امروز 24 تیر 1398, 00:55



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 46 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1391, 15:09 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104:yoghurto&catid=69:deser&Itemid=121


سوالات عمومی
* چرا بیسکوییتها شناور شد؟و موقع برش دادن بیسکوییتها خورد شدن؟  
جواب : احتمالا بیسکوئیت رو خوب فشرده نکردین یا اینکه بیشتر بذارین تو یخچال بمونه تا منسجمتر بشه انسجامش کم بوده و یا مایع رو داغ روی بیسکوئیت ریختین..
*در پست قبلی گفتم دسرم خراب شد و لی خسته نشدم و دوباره درست کردوم فکر کنم نذاشتم بیسکوییت خیلی سرد بشه که هم شناور شد هم خرد شد اینبار با حوصله بیشتری عمل کردم و نتیجش عالی شد!!و تونستم همسرمو با یه دسر عالی خوشحال کنم و علاقه مو بهش نشون بدم
جواب : خوشحالم که هم نتیجه دسرتون خوب شد و هم اینکه همت کردین و از خراب شدنش دست از کار نکشیدین و دوباره امتحان کردین و یه تجربه و یه نتیجه عالی به دست اوردین.
*ماست پرچرب حتما باید طعم دار باشه یا ماست پرچرب ساده هم میشه استفاده کرد؟
جواب : ماست ساده استفاده کنید .چون قراره با ژله طعم دار بشه.
*من این دسر رو درست کردم،اما متاسفانه موقع برش دادن لایه بیسکویت از ژله جدا میشد
ممکنه دیر ریختن ژله روی خمیر بیسکویت باعث بشه که اینجوری جدا بشن
مخلوط بیسکویت و کره خیلی چرب میشه من احساس میکردم کره اش زیاده.البته به جای بیسکویت پتی بور ،از ساقه طلایی استفاده کردم...البته الان متوجه شدم که اشباها به جای 200 گرم 100 گرم ریختم همین دلیل جا شدن لایه ها میتونه باش
جواب :  بله فاصله زیادی بین مراحل کارتون افتاده و هردو لایه خیلی سرد شدندوبه هم نچسبیدند.نه کم بودن کره ربطی به جدا شدن لایه ها نداره ژلتون خیلی سرد شده مشکل همینه.
*مدت زمانی که مخلوط کره و بیسکوییت باید در فریزر بمونه چقدره؟؟
جواب : مدت زمان همان اندازه ای هست که می خواید مواد رویه دسر رو آماده کنید .
*چربی ماست چند درصد باشه ؟؟؟
جواب : ماست معمولی 2.5 یا 3 درصد.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ssamiraa (16 بهمن 1392, 12:24) • marmari (26 شهریور 1392, 22:39)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 10 مرداد 1392, 17:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 16:41
پست ها : 50
تشکر کرده: 55 تا این لحظه
تشکر شده: 188 تا این لحظه
این یکی از خاطره انگیز ترین دسرهامه
اولین دستوری که از بهار سایت درست کردم
هههییییییی!


پيوست ها:
DSCF1155.JPG
DSCF1155.JPG [ 33.35 KiB | بازديد 7226 بار ]

کاربرانی که از marjan safania در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): مریم2 (28 مرداد 1392, 02:06) • lllliiiilllliiii (17 مرداد 1392, 13:45) • samira17 (13 مرداد 1392, 07:50) • baharak mobini (10 مرداد 1392, 21:23) • Tahere Noorallahpour (10 مرداد 1392, 17:29)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 27 مرداد 1392, 16:55 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 16:41
پست ها : 50
تشکر کرده: 55 تا این لحظه
تشکر شده: 188 تا این لحظه
اینم آخرین ورژن یوگورتوی من : فک کنم حسابی توی این دسر پیشرفت داشتم


پيوست ها:
IMG_5877.JPG
IMG_5877.JPG [ 61.52 KiB | بازديد 7177 بار ]

کاربرانی که از marjan safania در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Nayere (3 شهریور 1392, 08:05) • مریم2 (28 مرداد 1392, 02:06) • baharak mobini (27 مرداد 1392, 18:05) • samira17 (27 مرداد 1392, 17:01)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 27 مرداد 1392, 17:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
marjan safania نوشته است:
اینم آخرین ورژن یوگورتوی من : فک کنم حسابی توی این دسر پیشرفت داشتم


مرجان جونم... عالي درست كردي... ژله ات چه طعمي بود؟
توي دستور اصلي نوشته ٢ بسته پودر ژله آماده... آيا هر دو بسته را با يك ليوان آبجوش مخلوط ميكنيم يا براي هر كدام از بسته ها ١ ليوان آبجوش نياز داره؟
اگه نخوام لايه بيسكوييت رو بذارم فريزر و بخوام تو يخچال بذارم چقدر زمان ميخواد؟

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 27 مرداد 1392, 17:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 16:41
پست ها : 50
تشکر کرده: 55 تا این لحظه
تشکر شده: 188 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
marjan safania نوشته است:
اینم آخرین ورژن یوگورتوی من : فک کنم حسابی توی این دسر پیشرفت داشتم


مرجان جونم... عالي درست كردي... ژله ات چه طعمي بود؟
توي دستور اصلي نوشته ٢ بسته پودر ژله آماده... آيا هر دو بسته را با يك ليوان آبجوش مخلوط ميكنيم يا براي هر كدام از بسته ها ١ ليوان آبجوش نياز داره؟
اگه نخوام لايه بيسكوييت رو بذارم فريزر و بخوام تو يخچال بذارم چقدر زمان ميخواد؟


مرسی سمیرا جون!
من دو بسته ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آبجوش مخلوط کردم
منم لایه بیسکوییتی رو تو یخچال گذاشتم حدودا 45 دقیقه طول کشید تا سفت بشه
من با ژله های دیگه امتحان کردم اما توت فرنگی از همه خوشمزه تر و خوش عطر تر بود



کاربرانی که از marjan safania در این پست تشکر کرده اند samira17 (27 مرداد 1392, 17:31)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 28 مرداد 1392, 19:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
marjan safania نوشته است:
samira17 نوشته است:
marjan safania نوشته است:
اینم آخرین ورژن یوگورتوی من : فک کنم حسابی توی این دسر پیشرفت داشتم


مرجان جونم... عالي درست كردي... ژله ات چه طعمي بود؟
توي دستور اصلي نوشته ٢ بسته پودر ژله آماده... آيا هر دو بسته را با يك ليوان آبجوش مخلوط ميكنيم يا براي هر كدام از بسته ها ١ ليوان آبجوش نياز داره؟
اگه نخوام لايه بيسكوييت رو بذارم فريزر و بخوام تو يخچال بذارم چقدر زمان ميخواد؟


مرسی سمیرا جون!
من دو بسته ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آبجوش مخلوط کردم
منم لایه بیسکوییتی رو تو یخچال گذاشتم حدودا 45 دقیقه طول کشید تا سفت بشه
من با ژله های دیگه امتحان کردم اما توت فرنگی از همه خوشمزه تر و خوش عطر تر بود


مرجان جونم... مزه ماست ميوه اي ميده يا بيشتر طعم ژله اش غالبه؟
ميترسم درست كنم و خوشم نياد ... چون قبلا ماست هلو خريدم و دوست نداشتم  

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 30 مرداد 1392, 15:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 16:41
پست ها : 50
تشکر کرده: 55 تا این لحظه
تشکر شده: 188 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
marjan safania نوشته است:
samira17 نوشته است:
marjan safania نوشته است:
اینم آخرین ورژن یوگورتوی من : فک کنم حسابی توی این دسر پیشرفت داشتم


مرجان جونم... عالي درست كردي... ژله ات چه طعمي بود؟
توي دستور اصلي نوشته ٢ بسته پودر ژله آماده... آيا هر دو بسته را با يك ليوان آبجوش مخلوط ميكنيم يا براي هر كدام از بسته ها ١ ليوان آبجوش نياز داره؟
اگه نخوام لايه بيسكوييت رو بذارم فريزر و بخوام تو يخچال بذارم چقدر زمان ميخواد؟


مرسی سمیرا جون!
من دو بسته ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آبجوش مخلوط کردم
منم لایه بیسکوییتی رو تو یخچال گذاشتم حدودا 45 دقیقه طول کشید تا سفت بشه
من با ژله های دیگه امتحان کردم اما توت فرنگی از همه خوشمزه تر و خوش عطر تر بود


مرجان جونم... مزه ماست ميوه اي ميده يا بيشتر طعم ژله اش غالبه؟
ميترسم درست كنم و خوشم نياد ... چون قبلا ماست هلو خريدم و دوست نداشتم  


سمیرا جون یه مزه ای بین ژله و ماست که طعمشو خوشمزه میکنه من خودمم اصلن ماست هلو ندارم چون انگار داری هلوی ترشیده میخوری ولی چون پودر ژله دارای شکره پس طعمه ملسی رو بهت میده بیشتر از ترکیبش با اون لایه بیسکوییتیش خوشم میاد فکر کنم طعمه ژله میده با اندکی ماست شیرین .من که خیلی ازش خوشم میاد
حالا یه بار امتحان کن از پذیرش طعمهای جدید نترس



کاربرانی که از marjan safania در این پست تشکر کرده اند samira17 (30 مرداد 1392, 23:34)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 2 شهریور 1392, 15:17 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 05:52
پست ها : 28
تشکر کرده: 43 تا این لحظه
تشکر شده: 168 تا این لحظه
میشه با نصف مواد و توی ظرف کوچیکتر درست کرد دیگه ؟
دوستانی که تجربه دارن میشه بگن هر 100 گرم پتی بود چند تا دونه میشه ؟ من ترازو ندارم

_________________
بی تو هر لحـظه مرا بیم فرو ریــختن است

مثل شهری که روی گسل زلزله ها است !


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 2 شهریور 1392, 04:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 05:52
پست ها : 28
تشکر کرده: 43 تا این لحظه
تشکر شده: 168 تا این لحظه
غغغغغغغغغغغغغ بالاخره من درستیدمش  
اغا یه پیشنهاد همیشه از این دسر ها ک موادش دم دسته یاد بدین عاااولیه         
الان من روزهاست به دنبال شکر قهوه ای میباشم برای  ووپی پای منتظرم میزان درخواستهام بالا بره که از بهارسایت سفارش بدم به هزینه ی پستش بیارزه   
فقط یه چیزی چرا ماست من تو ژله دون دون شد ؟ ماست حدود 6 ساعت بیرون یخچال بود و کاملا هم دمای محیط شده بود  اخرش مجبور شدم با همزن بزنم مواد رو که از دون دون بودنش کم بشه     
به غیر از این همه چیش عالی بود خیلی هم اسون و خوشمزه و چشم خونواده شوهر خیره کن     
یوگرتو

پيوست:
DSC03410.jpg
DSC03410.jpg [ 113.02 KiB | بازديد 7124 بار ]


پيوست:
DSC03404.jpg
DSC03404.jpg [ 90.41 KiB | بازديد 7124 بار ]


یوگرتو لحظاتی قبل از بلعیده شدن   

پيوست:
DSC03416.jpg
DSC03416.jpg [ 66.38 KiB | بازديد 7124 بار ]

_________________
بی تو هر لحـظه مرا بیم فرو ریــختن است

مثل شهری که روی گسل زلزله ها است !



کاربرانی که از Baharnoor در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): marjan safania (4 شهریور 1392, 16:55) • مریم2 (4 شهریور 1392, 09:07) • baharak mobini (3 شهریور 1392, 01:02) • samira17 (3 شهریور 1392, 11:39) • Nayere (3 شهریور 1392, 08:07)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: یوگرتو یا yoghurto
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 08:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
Baharnoor نوشته است:
غغغغغغغغغغغغغ بالاخره من درستیدمش  
اغا یه پیشنهاد همیشه از این دسر ها ک موادش دم دسته یاد بدین عاااولیه         
الان من روزهاست به دنبال شکر قهوه ای میباشم برای  ووپی پای منتظرم میزان درخواستهام بالا بره که از بهارسایت سفارش بدم به هزینه ی پستش بیارزه   
فقط یه چیزی چرا ماست من تو ژله دون دون شد ؟ ماست حدود 6 ساعت بیرون یخچال بود و کاملا هم دمای محیط شده بود  اخرش مجبور شدم با همزن بزنم مواد رو که از دون دون بودنش کم بشه     
به غیر از این همه چیش عالی بود خیلی هم اسون و خوشمزه و چشم خونواده شوهر خیره کن     
یوگرتو

پيوست:
DSC03410.jpg


پيوست:
DSC03404.jpg


یوگرتو لحظاتی قبل از بلعیده شدن   

پيوست:
DSC03416.jpg

دوست عزيزم ماستي كه استفاده كردي آبدار نبود؟ شايد دون دونش براي آبيه كه داخل ماست بوده؟



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند Baharnoor (3 شهریور 1392, 12:20)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 46 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad