امروز 9 آذر 1402, 05:54



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 33 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پای سیب
پستارسال شده در: 1 شهریور 1392, 02:19 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه

جهت مشاهده دستور روی دکمه کلیک کنید  

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 20 نفر): مامان خونه (3 شهریور 1392, 20:28) • Elahe (3 شهریور 1392, 15:41) • faride sadat (3 شهریور 1392, 10:32) • Baharnoor (2 شهریور 1392, 14:56) • parimama (2 شهریور 1392, 14:37) • minda (2 شهریور 1392, 12:11) • samira17 (2 شهریور 1392, 12:03) • Nayere (2 شهریور 1392, 11:38) • bahar2013 (2 شهریور 1392, 09:23) • baran (2 شهریور 1392, 08:31) and 10 more users
  Rating: 64.52%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 2 شهریور 1392, 12:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 مرداد 1392, 12:13
پست ها : 104
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 286 تا این لحظه
تشکر شده: 258 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
الان كه فقط سيب گلابه و به درد پاي نميخوره!!! بايد صبر كنيم تا فصل سيب زرد !

دوست عزیز samira17 میوه های این فصل واسه فیلینگ این پای خیلی جواب می ده مثل ذغال اخته _ شاتوت_گیلاس_البالو_ شلیل و...که خیلی شکیل تر وخوشرنگ تر از سیب هستند ولی احتمالا باید با شربت خیلی غلیظ یه جوش کوتاه بزنه وابدار نباشه که نه به صورت مربا بشه نه که تارتمونو خمیر کنه در ضمن دستگاه توری کن که تو مغازه هاهم ارزون هم  فراوونه برای روی تارت گزینه خیلی مناسی می تونه باشه وکارمونو خیلی راحت تر ویکدست تر بکنه مخصوصا اگه پای یا تارت ما کوچک وتک نفره باشه خیلی شیک و مجلسی در میاد تو سایتهای خارجی اغلب تارت وپای که درست می کنند بیشتر از میوه ای که شبیه تمشک میمونه استفاده کردندوقرمز خیلی خوشرنگه که گمان نکنم اینجا باشه یا در دسترس همه  باشه.


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط مهرنازمامان در 2 شهریور 1392, 15:01 .


کاربرانی که از مهرنازمامان در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): razieh (3 شهریور 1392, 15:44) • Nayere (2 شهریور 1392, 16:58) • مهرسامهر (2 شهریور 1392, 13:08) • baharak mobini (2 شهریور 1392, 13:03) • samira17 (2 شهریور 1392, 12:58)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 12:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
من تا حالا فكر مي‌كردم كه پاي سيب جز اصلي شيريني‌هاست و زير مجموعه نيست برام خيلي جالب بود!


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 15:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 02:40
پست ها : 5
تشکر کرده: 8 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
baran نوشته است:
سلام کره ای که به سیب ها اضافه میکنیم از همان مقدار کره کل است ؟


سلام بله 20 گرم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 15:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 02:40
پست ها : 5
تشکر کرده: 8 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
pegah13 نوشته است:
خسته نباشین
این پای برای چند نفر کافیه حدودا؟


حدودا 8 نفر


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 15:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 02:40
پست ها : 5
تشکر کرده: 8 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
m.mahnaz نوشته است:
سلام راضیه جون خسته نباشی من 1مدل پای سیب خوردم که مثل شیرینی خامه ای هست فقط بجای خامه از سیب استفاده شده ولی دستورش رو نمیدونم میشه این پای رو اون مدلی درست کرد یا فقط همین مدلی باید درست شه؟اون پای دستورش با اینی که اموزش دادید فرق داره؟ممنون اگه راهنماییم کنید


سلام بله فرق داره.اون مدلی رو من تا حالا امتحان نکردم.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 15:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 02:40
پست ها : 5
تشکر کرده: 8 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
نیلی جون نوشته است:
سلام گلم . میخواستم بدونم میشه درتوستر هم این پای سیب رو درست کرد و اگه میشه مشخصات درجه و زمان رو بدید. تشکر


سلام دوستانی که توستر دارن لطفا راهنمایی کنن


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 15:43 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 02:40
پست ها : 5
تشکر کرده: 8 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
molana نوشته است:
سلام و خسته نباشيد
2 تا سوال داشتم: اول اينكه آيا ميوه هايي كه براي داخل پاي استفاده مي‌شه بايد حتماً پخته باشه يا از ميوه‌ي خام هم ميشه استفاده كرد؟ و دوم آيا ظرفهاي پيركسي كه براي پخت تارت و پاي هست را بايد قبل از پهن كردن خمير چرب كرد؟


باید پخته باشه.برای این دستور چرب کردن لازم نیست.معمولا خمیر هایی که کره داره چرب کردن نمی خوان.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 03:34 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4026 تا این لحظه
مهرنازمامان نوشته است:
marjan safania نوشته است:
مهرنازمامان نوشته است:
لطفا فرق پای با تارت برامون بگیدچون من شنیدم تارت سفت تروخشک تره ولی پای نرم هست وبافتش بیشتر شبیه به کیک میمونه ممنون از راهنماییتون.

مهرسامهر نوشته است:
اره خانمی منم هنوز نفهمیدم فرق تارت وپای چیه ظاهرشون یکی مزشون یکی اسمشون فرق می کنه

مهرسا جون1 فرق پای و تارت در نوع خمیرشونه
تارت حالت تردتر و بیسکوییتی داره ولی پای یه نوع کیکه که حالت کیک و اسفنجی داره! نوع خمیرشونم با هم فرق میکنه تو خمیر تارت حذاکثر یه زرده تخم مرغ مصرف میشه ولی پای تعداد تخم مرغهای کامل بیشتره
امیدوارم تونسته باشم توضیح کامل بدم

مرجان عزیز تو خمیر پای بیکینگ پودر استفاده نمی شه پس چطور می تونه مثل کیک اسفنجی با شه.سفیده زیاد هم که نداره مثل کیک اسفنجی ورولت یعنی چطور ممکنه؟

در ظاهر پای و تارت خیلی به هم شبیه هستن ولی در اصل تفاوت هایی بین پای و تارت هست که اونا رو کاملا از هم متمایز می کنه :
•     در اکثر مواقع قسمت پایین و بالای پای با خمیر پوشیده می شه ( گرچه پای روباز هم رایجه) ولی تارت فقط یه خمیر داره که در قسمت پایین اون هست   .
•     پای رو در ظرفهای مختلف مثل بلور ، سرامیک و فلز درست می کنن ولی تارت معمولا در ظرفهای فلزی درست می شه .
•     پای ها به شکل گرد درست می شن ولی تارت ها در شکل های مختلف می تونن درست بشن مثل مربع ، مستطیل ، گرد و ...
•     قالب پای معمولا شیب دار هست و می تونه ارتفاع هم داشته باشه ولی قالب تارت دارای ارتفاع کمی بوده و لبه قالب عمود بر کف قالب هست .
•     و همچنین نوع سرو پای و تارت کمی متفاوت هست : پای رو با همون ظرفی که درست کردن در همون ظرف سرو می کنن ، درحالیکه تارت ها به ظرف دیگه ای منتقل می شن .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): Tahere Noorallahpour (21 فروردین 1393, 22:02) • فرشته لایق (23 دی 1392, 17:04) • faride sadat (23 شهریور 1392, 12:13) • m.mahnaz (8 شهریور 1392, 12:30) • مهرنازمامان (6 شهریور 1392, 21:33) • مامان خونه (5 شهریور 1392, 00:51) • samira17 (5 شهریور 1392, 11:02) • مریم2 (4 شهریور 1392, 09:26) • Nayere (4 شهریور 1392, 08:19)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پای سیب
پستارسال شده در: 5 شهریور 1392, 18:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 5 شهریور 1392, 18:19
پست ها : 4
تشکر کرده: 2 تا این لحظه
تشکر شده: 6 تا این لحظه
سلام مرسی از اموزشتون خیلی خوشمزه هست من با سیب گلاب درست کردم همینطوری خام البته رنده کردم خوب شدددددددددد دوس دارم خیلییییییییی



کاربرانی که از sh2322 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (23 شهریور 1392, 12:14) • razieh (6 شهریور 1392, 10:56) • samira17 (5 شهریور 1392, 19:25)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 33 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad