امروز 4 شهریور 1398, 09:13



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 1 آبان 1392, 23:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:06
پست ها : 25
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 59 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
soroor01 نوشته است:
كسي ميدونه به جاي كره مارگارين (كره گياهي) توي دستورات شيريني ميشه از روغن قنادي استفاده كرد يا نه؟

معمولا ميشه بجاي مارگارين روغن صاف بكار برد اما بالعكسش هميشه صادق نيست.مثلا براي شيريني نخودچي مارگارين كيفيت شيريني رو خيلي پايين مياره.



سارینا جان میدونی در صورت استفاده از روغن صاف به جای مارگارین, از لحاظ وزنی به چه نسبتی باید جایگزین کنیم ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 آبان 1392, 09:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
دوستان چه کار کنم خامه کشی وسط لایه ها صاف و با ارتفاع در بیاد مثل شیرینی برشی های بیرونی  با سپاس


عزيزم بهار جان خيلي حرفه اي و خوب توضيح دادند.حالا من اماتوريشو ولي با كيفيت تقريبا بازاريها بگم.
نان شيريني كه اماده شد از وسط دو نيم ميكنيد.ميشه كمپوت اناناس يا هرچيزي روش برس زد ميشه هم نزد بعد به قطر تقريبي نيم سانت و سعي كنيد كاملا يكدست خامه بماليد.بعد لايه دم رو بذاريد روش و روي اون هم خامه بماليد.يك ظرف اب داغ بذاريد كنارتون و پالت يا چاقوي پهن رو بزنيد تو اب داغ با دستمال سريع خشك كنيد و بكشيد رو خامه.چندبار كه اين كارو كرديد سطح خامهتون كاملا صاف و يكدست ميشه.بعضيها ربان هم ميزنند البته كه صاف بشه.حالا نو ن رو به مدت نيم الي 1ساعت بذاريد تو فريزر.حتما اين كارو بكنيد.بعد در بياريد.چاقوي اره اي تيزي نياز داريد.بزنيد تو اب داغ و سريع خشك كرده به سايز دلخواه برش بزنيد و تزئين كنيد.برش هاتون بسيار صاف در مياد.مثل اين:
كه البته اولين كارم بود و مال خيلي وقت پيشه.نميدونم صافيش مشخصه يا نه.عكس بهتر نداشتم.


پيوست ها:
boreshi tar_1.jpg
boreshi tar_1.jpg [ 125.19 KiB | بازديد 4771 بار ]

کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (4 آبان 1392, 19:48) • Nayere (4 آبان 1392, 09:12) • مریم2 (2 آبان 1392, 23:08) • faride sadat (2 آبان 1392, 10:59)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 آبان 1392, 09:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
soroor01 نوشته است:
chef sarina نوشته است:
soroor01 نوشته است:
كسي ميدونه به جاي كره مارگارين (كره گياهي) توي دستورات شيريني ميشه از روغن قنادي استفاده كرد يا نه؟

معمولا ميشه بجاي مارگارين روغن صاف بكار برد اما بالعكسش هميشه صادق نيست.مثلا براي شيريني نخودچي مارگارين كيفيت شيريني رو خيلي پايين مياره.



سارینا جان میدونی در صورت استفاده از روغن صاف به جای مارگارین, از لحاظ وزنی به چه نسبتی باید جایگزین کنیم ؟

عزيزم اگر تو رسپي تون مثلا اومده 200 گرم مارگارين  شما 160 گرم روغن صاف بايد استفاده كنيد.ميخوام بگم كه به ازاي هر 100 گرم مارگارين 80 گرم روغن ميخواين.20 گرم كمتر ميشه.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مریم2 (2 آبان 1392, 23:08) • faride sadat (2 آبان 1392, 11:01) • soroor01 (2 آبان 1392, 11:00)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 آبان 1392, 18:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:02
پست ها : 31
تشکر کرده: 33 تا این لحظه
تشکر شده: 14 تا این لحظه
سارینا جون ممنون از لطفت
سینی فر من 40در 40 هستش

سوالم در مورد خامه
یه سوال هم در مودر خامه داشتم خامه فریزی از فروشگاه خودتون خریدم
خامه من بعد زدن خیلی حجمش اضافه نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم اینکه خیلی شبیه عکس شما نشد مال شما اخر کار جای همزن مونده
مال من از همون اولی که شروع کردم به زدن رد همزن روش بود تا اخرش



کاربرانی که از مامان علیرضا در این پست تشکر کرده اند chef sarina (4 آبان 1392, 09:30)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 آبان 1392, 02:56 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
مامان علیرضا نوشته است:
سوالم در مورد خامه
یه سوال هم در مودر خامه داشتم خامه فریزی از فروشگاه خودتون خریدم
خامه من بعد زدن خیلی حجمش اضافه نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم اینکه خیلی شبیه عکس شما نشد مال شما اخر کار جای همزن مونده
مال من از همون اولی که شروع کردم به زدن رد همزن روش بود تا اخرش


با این چیزایی که میگید یعنی خامتون خوب فرم نگرفته .اولش یه کم گول زننده ست فکر میکنی فرم گرفته ولی اینطوری نیست .به غیر از اینکه حجم میگیره و جای پره های همزن میمونه شما باید همزنت رو صاف توی خامه بزنی و صاف بکشی بالا اگه سر همزن تیزی خامه صاف صاف بود یعنی فرم گرفته و یه نکته دیگه اینکه وقتی ظرفت رو کاملا برمیرگردونی خامه از ظرف نریزه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (4 آبان 1392, 09:30) • مریم2 (3 آبان 1392, 03:28)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 18:06 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 29 مهر 1392, 19:53
پست ها : 3
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام دوستان.میشه کیک شیفون رو توی قالبی غیر از قالب شیفون(میا تهی)پخت؟خیلی دوست دارم توی یه قالب دیگه بپزم اما راستش میترسم وسطش نپزه و خمیربمونه.اینه که گفتم اول از شما بپرسم.ممنون میشم کمکم کنید.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 18:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
.بهاره. نوشته است:
سلام دوستان.میشه کیک شیفون رو توی قالبی غیر از قالب شیفون(میا تهی)پخت؟خیلی دوست دارم توی یه قالب دیگه بپزم اما راستش میترسم وسطش نپزه و خمیربمونه.اینه که گفتم اول از شما بپرسم.ممنون میشم کمکم کنید.


بهاره جان
كيك شيفون به دليل پف زيادي كه داره حتما بايد قالبي باشه كه ارتفاع زيادي داشته باشه حتي اگه ميان تهي نباشه ...

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 18:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
.بهاره. نوشته است:
سلام دوستان.میشه کیک شیفون رو توی قالبی غیر از قالب شیفون(میا تهی)پخت؟خیلی دوست دارم توی یه قالب دیگه بپزم اما راستش میترسم وسطش نپزه و خمیربمونه.اینه که گفتم اول از شما بپرسم.ممنون میشم کمکم کنید.

سلام.نه حتما نياز نيست قالب شيفون باشه.خميري هم نميشه.فقط بايد بذاري خيلي خوب پفش رو بكنه و خوب بپزه.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 19:07 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 16:03
پست ها : 520
تشکر کرده: 1753 تا این لحظه
تشکر شده: 680 تا این لحظه
دوستای عزیز،یک پیمانه کره چند گرمه؟ممنون

_________________
آرامش در قلبی است که در تصرف خداست.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 21:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
پست ها : 247
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
سلام دوستان می خواستم بدونم رسیپی کاپ کیک فقط باید توی قالب   کاپ کیک پخته بشه؟آخه من یه قالب 12تایی دارم که برای فرمولهای بالای 3تخم مرغ کمه .فرم هم توکار وکم عرضه نمی تونم از قالب تارت با کپسول استفاده کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.ویه چیز دیگه این قالب های تفلون تا زمانی که نو هستند زیر کیک رو برشته می کنند؟باید چی کار کرد؟با آلومینیومی هام مشکل ندارم توی همون دما وزمان .


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad