امروز 21 آذر 1398, 04:41



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 26 بهمن 1392, 13:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 شهریور 1392, 12:22
پست ها : 5
تشکر کرده: 5 تا این لحظه
تشکر شده: 14 تا این لحظه
سلام به همه دوستان گلم
شاید یکم عجیب باشه و درست کردن مرغ شاید ساده ترین دستور غذایی باشه  ، ولی من یه دستور خیلی خوب واسه درست کردن مرغ میخوام ،که خشک نشه و لذیذ و خوشمزه بشه، من 1 ماهه که رفتم خونه خودم ، تو این مدت دوبار مرغ درست کردم ، به نظر نازنین همسر خیلی خوب بود اما به دلم نچسبید خیلی ، خوشمزه بود ولی عالی نبود، من خودم مرغ خیلی دوست دارم و هر غذایی که با مرغ درست میشه واسم خوش طعمه، تعریف از خود نباشه ، تاحدی آشپزی کردم و دستپختم خوبه آشپزی رو هم خیلی دوست دارم ، ولی دلم بهتر از این میخواد ، چند وقت دیگه هم میخوام خانواده همسرمو دعوت کنم ، میخوام عالی بشه
اگه بهارک خانم هم لطف کنن تو رسپی هاشون دستور پخت غذاهای سنتی و همیشگی رو هم بزارن (مثل همین مرغ   ) خیلی ازشون ممنون میشم

مرسییییییییییییییی از همه عزیزانی که راهنماییم میکنن      

_________________
گر در طلب منزل جانی، جانی

گر در طلب لقمه نانی، نانی

این نکته رمز اگر بدانی، دانی:

هرچیز که در جُستن آنی، آنی



کاربرانی که از taranom در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (5 مرداد 1393, 16:53) • Nayere (3 تیر 1393, 09:55) • ssamiraa (8 اردیبهشت 1393, 09:03)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 بهمن 1392, 13:48 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
taranom نوشته است:
سلام به همه دوستان گلم
شاید یکم عجیب باشه و درست کردن مرغ شاید ساده ترین دستور غذایی باشه  ، ولی من یه دستور خیلی خوب واسه درست کردن مرغ میخوام ،که خشک نشه و لذیذ و خوشمزه بشه، من 1 ماهه که رفتم خونه خودم ، تو این مدت دوبار مرغ درست کردم ، به نظر نازنین همسر خیلی خوب بود اما به دلم نچسبید خیلی ، خوشمزه بود ولی عالی نبود، من خودم مرغ خیلی دوست دارم و هر غذایی که با مرغ درست میشه واسم خوش طعمه، تعریف از خود نباشه ، تاحدی آشپزی کردم و دستپختم خوبه آشپزی رو هم خیلی دوست دارم ، ولی دلم بهتر از این میخواد ، چند وقت دیگه هم میخوام خانواده همسرمو دعوت کنم ، میخوام عالی بشه
اگه بهارک خانم هم لطف کنن تو رسپی هاشون دستور پخت غذاهای سنتی و همیشگی رو هم بزارن (مثل همین مرغ   ) خیلی ازشون ممنون میشم

مرسییییییییییییییی از همه عزیزانی که راهنماییم میکنن      


'بسلامتی خانومی . اخیرا که یه دستور لذیذ با مرغ ( پرتقالی) در سایت قرار داده شده .
شما چه مدل مرغی مد نظرتونه؟ کبابی و سوخاری یا خورشتی؟یا....؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (13 خرداد 1393, 20:33)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 بهمن 1392, 10:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 10:08
پست ها : 6
تشکر کرده: 20 تا این لحظه
تشکر شده: 15 تا این لحظه
من هم برای میهمانی ها یک مدل مرغ مجلسی درست می کنم دستورش را می گذارم ولی عکسی ازش ندارم
مرغ مجلسی جهت چهار نفر : ران و سینه و یا هر تکه ای از مرغ 4 قسمت
پیاز دو عدد درشت - رب 3 قاشق غذا خوری - آبلیمو 2 قاشق غذا خوری - نمک و ادویه کاری و زردچوبه - کمی هم زعفران - دو قاشق شکر
ابتدا مرغها را بدون اینکه بپزیم سرخ می کنیم (من در سرخ کن اینکار را انجام میدهم ) سپس قسمتهای سینه مرغ را انتهای قابلمه و رانها را روی قابلمه می چنیم چون موقع پخت رانها وا نره سپس در ماهیتابه ای دیگر پیاز ها که کاملاً ریز خرد کردیم می گذاریم کاملاً سرخ و طلایی شود سپس نمک و ادویه و زردچوبه را می ریزیم یک تفت کوچک می دهیم و بعد رب را اضافه کرده حسابی تفت داده تا خامی رب گرفته شود سپس یک فنجان آب و دو قاشق آبلیمو و دو قاشق شکر را اضافه کرده و وقتی جوش آمد زیر حرارت را خاموش کرده و زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم و این سس را با قاشق بر روی تمام مرغها می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت ملایم اگر مایل باشید می توانید حتی با دمکنی این مرغ را دم کرده حدود یک ساعت تا دو ساعت نیاز است که حسابی جا افتاده و به روغن بیافتد بسیار خوشمزه می شود و با برنجی که روی آن زعفران و زرشک و مغز پسته داده باشید عالی و ماننده زرشک پلو با مرغ مجلس های عروسی می شود .



کاربرانی که از narvan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): taranom (28 بهمن 1392, 12:58) • maryam sadat (28 بهمن 1392, 09:41) • مریم2 (27 بهمن 1392, 21:32) • Tahere Noorallahpour (27 بهمن 1392, 20:31) • ملیسا (27 بهمن 1392, 10:59) • faride sadat (27 بهمن 1392, 10:49)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 بهمن 1392, 14:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:49
پست ها : 10
تشکر کرده: 14 تا این لحظه
تشکر شده: 5 تا این لحظه
من تقريبا مثل نارون جون درست مي كنم. منتها قبل از اينكه توي قابلمه مرغا رو بچينيد.كف قابلمه  پياز حلقه اي ، هويج  حلقه اي ، فلفل دلمه و ساقه كرفس (كه بوي بد مرغو مي گيره) همه رو يكي در ميان كف قابلمه مي چينم كه اگه يه دف حواسم پرت شد اونا ته قابلمه باشند و فداي مرغا بشن و اونا اول بسوزن.



کاربرانی که از maryam_SH در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): taranom (28 بهمن 1392, 12:58) • narvan (28 بهمن 1392, 10:16) • maryam sadat (28 بهمن 1392, 09:40) • مریم2 (27 بهمن 1392, 21:33) • Tahere Noorallahpour (27 بهمن 1392, 20:31)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 بهمن 1392, 14:49 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
من اینجوری مرغ مجلسی درست میکنم اول پیازمو خیلی مرتبو یک اندازه و ریز خرد میکنم میریزم توی قابلمه یا ماهیتابه بالفاصله روغن و مرغمو اضافه میکنم+زردچوبه+نمک و فلفل سیاه و 20 دقیقه روی حرارت متوسط تفتش میدم اینکار باعث میشه اب پیاز جذب مرغ بشه و بوی مرغ گرفته بشه بعد یکم آب بهش اضافه میکنم ومیذارم روی حرارت متوسط مرغ بپزه توی یک تابه کمی روغن و زردچوبه میریزم و ربو داخلش تفت میدم بعد 1ق غ گلاب 1 ق غ زعفران ، دارچین، فلفل سیاه و پودر هل میریزم مقداری اب هم بهش اضاف میکنم که 1 سس غلیظ داشته باشم بعد که مرغم پخت روش میدم.

این روش بارها امتحان شده و خیلیم مورد پسند واقع شده حتما 1بار امتحان کنید

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): samira17 (13 خرداد 1393, 20:33) • sali (30 بهمن 1392, 07:27) • taranom (28 بهمن 1392, 12:57) • faride sadat (28 بهمن 1392, 11:28) • maryam sadat (28 بهمن 1392, 09:40) • مریم2 (27 بهمن 1392, 21:33) • Tahere Noorallahpour (27 بهمن 1392, 20:32) • Nayere (27 بهمن 1392, 15:34)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 بهمن 1392, 12:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 شهریور 1392, 12:22
پست ها : 5
تشکر کرده: 5 تا این لحظه
تشکر شده: 14 تا این لحظه
مرسی از خانم های گل که زحمت کشیدن دستور هاشونو نوشتن          ، با اینکه ماهیت کار شبیه همه ولی جالبه که هر کسی یه مدل خاص خودش داره ، بنظرم همینا تو طعم مرغ خیلی تاثیر میزاره و هرکدوم طعم خاص خودشو داره
در جواب فریده جان باید بگم که مرغ خورشتی مد نظرمه ،مثل همین مدل هایی که دوستان دارن توضیح میدن
مرغ زعفرونی با هل من خیلی دوست دارم

_________________
گر در طلب منزل جانی، جانی

گر در طلب لقمه نانی، نانی

این نکته رمز اگر بدانی، دانی:

هرچیز که در جُستن آنی، آنی



کاربرانی که از taranom در این پست تشکر کرده اند faride sadat (28 بهمن 1392, 17:59)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 بهمن 1392, 18:01 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
ترنم جان ، امیدوارم به جواب رسیده باشین .
در کنار صحبت دوستان باید بگم که علاوه بر روش های فوق ، میتونید از شیر کمک بگیرید.
مرغ را بدون پیاز ، به همراه ادویه در مقداری شیر بپزین و سرخ کنید . طعمش خوب میشه



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (13 خرداد 1393, 20:34) • narvan (30 بهمن 1392, 11:05) • sali (30 بهمن 1392, 07:24) • taranom (29 بهمن 1392, 10:53)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 بهمن 1392, 23:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
مرغ مجلسی سریع و خوشمزه
منبع: شف طیبه



کره رو داخل تابه آب کنید تیکه های مرغ رو داخل کره بریزید و زعفرون رو بسابید و مرغهار رو با پودر زعفرون و کره حسسسسابی تفت بدین هر چی زعفرون بیشتر بشه خوشمزه تز! خوب که طلایی شدن با ذائقه تون رب بهش بزنین نمک و فلفل سیاهم بزنید و آب بریزن و بذارین 45 مین بپزه

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): مریم2 (30 اردیبهشت 1393, 02:42) • ملیکا (1 اسفند 1392, 16:22) • samira17 (30 بهمن 1392, 16:59) • taranom (30 بهمن 1392, 11:12) • masumjoon (30 بهمن 1392, 08:51) • faride sadat (29 بهمن 1392, 00:15) • azam (29 بهمن 1392, 23:51)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 اردیبهشت 1393, 00:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 فروردین 1393, 18:56
پست ها : 438
محل سکونت: کرج
تشکر کرده: 5624 تا این لحظه
تشکر شده: 2322 تا این لحظه

_________________
وقتی خوشبخت هستی که وجودت باعث ارامش دیگران شود.



کاربرانی که از مامان 3 قلوها در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Nayere (3 تیر 1393, 09:57) • chef sarina (3 خرداد 1393, 09:00) • مامان سارا و سلمان (1 خرداد 1393, 17:49) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 15:22) • مریم2 (30 اردیبهشت 1393, 02:42)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 اردیبهشت 1393, 01:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
مامان یسنا با کدوم دستور

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad