امروز 16 فروردین 1399, 07:26



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: تارت توت فرنگی
پستارسال شده در: 29 بهمن 1392, 13:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
تارت میوه ای

این تارت روبا کرم پنیری درست کردم





و اینم تارت توت فرنگی که از نظر من بهترینه با کرم پاتیسر( البته با کرم پنیری خوشمزه تره)




مواد لازم برای خمیر:

آرد...... 200 گرم

کره کاملاً سرد..... 110 گرم

پودر قند..... یک ق غ

زرده تخم مرغ..... 1عدد

وانیل......یک دوم ق چ

نمک.... یک دوم ق چ

آب کاملاً سرد..... 2تا 3 ق غ( تو آب یخ بندازین تا کاملاً خنک باشه)

مواد لازم برای کرم پنیری:

پنیر خامه ای..... 250 گرم

خامه..... 125 گرم

شکر..... 80 گرم( حدود سه چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین..... یک ق غ سر خالی

شیر..... 2 ق غ

ژله..... نصف بسته( با توجه به نوع میوه)

طرز تهیه:

ابتدا خمیر رو درست میکنیم.

آرد رو با نمک و وانیل و پودر قند مخلوط می کنیم. بعد تکه های  کره سرد و زرده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و با نوک انگشتامون با آرد مخلورط می کنیم  تا به شکل خرده نان در بیاد.

بعد دو ق غ آب سرد رو اضافه می کنیم و با نوک انگشتامون خمیر رو جمع می کنیم.( اصلاً ورز ندین)

خمیر به دست اومده رو داخل کیسه فریزر می ذاریم و به مدت نیم ساعت می ذاریمش تو یخچال.

بعد نیم ساعت خمیر رو روی کاغذ روغنی یا کیسه می ذاریم و با وردنه پهنش می کنیم.

ضخامت خمیر رو نه خیلی زیاد بگیرین نه خیلی نازک.

قالبمون رو کمی چرب می کنیم و خمیر رو با کاغذش بلند می کنیم و روی قالب بر می گردونیمش.

روی خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم تا موقع پخت پف نکنه.

دوباره قالب رو به مدت نیم ساعت می ذاریم تو یخچال.

فر رو با درجه 160 از نیم ساعت قبل می ذاریم تا گرم بشه.

وسط قلب روی خمیر کاغذ روغنی می ذاریم و روش حبوبات میریزیم و میذاریمش طبقه وسط فر.

بعد یک ربع قالب رو در میاریم و و کاغذ و حبوبات رو از روی خمیر بر میداریم و دوباره به مدت یه ربع قالب رو می ذاریم تو فر تا روی خمیر هم خوب بپزه.

طرز تهیه کرم پنیری:

پنیر و خامه رو با همزن می زنیم تا یکدست بشه.

بعد شیر و شکر رو اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم.

در آخر هم ژلاتین رو که به روش بن ماری آماده کردیم به موادمون اضافه می کنیم و خوب با همزن می زنیم.

کرم آماده شده رو داخل نونمون میزیم و بعد تارت رو می ذاریم تو یخچال تا کرم خودش رو بگیره.

وقتی کرم خودش رو گرفت ، با میوه های فصل روش رو تزیین می کنیم.

ژله مون رو آماده می کنیم . من اینجا از ژله پرتقالی استفاده کردم.

وقتی خنک شد روی میوه ها میریزیم و تارت رو به مدت 5 ساعت می ذاریم داخل یخچال تا آماده بشه.


مواد لازم برای کرم پاتیسر:

شیر..... یک لیوان

آرد.... یک ق غ

زرده تخم مرغ.... یک عدد

شکر..... یک دوم پیمانه

وانیل..... یک دوم ق چ

هل.... یک چهارم ق چ

پودر ژلاتین ..... یک ق غ

طرز تهیه:

شیر، آرد و نصف شکر رو با هم مخلوط می کنیم و رو حرارت می ذاریم و هم می زنیم تا غلیظ بشه.

زرده، وانیل، نصف دیگه شکر و هل رو انقدر می زنیم تا کرم رنگ بشه.

کمی از شیر داغمون رو به مواد اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا زرده نبنده.

بعد این مواد رو تو ظرف شیرمون می ریزیم و دو تا سه دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا زرده خوب بپزه.

بعد از روی حرات بر می داریم و ژلاتینی که به روش بن ماری تهیه کردیم رو بهش اضافه می کنیم.


منبع تارت توت فرنگی: مطبخ رویا

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مامان 3 قلوها (8 آبان 1393, 23:19) • zahra.sh (8 آبان 1393, 10:19) • مریم2 (19 خرداد 1393, 18:16) • Tahere Noorallahpour (29 بهمن 1392, 18:32)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 بهمن 1392, 14:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
ببخشيد لونا جان من اين يه تيكه رو متوجه نمي‌شم «وسط قلب روی خمیر کاغذ روغنی می ذاریم و روش حبوبات میریزیم و میذاریمش طبقه وسط فر.

بعد یک ربع قالب رو در میاریم و و کاغذ و حبوبات رو از روی خمیر بر میداریم و دوباره به مدت یه ربع قالب رو می ذاریم تو فر تا روی خمیر هم خوب بپزه. »
توي دستورمون كه حبوبات نداشتيم.



ببخشید تند تند نوشتم غلط دیکته ای داشتم. منظورم قالب هست.


برای اینکه خمیر پف نکنه روش رو با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم ولی برای اطمینان بیشتر یه تیکه کاغذ روغنی رو خمیرمون می ذاریم و روش یا نخود یا لوبیا میریزیم تا سنگینی کنه  و نذاره خمیرمون پف کنه

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (6 اسفند 1392, 16:08) • مریم2 (5 اسفند 1392, 00:49) • azam (29 بهمن 1392, 20:51) • Tahere Noorallahpour (29 بهمن 1392, 18:32) • Nayere (29 بهمن 1392, 14:29)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 مرداد 1396, 13:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 اردیبهشت 1396, 15:22
پست ها : 155
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
اقامت اسپانیا با خرید ملک در ماربیا
ماربیا
منطقه رویاییPuerto Banus    واقع در ماربیا مکانی که می توانید بینظیر ترین کشتی های تفریحی دنیا با مجلل ترین رستوران ها و مراکز مد و هنرپیشه های معروف هالیوود و لوکس ترین اتومبیلها  را در آن جست و جو نمایید .
که به صورت زنجیره ای می باشد که تمام نیازمندیهای شما را اعم از وسایل منزل – پوشاک ،El Corte inglesمرکز خرید
لوازم ورزشی از معروفترین برندهای دنیا  و همچنین مواد غذایی تامین می نماید و به راحتی خواسته های شما را برآورده می کند.
منطقه  Puerto Banusمتشکل از برندهای Gucci ,Hermes,Louis Vuitton,Channel,Dior  ,  Cartierو غیره که شما  می توانید در آن تفریحاتی از جمله خرید  را تجربه کنید.
Old Town Marbella  یکی از زیباترین و بی نظیرترین تفریحات آبی ، رستورانها، برندهای معروف دنیا ، چهره های هالیوودی ، آب و هوای بی نظیر و طبیعت زیبا همه همه دست به دست داده تا این شهر کوچک را به یکی از جذاب ترین نقاط توریستی اسپانیا و همچنین مکانی فوق العاده برای زندگی افراد مرفه ، ثروتمند و بازنشستگان فراهم نموده است.
برای  مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیادر سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین  ساحل آفتابتماس بگیرید .
http://travel.sahelaftab.com/

02188656892


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad