امروز 23 مهر 1398, 13:00



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 26 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 10:28 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه

جهت مشاهده دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 14 نفر): faride sadat (23 شهریور 1392, 08:16) • بهارناز (13 شهریور 1392, 12:33) • مامان خونه (10 شهریور 1392, 00:14) • bahar2013 (10 شهریور 1392, 14:02) • ssamiraa (10 شهریور 1392, 11:45) • azam (9 شهریور 1392, 14:23) • Tahere Noorallahpour (9 شهریور 1392, 13:41) • soheyla (9 شهریور 1392, 13:03) • minda (9 شهریور 1392, 12:10) • baran (9 شهریور 1392, 10:41) and 4 more users
  Rating: 45.16%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 11:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 مرداد 1392, 14:44
پست ها : 5
تشکر کرده: 16 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
خیلی ممنون از دستور خوبتون . خمیری که برای سبد استفاده میکنیم بعد از پخت نرم میشه یا ترد ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 11:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
رسپي هاي خانم جمشيديان عالي و بي نقص هستند هميشه.من چشم بسته درستشون ميكنم.
چون تو تهيه خمير هيچ ماده پف كننده اي مثل مايه خمير يا بكينگ پودر نيست اين نون ترد ميشه.اگر دقت كنين رسپي نون فرق چنداني با رسپي پاي ها و تارت ها نداره.درواقع اين دستور پاي گوشته.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ssamiraa (10 شهریور 1392, 11:46) • مهرنازمامان (9 شهریور 1392, 21:14)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 13:49 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
h1233 نوشته است:
سلام ممنون از آموزش خوبتون فقط آموزش دسته سبد را نگفتين چه موقع و چه جوري دسته سبد را بايد روي سبد كارگذاشت ؟

در اخر بعد از اینکه داخل سبد رو تزئین کردید دسته رو روش سوار میکنید .اگه به عکس دقت کنید متوجه میشید که  روی مواد گوشتی قرار گرفته .میتونید یه کم به سمت داخل فشارش بدید تا محکم شه .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند ssamiraa (23 شهریور 1392, 14:03)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 15:44 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
1391 نوشته است:
ببخشيد منظورتون از آرد، آرد نان هست يا سفيد ـ 3 صفر و ...؟

برای این دستور از آرد سه صفر استفاده می شه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند Nayere (9 شهریور 1392, 16:57)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 21:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 مرداد 1392, 12:13
پست ها : 104
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 286 تا این لحظه
تشکر شده: 258 تا این لحظه
همینطور که سارینا عزیز گفتند رسپی های خانم جمشیدیان عالی در میاد مخصوصا انواع کیک هایی که تو شبکه های 5 وجام جم اموزش دادندمثل کیک اسفناج وکیک لیمو و...ممنون از شما مربی عزیز.           سوالم اینه که اگه کوچک وتک نفره درست کنیم خوب می شه خیلی زحمت داره ولی ارزششو داره واینکه این سبدو می تونیم زودتر درست کنیم وفریز کنیم کیفیتش تغییر می کنه یا نه البته تو ظرف در بسته و وقت استفاده هم چند دقیقه مایکروفر چون روز مهمونی هامون فرصت نمی شه .    



کاربرانی که از مهرنازمامان در این پست تشکر کرده اند ssamiraa (10 شهریور 1392, 11:48)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 23:46 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
بله همونطوریکه دوست عزیزمون گفتن می تونید در سایز کوچیک هم درست کنید .
بله می تونید این سبدها رو بپزید و در فریزر نگهداری کنید و هر وقت خواستید استفاده کنید .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ssamiraa (10 شهریور 1392, 11:48) • مهرنازمامان (9 شهریور 1392, 00:14)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 10 شهریور 1392, 11:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 16:41
پست ها : 50
تشکر کرده: 55 تا این لحظه
تشکر شده: 188 تا این لحظه
Tara نوشته است:
سلام وخسته نباشید
می خواستم بدونم داخل قالب فلزی که با روغن چرب شده باشد و داخل ما کروویو هم میشه این خمیر درست کرد؟

و اگر داخل ما کروویو هم میشه درجه گرمایش چقدر باید باشد؟


تارای عزیز از قالبهای فلزی نمیشه درون مایکروویو استفاده کرد چون باعث اتصالی میشه و دستگاهتون خراب میشه



کاربرانی که از marjan safania در این پست تشکر کرده اند ssamiraa (23 شهریور 1392, 14:15)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 10 شهریور 1392, 13:05 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
narges نوشته است:
دسته U شکل سبد چه مدت زمانی برای پخته شدنش نیاز داره؟


تا وقتی که روی دسته طلایی بشه . حدودا یک ربع شاید هم کمتر ، بستگی به دمای فر داره

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سبد گوشت
پستارسال شده در: 10 شهریور 1392, 14:07 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
Tara نوشته است:
baharak mobini نوشته است:
Tara نوشته است:
سلام وخسته نباشید
می خواستم بدونم داخل قالب فلزی که با روغن چرب شده باشد و داخل ما کروویو هم میشه این خمیر درست کرد؟

و اگر داخل ما کروویو هم میشه درجه گرمایش چقدر باید باشد؟

برای این خمیر نیاز به چرب کردن ظرف نیست .
پس خمیر رو داخلش پهن کنید و از دستور کانوکشن استفاده کنید . روی سه پایه کوتاه قرار بدین و با گرمایش 250 درجه سانتیگراد و دمای پخت 200 درجه سانتیگراد ( یا هر دمایی که برای پخت کیکهاتون استفاده می کنید ) .




ممنون از جواب دقیق و خوبتون. داخل قالب فلزی در ماکروویو با دکمه کانوکشن میتونم استفاده کنم؟


با دکمه کانوکشن می تونید از هر قالبی که تحمل دما داره استفاده کنید (حتی فلزی) دکمه کانوکشن دقیقا مثل فر عمل می کنه .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مامان سارا و سلمان (2 خرداد 1393, 18:26) • Tara (10 شهریور 1392, 22:56)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 26 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad