرده: 501 تا این لحظه
تشکر شده: 1605 تا این لحظه
اشتباه رایج آشپزی +راه حل


شاید دوست داشته باشید ادویه‌ها و روغن خود را حول و حوش اجاق گاز نگه دارید تا هم در دسترس باشد هم ظرف‌های زیبای آن در چشم باشد! اما این کار باعث می‌شود تا ادویه و روغن ، عطر و کیفیت خود را به مرور بدلیل گرما از دست بدهند!


1 ) جایگزینی مواد : جابجا کردن یکی از مواد غذایی با دیگری همیشه جواب نمیدهد ، بعنوان مثال استفاده از بیکینگ پودر بجای بیکینگ سودا در بعضی موارد احتمالاً همان مقدار که میخواهید پف مثلا  نمیکند!

راه‌ حل :  این مشکل همیشگی نیست مثلا می‌توانید عسل را به جای شکر سفید و خامه را به جای شیر غلیظ و یا آرد ذرت را به جای آرد گندم به کار ببرید اما برای اجتناب از اشتباه اول ، در هنگام جایگزینی از یک آشپز حرفه‌ای یا یک کتاب معتبر آشپزی کمک بگیرید.



2 ) داغ نکردن ماهیتابه در هنگام آشپزی : اگر شما مواد غذایی سرد را در روغن داغ نشده و در یک ماهیتابه سرد بریزید غذا به سادگی روغن را قبل از اینکه داغ شود جذب می‌کند و مجبورید دوباره روغن اضافه کنید و در پایان یک غذای چرب خواهید داشت.

راه‌ حل : ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه داغ شد روغن را اضافه کنید و یک قاشق چوبی درون آن قرار دهید و هنگامی که دور قاشق حباب‌های ریزی به وجود آمد مواد غذایی را که به دمای محیط رسیده اس، اضافه کنید ، این کار از چسبیدن غذا نیز جلوگیری میکند.



3 ) پر کردن بیش از اندازه ماهیتابه : وقتی عجله دارید دلتان میخواهد سریع غذا را سرخ کنید و همه مواد با هم و در یک نوبت اضافه کنید!

راه حل : برای نتیجه بهتر مواد غذایی را در چند نوبت سرخ کنید تا هم آب نیندازد و هم یکنواخت سرخ شود ،  در غیر این صورت یا یک غذای پخته بجای سرخ  شده خواهید داشت  یا نیمی از غذا بیش از حد سرخ می‌شود و مابقی نیم‌پز خواهد ماند.



4 ) ترس از حرارت : اگر غذای خود را روی شعله کم سرخ کنید هرگز برشته نمیشود و این به معنی آن است که عطر غذا از آن خارج نمی‌شود.

راه‌ حل : از حرارت بالا برای سرخ کردن موادی مانند ماهی ، فیله مرغ و غذاهایی استفاده کنید که ضخامت کمی داشته و نیاز به مغز پخت شدن ندارند و حرارت متوسط برای مواد غذایی ضخیم‌تر استفاده کنید.



5 ) سرو سریع گوشت : برش گوشت بلافاصله پس از پختن آن باعث می‌شود آب آن خارج شود و گوشتی که آب آن خارج شده هم خاصیت کمتری دارد و هم سفت می‌شود.

راه‌حل : وقتی به گوشت پس از پخت حداقل 10 دقیقه استراحت دهید رشته‌های گوشت  آب درون گوشت را به خود جذب میکند و در نتیجه گوشت آبدارتر، طعم‌دارتر و نرم‌تری خواهید داشت.



6 ) ترس از نمک : اکثر مردم نمک زیادی را در زمان مصرف مواد غذایی آماده یا فرآوری شده مصرف می‌کنند در حالی‌که از آن بی‌خبرند ، استفاده معقول و به اندازه از نمک نه تنها ایرادی ندارد بلکه طعم غذا را کامل می‌کند ، کاری که هیچ چاشنی‌ و طعم‌دهنده‌ دیگری نمی‌تواند انجام دهد.

راه حل : مقدار نمک مناسب هم غذای شما را خوشمزه می‌کند و هم به سلامتی شما آسیب نمی‌رساند ، نمک علاوه بر طعم‌دهندگی در غذا کاربردهای دیگری نیز دارد ، به عنوان مثال نمک به همراه مایه خمیر به ور آمدن خمیر کمک می‌کند ، پس تنها در صورتی از نمک اجتناب کنید که به دستور پزشک باشد.



7 ) نگهداری روغن و ادویه نزدیک اجاق گاز : شاید دوست داشته باشید ادویه‌ها و روغن خود را حول و حوش اجاق گاز نگه دارید تا هم در دسترس باشد هم ظرف‌های زیبای آن در چشم باشد! اما این کار باعث می‌شود تا ادویه و روغن ، عطر و کیفیت خود را به مرور بدلیل گرما از دست بدهند.

راه حل : روغن و ادویه‌جات خود را ترجیحاً در جای خنک ، تاریک و خشک نگه دارید ، فاصله حداقل 20 سانتیمتر از اجاق گاز مناسب است.



8 ) پر کردن لیوان آرد : بسیاری از آشپزها با اینکه از لیوان استفاده می‌کنند اما نتیجه کارشان رضایت‌بخش نیست و دلیل آن را نمی‌فهمند ، دلیل این مشکل آن است که لیوان را داخل آرد کرده و آن را با فشار پر می‌کنند و در این صورت مقدار آرد از اندازه مورد نظر بیشتر می‌شود.

راه حل : برای اندازه‌گیری درست لیوان را با یک قاشق پر کرده و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید تا آرد اضافی بیرون بریزد.



9 ) روغن در آب پاستا : اضافه کردن روغن در آبی که پاستا را در آن می‌پزید از جمله کارهایی است که همه آشپزها در هنگام تهیه پاستا انجام می‌دهند.

راه حل : اگر پاستای شما با کیفیت است نیازی به اضافه کردن روغن در آب جوش ندارید ، میتوانید با اضافه کردن کمی زردچوبه به آب پاستا از چسبیدن آن جلوگیری کنید ، اگر پاستا را بیش از زمانی که لازم است نجوشانید نیازی به اضافه کردن هیچ کدام از این مواد نیست.



10 ) مخلوط کردن بیش از حد مواد خمیر : در تمام دستورهای تهیه مافین ، پن کیک و کیک‌ها به این جمله برمی‌خورید که مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید اما اگر شما بیش از اندازه این کار را انجام دهید ، گلوتن موجود در آرد از آن جدا شده و باعث سفت شدن کیک یا مافین می‌شود.

راه حل : مواد خمیر را بیش از اندازه هم نزنید ، همین که احساس کردید مواد به صورت یکنواخت مخلوط شده‌اند کفایت می‌کند.

irancook



کاربرانی که از razi69 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Tahere Noorallahpour (15 بهمن 1392, 01:34) • faride sadat (15 بهمن 1392, 17:18) • samira17 (15 بهمن 1392, 14:25) • masumjoon (15 بهمن 1392, 14:16)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 بهمن 1394, 13:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 تیر 1394, 13:08
پست ها : 4
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی
نکات مهم و ضروری در آموزش آشپزیو آموزش شیرینی پزی هر كسی كه حداقل یك بار شیرینی تهیه كرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است كه اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممكن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای كشیده شده ، بنابراین لازم است كه در مورد پخت شیرینی و نحوه كار كردن با فرهای خانگی نكات زیر را بدانید:
معمولاً كیك و شیرینی هایی كه دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند. كیك و شیرینی هایی كه ریز و كوچك هستند (به جز شیرینی هایی كه سفیده یا زرده زیاد در آنها به كار رفته) حرارت زیاد و وقت كمتری برای پخت نیاز دارند.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود كه روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی كه این حالت پیش آمد بهتر است یك تكه كاغذ فویل را چند لایه كرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی كه به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. درجه حرارت فر در فرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است كه با در دست داشتن جدول زیر می توان هر كیك یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.

●نكاتی در خصوصتهیه كیك و تزیین آن :
قبل از اینكه شروع به پخت و تزیین هر كیكی بكنیم چند نكته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم .
۱- همیشه دستور كیكی یا شیرینی را كه تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر كاملا میخوانیم ،مطمئن شویم كه تمام مواد لازم را دراختیار داریم .
۲- هیچگاه سعی نكنیم كه مواد دیگری راجایگزین بعضی از مواد كنیم .
۳- تمام مواد را یك ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ی مواد هم دما شوند.
۴- مواد را به دقت وزن كنید .
۵- حدود یك ربع قبل از پخت فر را روشن كنیم .
۶- هیچگاه در فر را قبل از اینكه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نكنیم چون پف كیك می خوابد .
۷- یك كیك وقتی كاملا پخته است كه به اندازه ی كافی پف كرده باشد و روی ان طلایی شده باشد و كیك تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 اسفند 1398, 13:35 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 11 اسفند 1398, 12:50
پست ها : 5
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
ممنون از سیت خوبتون
لوله بازکنی فرمانیه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 48 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad