امروز 29 تیر 1398, 09:48



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 53 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ووپی پای
پستارسال شده در: 20 مرداد 1392, 00:36 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه

جهت مشاهده دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 29 نفر): faride sadat (4 شهریور 1392, 08:33) • ssamiraa (23 مرداد 1392, 13:17) • bahare (23 مرداد 1392, 09:18) • bahar2013 (22 مرداد 1392, 09:48) • leila (21 مرداد 1392, 23:16) • minda (21 مرداد 1392, 19:05) • Tahere Noorallahpour (21 مرداد 1392, 17:06) • Nayere (21 مرداد 1392, 15:26) • ملیکا (21 مرداد 1392, 13:00) • baran (21 مرداد 1392, 08:28) and 19 more users
  Rating: 93.55%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 21 مرداد 1392, 14:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 19:39
پست ها : 5
تشکر کرده: 29 تا این لحظه
تشکر شده: 21 تا این لحظه
زهره محمدی نوشته است:
سلام - خیلی عالی بود، میشه در مورد قهوه ی فوری بگین؟؟ قهوه ای که درست می کنیمه؟؟؟


سلام. قهوه فوری منظور همون نسکافه ست ..



کاربرانی که از مینا خانم در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ssamiraa (23 مرداد 1392, 13:18) • minda (22 مرداد 1392, 13:29)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 21 مرداد 1392, 20:55 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
baran نوشته است:
سلام در آن قسمت که توضیح داده شده کی ووپی ها آماده است گفته شده "درضمن روی ووپی ها  شل باشه " فکر میکنم وقتی آماده است که روی اونها شل نباشه و یک اشتباه تایپیه.میشه به جای کل مقدار کره مقداری از آن را روغن مایع یا جامد بریزیم؟

ممنون از دقتتون . تصحیح شد.
بله می شه ولی توجه داشته باشید که کره این شیرینی رو بسیار لطیف و خوشمزه میکنه

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): baran (23 مرداد 1392, 08:20) • مریم2 (22 مرداد 1392, 00:54) • زهره63 (22 مرداد 1392, 16:12) • minda (22 مرداد 1392, 13:30)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 21 مرداد 1392, 21:00 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
باسلام
منم سوال شل بودن برام پیش اومد در ضمن جایگزین کره رو هم لطف کنید بگید و اینکه از دوغ های توی بطری هم جای ماست و آب میشه استفاده کرد؟میشه وسطش جای شکلات و خامه از مارمالادو..........استفاده کرد؟فرق شکر قهوه ای با سفید چیه و آیا جایگزین میشن؟طعم ووپی پای ها چطوریه؟تا چه مدت قابل نگهداریه؟

سلام
سعی کنید خودتون دوغ درست کنید چون دوغهای آماده غلیظ نیستن.
وسط ووپی پای بستگی به ذائقه شما داره.
می تونید شکر سفید استفاده کنید ولی شکر قهوه ای به شیرینی تون طعم می ده.
تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری میشه کرد.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): niloufar.n (29 مهر 1392, 11:26) • ssamiraa (23 مرداد 1392, 13:19) • مریم2 (22 مرداد 1392, 00:54)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 21 مرداد 1392, 21:05 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
زهره محمدی نوشته است:
سلام - خیلی عالی بود، میشه در مورد قهوه ی فوری بگین؟؟ قهوه ای که درست می کنیمه؟؟؟


سلام
قهوه فوری همون قهوه هایی هست که سریع آماده می شن و شامل مارکهای مختلفیه مثل نسکافه و ... ولی اصولا همه نسکافه رو بیشتر می شناسن جریان همون ساندیس هست که همه ساندیس ( که در واقع یه مارک هست ) رو می شناسن و بجای گفتن آب میوه می گن ساندیس .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (25 آبان 1393, 16:25) • ssamiraa (23 مرداد 1392, 13:19) • minda (22 مرداد 1392, 13:31)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 21 مرداد 1392, 00:12 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
*sogoli* نوشته است:
بهار جون من شکر قهوه ای دارم ولی مثل سنگ سفته . چی کارش کنم که مثل شکرای معمولی باشه؟
جایی خونده بودم اگه با یه تیکه نون تست یه جا بذاریمش بمدت 24 ساعت پودرمیشه.درسته؟ شما چیکار میکنین؟
شکر معمولی رو میشه جایگزینش کرد؟

ممنون


به مقداری که نیاز دارید داخل مکروفر قرار بدین.
لطفا کامنت دیگر دوستانتون رو مطالعه کنید.ممنون

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند *sogoli* (22 مرداد 1392, 11:21)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 22 مرداد 1392, 12:43 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
asmaa gol نوشته است:
خسته نباشید خانومی
میشه بفرمایید با این مواد درست اندازه ای که شما فرمودید چند عدد درست میتوان کرد
یه سوال دیگه میشه برای امتحانی بخوایم درست کنیم همه مواد را نصف کنیم ؟
ممنون

چیزی حدود 80 تا که دو به دو با هم جفت میشن پس درکل میشه 40 تا ووپی پای البته بستگی به این داره که قطرشون رو چقدر در نظر بگیرید.
بله میتونید با نصف مواد امتحان کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): faride sadat (25 آبان 1393, 16:26) • ssamiraa (23 مرداد 1392, 13:23) • مریم2 (22 مرداد 1392, 00:56) • samira17 (22 مرداد 1392, 14:17)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 22 مرداد 1392, 12:45 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
anahita نوشته است:
سلام با تشکر از محبتهای شما بهار جون من دوتا سوال دارم یکی اینکه ایا میشه تو دستور پخت ووپی پای از شکر سفید استفاده کرد و سوال بعدیم راجع به رنگهای خوراکی من میخوام کیک red velvet یا همون کیک مخملی قرمز درست کنم ایا میتونم از رنگهای ژله ای استفاده کنم تو حرارت مشکلی پیش نمیاد بازم ممنون بای

میتونید از شکر سفید به همین میزان استفاده کنید ولی شکر قهوهای طعم خاصی داره که ووپی ها رو خوشمزه تر میکنه.
در مورد رنگهای ژله ای مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت استفاده کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (25 آبان 1393, 16:27) • ssamiraa (23 مرداد 1392, 13:23)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 22 مرداد 1392, 12:46 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
بهار جان
برنامه رو كه داشتم ميديدم متاسفانه مواد اوليه هم  زياد بود و هم سريع از روي صفحه برداشتن نتونستم كامل بنويسم همش دعا دعا ميكردم كه دستورش رو اينجا گذاشته باشيد...
بين ووپي پاي ها رو ميشه با خامه فرم گرفته گذاشت؟

سمیرا جون شما میتونید از هر نوع فیلینگی استفاده کنید حتی خامه فرم گرفته.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Roya.ENG (3 شهریور 1392, 00:42) • samira17 (22 مرداد 1392, 14:18)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ووپی پای
پستارسال شده در: 22 مرداد 1392, 21:33 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
شكر قهوه اي من كامل سفت نشده ولي گلوله هايي توش داره كه سفت هستند ... توي آسياب بريزم پودر ميشه؟ ضمنا ماكروفر هم ندارم...
درش رو با گيره هاي مخصوص بسته بندي بستم.. پس چرا اينجوري شده؟

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 53 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad