امروز 21 فروردین 1399, 06:06



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 7 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: سس کچاپ
پستارسال شده در: 5 مهر 1393, 09:35 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی دکمه کلیک کنید  

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): azam (18 مهر 1393, 21:48) • sana (6 مهر 1393, 23:23) • مامان مهرانا (5 مهر 1393, 14:39) • vm_mina (5 مهر 1393, 13:01) • Nayere (5 مهر 1393, 12:59) • samira17 (5 مهر 1393, 12:17) • zahra.sh (5 مهر 1393, 10:19) • masumjoon (5 مهر 1393, 09:49) • ssamiraa (5 مهر 1393, 09:42) • Tahere Noorallahpour (5 مهر 1393, 09:36) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سس کچاپ
پستارسال شده در: 5 مهر 1393, 10:40 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
ممنون فریده جون بابت دستور جدیدت عزیم چقد زمان میبره که گوجه با در بسته آب بندازن حدودی بفرمایید.
وقتی خواستیم از صافی رد کنیم باید کرفس و سیر رو دیگه جداشون کنیم درسته؟
تا چند وقت میتونیم این سس رو نگه داریم و اینکه باید در یخچال نگهداری شود؟


خواهش میبکنم عزیزم.
برای پخت اولیه گوجه ها حدود 20 تا 30 دقیقه زمان لازمه. البته به نوع گوجه و حرارت گاز هم بستگی داره.
من جدا نکردم و هر دو رو با پشت قاشق  فشار دادم تا به سس وارد شه.تو دستور هم نوشتم که این موضوع کاملا سلیقه ای هست.
شما اگه نخواستین جداشون کنید.
من بالای یکی دو  ماهم نگه داشتم. البته تو یخچال. بعد از اون تموم شده و اطلاع نندااااارم.



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:25) • azam (18 مهر 1393, 22:24) • گونش (7 مهر 1393, 01:34) • مامان 3 قلوها (5 مهر 1393, 22:09) • Nayere (5 مهر 1393, 12:59) • samira17 (5 مهر 1393, 12:18) • masumjoon (5 مهر 1393, 10:56)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سس کچاپ
پستارسال شده در: 6 مهر 1393, 13:19 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
saharsoheili نوشته است:
فریده جان مرسی از دستورت میگم  این مزه رب نمیگیره احیانا؟!
اگه فلفل دلمه ای شو بیشتر بریزیم بهتر نمیشه؟


خواهش میکنم. نه به هیچ عنوان. کلی بجز گوجه مواد افزودنی داره
ابتدای دستور هم ذکر کردم که میزان استفاده از ادویه ها به ذائقه افراد بستگی داره. شما میتونید اندازه ها رو باتوجه به طلع خودتون تغییر بدین. این مقادیری که نوشتم سلیقه منه و ممکنه با ذائقه شما یکم متفاوت باشه.یکبار که تست کنید دستتون میاد



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): azam (18 مهر 1393, 21:47) • samira17 (6 مهر 1393, 14:14) • zahra.sh (6 مهر 1393, 13:34) • مامان 3 قلوها (6 مهر 1393, 13:25)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سس کچاپ
پستارسال شده در: 7 مهر 1393, 12:03 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
reihaneh نوشته است:
سلام فریده عزیزم ، ممنون از این دستور خوبت من مدتها بود دنبال طرز تهیش بودم ، میشه از سرکه سیب بجای سرکه سفید استفاده کرد ؟ چون اصلا طعم سرکه را دوست ندارم و اینکه میشه مقدارشو کمتر کنم؟


خواهش میکنم ریحانه خانم. امیدوارم تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید
بله میشه از سرکه سیب هم استفاده کرد. استفاده از سرکه سفید فقط بخاطر این بود که رنگ سس خوشرنگ تر بشه یکم. والا فرقی نداره.
بله میشه یکم کمتر ریخت. ولی دو قاشق که زیاد نیست. حذفش نمیتونید کنید.



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): azam (18 مهر 1393, 21:45) • reihaneh (10 مهر 1393, 18:17) • مامان 3 قلوها (7 مهر 1393, 15:17) • zahra.sh (7 مهر 1393, 12:07)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سس کچاپ
پستارسال شده در: 16 مهر 1393, 12:49 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
reihaneh نوشته است:
با سلام  ، میخواستم بدونم اگه بجای شکر قهوه ای از شکر معمولی استفاده بشه در طعم سس تغییری بوجود میاد ؟


اگه شکر قهوه ای در دسترس نبود از شکر سفید استفاده کنید.



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 14:28) • azam (18 مهر 1393, 21:42) • مامان 3 قلوها (17 مهر 1393, 23:33) • reihaneh (16 مهر 1393, 14:24) • zahra.sh (16 مهر 1393, 12:54)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سس کچاپ
پستارسال شده در: 18 مهر 1393, 23:16 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
reihaneh نوشته است:
فریده جون من سس رو درست کردم با همون اندازه هایی که شما ذکرکرده بودید ، ولی هنوز طعمی شبیه به رب داره ، راهنمایی میکنید که چکار باید بکنم ؟


احتمالا میزان ادویه هارو کم ریختین. میتونید میزانشو بیشتر در نظر بگیرین .
من چون دوست نداشتم سسم مثل کچاپ های بیرون شیرین باشه شکرو کمتر ریختم. شما اگه خواستین بیشتر درنظر بگیرید .
پس تمام اندازه هارو طبق ذائقه خودتون کم و زیاد کنید .
( اگه خواستین شکر و ادویه و روغن اضافه کنید سس رو دوباره روی حرارت بگذارید تا گرم بشه تا شکر و ... حل بشه و طعم بده به سس )
با همین اندازه ها و میزان مطلوب ادویه ها هم اصلا طعم رب نداره .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:24) • samira17 (23 مهر 1393, 14:50) • reihaneh (19 مهر 1393, 12:36) • zahra.sh (19 مهر 1393, 12:29) • مامان 3 قلوها (18 مهر 1393, 23:58)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سس کچاپ
پستارسال شده در: 17 آبان 1393, 21:03 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
ملیکا نوشته است:
فریده جان من پودر پیاز ندارم جایگذین دیگه ای داره یا باید برم بخرم؟


وقتی دارید گوجه رو با سیر و کرفس میپزین پیاز خام رو هم اضافه کنید تا عطر و طعمشو به سس پس بده .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 14:28) • ssamiraa (17 آذر 1393, 12:33) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:24) • zahra.sh (18 آبان 1393, 10:32) • مامان 3 قلوها (17 آبان 1393, 23:35) • ملیکا (17 آبان 1393, 22:01)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 7 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad