امروز 29 تیر 1398, 10:07



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 35 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 15 دی 1392, 12:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 دی 1392, 12:19
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 5 تا این لحظه
سعي ميکنم از خلاقيتم استفاده کنم



کاربرانی که از marine در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:14) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 16:37) • arghavan (16 دی 1392, 12:28) • Nayere (15 دی 1392, 13:07) • samira17 (15 دی 1392, 13:07)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 دی 1392, 15:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 دی 1392, 15:37
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
خدارو شکر تا به امروز کیک و شیرینی هایی که درست کردم خراب نشده اما ژله چرا گاهی عجله داشتم ژله گرم رو روی ژله سرد ریختم اما بازم نگذاشتم خراب بشه سریع گذاشتمش توی فریزر تا ببنده



کاربرانی که از morvarid در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:15) • samira17 (15 دی 1392, 16:04)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 دی 1392, 19:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:22
پست ها : 13
تشکر کرده: 4 تا این لحظه
تشکر شده: 24 تا این لحظه
سلام برهمه من خیلی کم ممکن غذام خراب بشه هیچ وقت هم غذام تست نمیکنم ببینم کم نمک یا نه در این 2سالی که ازدواج کردم هیچ غذایی خراب نکردم ولی اگه پیش بیاد مطمنم اعتماد به نفسم از دست نمیدم و دوباره درست میکنم



کاربرانی که از زهره63 در این پست تشکر کرده اند مریم2 (25 خرداد 1393, 18:15)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 دی 1392, 20:54 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 18 آذر 1392, 14:53
پست ها : 21
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 114 تا این لحظه
تشکر شده: 60 تا این لحظه
سلام به همه دوستان.من اگه غذا یا شیرینی رو خراب کنم،تو دلم ناراحت میشم  چون براش زحمت کشیدم،نمیشه بگم اصلا واسم مهم نیستو اهمیت ندم اما زود خودمو جمع و جور میکنمو،سعی میکنم یجور سرهمش کنم.یا اگه وقت داشته باشم دوباره درست کنم؛البته اگه نشه همونو یکاری کنم.گرچه فکر کنم غذا به غیر از سوختگی که نشه کاریش کرد بقییه مواردو میشه یکاریش کرد.اما در کل سعی میکنم جمع و جورش کنم.انشالله برا کسی پیش نیاد مخصوصا اگه مهمان داشته باشی و وقتتم کم باشه که دیگه بیا ووو درستش کن!



کاربرانی که از sorour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:15) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 16:37) • Nayere (17 دی 1392, 19:09)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 دی 1392, 02:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 دی 1392, 02:26
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 3 تا این لحظه
خب مسلما همه یه خرابکاریهایی داشتن من اولین باری که نون درست کردم به قدری سفت بود که میشد باهاش گردو شکست ولی چون ما شام نداشتیم ومنتظر پختش بودیم به ذور خوردیم.
من یکم ناراحت میشم اما سعی میکنم اونو به خورد خانوادم بدم



کاربرانی که از خاله ریزه در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:16) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 16:38) • کتی (16 دی 1392, 08:56)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 16 دی 1392, 08:56 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 23:16
پست ها : 31
تشکر کرده: 171 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
جونم براتون بگه دوسال اول ازدواجم خیلی از این بلاها سرم می اومد تا یه دستوری پیدا می کردم درست می کردم منظورم شیرینی و از این حرفها روانه ی سطل آشغال می شد واگه بعضی ه تبدیل کردنی بود تبدیلش می کردم الان 36 ساله هستم وحدود 7الی 8 ساله که شیرینی های عیدمو خودم می پزم نشده تا حالا اشکالی پیش بیاد چون خیلی از مجلات استفاده کردم هنر آشپزی- سرآشپز- آشپزی خانواده سبز -هنر قنادی -حدود 6الی7سایت آشپزی عضوم وبلاگهای زیادی رو هم می بینم حالا یه چیزهایی بلدم اول میام اینجا ببینم چیز جدید چیه زود تو دفترم یادداشت می کنم بارها پیش اومده یه دستوری نیاز داشتم یا برق نبوده یا نت از مخابرات دچار اشکال شده پس زودی یادداشت می کنم بعد میرم سایتهای دیگه وغذا هم که محاله خراب بشه



کاربرانی که از کتی در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:16) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 17:09) • Nayere (17 دی 1392, 19:10) • diana77 (16 دی 1392, 13:34)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 16 دی 1392, 14:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
پست ها : 247
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
سلام چه جالب کتی جان من وشما همسن هستیم.منم خیلی دلم می سوزه اگه خرابکاری کنم ولی این مال سالهای میانی دهه70.حدودا 73-74که سالهای آخر دبیرستان بودم واشپزخونه مامان خانمو به گند می کشیدم .مامانمم که علاقمو میدید چیزی نمی گفت .به مرور که وسایلمو تکمیل کردم اعم از پیمونه وترازو اشکالاتمم کمتر شد.ولی کلا خرابکاری آن چنانی نکردم .کیک هامم 4-5سالی می شه که خوب در میاد.بهر سایتم که دیگه خرابکاری نداره با این ترازو های دیجیتال وعکسای واضح....



کاربرانی که از diana77 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:17) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 17:11) • Nayere (17 دی 1392, 19:11) • کتی (16 دی 1392, 01:14)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 16 دی 1392, 21:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 دی 1392, 21:36
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
سلام به همه دوستان بهار سایتی خوبین خانوما؟
دوستان یه سوالدیروز به ذهنم رسید که از همتون بخصوص کسایی که در آشپزی و شیرینی پزی تبحر دارن بپرسم
دوستان وقتی یه غذا یا کیک یا شیرینی که براش کلی زحمت کشیدین خراب شه یا مطابق میلتون نباشه و کلی براش زحمت  هم کشیده باشید و تقریبا باید روانه آشغالی بشه چه عکس العملی نشون میدین؟اصلا براتون تا حالا پیش اومده یا الانم پیش میاد؟عکس العمل اطرافیانتون در اون زمان چقدر روتون تاثیر میذاره؟

mji



کاربرانی که از mozhdeh58 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:17) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 17:11)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 دی 1392, 16:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 31 شهریور 1392, 11:34
پست ها : 2
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 3 تا این لحظه
سلام به دوستان خوبم من از بچگی علاقه زیادی به اشپزی داشتم همیشه یه جورایی وردست مامانم بودم تو اشپزی کردن همیشه عاشق تحول بودم  چیزهای جدید یاد بگیرم و درست کنم فکر میکنم این علاقه شدید باعث شده هیچ وقت هیچ کدوم از غذاهام یا شیرینی هام خراب نشه این نکته و بگم که قبل از هر کاری اون دستور و با دقت مطالعه میکنم حتی سراغ سوالات طرح شده توسط دوستان میرم شاید سوال هایی که شده و جواب ها خیلی به دردم بخورن بعد شروع به کار میکنم و این نکته و بگم که همیشه سراغ کامل ترین دستور میرم که بهار سایت این مشکل و حل کرده اگه یه روزی غذام یا شیرینیم خراب شه دنبال رفع مشگل میگردم ولی ناراحت نمیشم♥



کاربرانی که از یاسمین در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 17:12) • samira17 (19 دی 1392, 14:21) • Nayere (18 دی 1392, 17:47)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 22 دی 1392, 01:49 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
اگه تا حالا شیرینی یا غذاتون خراب شده ، چیز عجیبی نیست و کاملا طبیعیه . برای همه ما کم و بیش این حالت اتفاق می افته . البته غذا خیلی کمتر ولی شیرینی بیشتر .
حالا چه عواملی برای خراب شدن یه رسیپی تاثیر میذاره ؟ یکی از دلایل ، آماده نبودن شما از لحاظ شرایط روحی یا فیزیکی هست . پس احتمال اینکه در شرایط روحی نامناسب مثلا خستگی یا عجله یا استرس یا ... یه رسیپی رو خراب کنید زیاد هست ، پس بهیچ عنوان در شرایط نامناسب ، دستوری رو امتحان نکنید .
یکی دیگه از دلایل خراب شدن دستورات ؛ استفاده از منبع نامعتبر هست . پس سعی کنید از منابع معتبر استفاده کنید تا کمتر مشکل براتون پیش بیاد .
درنهایت اینکه برای هر کاری باید تجربه کسب کرد ، این تجربه ها همیشه تجربه های موفق نیستن بلکه ممکنه تجربه ناموفق هم داشته باشید . پس نباید از انجام کار دلسرد بشید و پیش خودتون بگید که " دیگه این دستورو درست نمی کنم " اینکار صددرصد غلطه .
من بخاطر نوع کارم دستورهای خیلی زیادی رو از منابع مختلفی امتحان می کنم تا درنهایت دستوری که مورد نظر هست رو بدست بیارم و بتونم بعنوان یه رسیپی کامل ارائه بدم . پس خیلی وقتا ممکنه دستوری مطابق میلم نباشه و بخوام بارها و بارها اونو امتحان کنم . ممکنه هر وقت دستوری مطابق میلم نبود کمی ناراحت بشم ولی نامید نمی شم . و ترجیحا همون لحظه دوباره امتحان نمی کنم بلکه به فرصتی دیگه موکول می کنم و زمانیکه انرژی کامل داشته باشم دوباره انجامش می دم .
در شیرینی پزی حتما اینو درنظر بگیرید که ممکنه دستورتون به مشکل بخوره چون کم و زیاد شدن درجه فر و مدت زمان و استراحت و نوع مواد و ... همه و همه تاثیرگذار هستن ، پس اگه قرار باشه نا امید بشید مطمئنا نمی تونید در این مسیر موفق بشید بلکه موکول کنید به زمانی دیگر و بعد با انرژی بیشتر دوباره دستور رو امتحان کنید .
در شیرینی پزی نباید خسیس بود چون با تکرار و تمرین می تونید ماهر بشید و اگه بخاطر از دست دادن موادتون بترسید باز هم یه سدی می شه در مقابل شما . البته برای اینکه موادتون زیاد از بین نره پیشنهاد می کنم مقدار مواد رو کمتر در نظر بگیرید ( البته در بعضی از دستورها نمیشه اینکارو انجام داد ).

این حرفه هم مثل همه حرفه ها نیاز به همت و تلاش شما داره .

امیدوارم همیشه دستورات تون مطابق میل تون انجام بشه .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 18:19) • مامان 3 قلوها (7 خرداد 1393, 00:54) • msts.msts (7 اردیبهشت 1393, 17:13) • samira17 (2 بهمن 1392, 16:23) • sali (23 دی 1392, 10:09) • masumjoon (23 دی 1392, 08:58) • Nayere (23 دی 1392, 08:48) • ملیسا (22 دی 1392, 02:07) • ملیکا (22 دی 1392, 02:00)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 35 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad