امروز 1 آذر 1398, 06:55



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 22 اردیبهشت 1393, 01:11 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید  

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 17 نفر): مامان خونه (3 خرداد 1393, 12:54) • marzy (31 اردیبهشت 1393, 12:31) • زهره63 (24 اردیبهشت 1393, 19:25) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 14:22) • ssamiraa (24 اردیبهشت 1393, 08:55) • Nayere (23 اردیبهشت 1393, 16:52) • ملیکا (23 اردیبهشت 1393, 15:26) • nasi (23 اردیبهشت 1393, 14:25) • sali (23 اردیبهشت 1393, 12:26) • مریم2 (22 اردیبهشت 1393, 01:41) and 7 more users
  Rating: 54.84%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 23 اردیبهشت 1393, 10:15 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
اولین پست این دستور رو با اجازه همگی خودم میزارم .
آخه ببخشید یه سوتی دادم . طبق عادت همیشه اومدم رو دستور و دکمه تشکر رو زدم . غافل از اینکه خودم از خودم تشکر کردم !!!!!  

حالا که پست گذاشتم اینم اضافه کنم که راضیه عزیز ، دوست خوب و مهربونم دستور این سالاد خوشمزه رو بهم یاد داده .
گلم یک دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرسی  
امیدوارم درست کنید و از طعمش خوشتون بیاد و لذت ببرید .

......................... راه پاک کردن تشکر رو سمیرا جان بهم یاد دادند . مرسی عزیزم


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط faride sadat در 24 اردیبهشت 1393, 18:54 .


کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): diana77 (26 اردیبهشت 1393, 15:31) • مهرنازمامان (24 اردیبهشت 1393, 16:50) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 14:22) • razi69 (23 اردیبهشت 1393, 22:05) • Nayere (23 اردیبهشت 1393, 16:52) • Tahere Noorallahpour (23 اردیبهشت 1393, 15:09) • sali (23 اردیبهشت 1393, 12:26)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 17:04 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 آذر 1392, 22:48
پست ها : 8
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 3 تا این لحظه
سلام، خسته نباشید.

سوال: چرا بجای پختن و نگینی کردن سینه مرغ، از فیله مرغ خرد شده استفاده نکردید؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 17:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
اولین پست این دستور رو با اجازه همگی خودم میزارم .
آخه ببخشید یه سوتی دادم . طبق عادت همیشه اومدم رو دستور و دکمه تشکر رو زدم . غافل از اینکه خودم از خودم تشکر کردم !!!!!  

حالا که پست گذاشتم اینم اضافه کنم که راضیه عزیز ، دوست خوب و مهربونم دستور این سالاد خوشمزه رو بهم یاد داده .
گلم یک دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرسی  
امیدوارم درست کنید و از طعمش خوشتون بیاد و لذت ببرید .


سوتی باحالی بود فریده جون چه ایرادی داره آدم از خودش تشکر کنه ولی دوباره رو همون آیکون کلیک کنی میتونی تشکرت رو حذف کنی!

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 18:48)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 18:47 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
marveh نوشته است:
سلام، خسته نباشید.

سوال: چرا بجای پختن و نگینی کردن سینه مرغ، از فیله مرغ خرد شده استفاده نکردید؟


سلام دوست عزیز . فیله مرغ رو هم میتونید نگینی ریز خورد کنید و تفت بدین . اما بنظر من مرغ آب پز شده یکم نرم تر میشه و راحت تر خورد میشه و بهتره. شما میتونید از هر روشی که خواستین استفاده کنید



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (24 اردیبهشت 1393, 19:35)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 19:24 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:22
پست ها : 13
تشکر کرده: 4 تا این لحظه
تشکر شده: 24 تا این لحظه
سلام و خسته نباشید ممنون از دستور خوبتون این سالاد بوی مرغ هم داره؟آخه من یه کم به بوی مرغ حساسم.موفق باشید.



کاربرانی که از زهره63 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (20 آبان 1393, 13:57)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 19:43 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
زهره63 نوشته است:
سلام و خسته نباشید ممنون از دستور خوبتون این سالاد بوی مرغ هم داره؟آخه من یه کم به بوی مرغ حساسم.موفق باشید.


زهره خانم اگه دقت کرده باشین ابتدای دستور نوشتم که مرغ رو با هر ادویه دلخواهی که دوست دارین بپزین . پس میتونید طبق عادت همیشگی که مطابق ذائقتون هست مرغ رو مزه دار کنید و با سبزیجاتی مثل فلفل دلمه . هویج . پیاز و .... + ادویه دلخواه بپزین .
بعد از پختن و خورد شدن هم که آبلیمو میزنید که خودش طعم دارش میکنه و در نهایت با تفت دادن دیگه فکر نکنم مرغتون بو بده قاعدتا .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (24 اردیبهشت 1393, 19:44)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 26 اردیبهشت 1393, 15:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
پست ها : 247
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
تو فک وفامیل ما اینو به اسم چیکن ناگت می دونن.نمی دونم درسته یا نه ولی تو مهمونیا در عرض چند ثانیه از تو سفره محو میشه.مرسی فریده جون وراضیه جون.



کاربرانی که از diana77 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (27 اردیبهشت 1393, 15:31) • faride sadat (26 اردیبهشت 1393, 16:27)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 26 اردیبهشت 1393, 23:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 29 مرداد 1392, 21:29
پست ها : 15
تشکر کرده: 10 تا این لحظه
تشکر شده: 19 تا این لحظه
چند وقت پیش رفته بودم تولد
این سالاد مرغ رو توی نان فرانسوی ریخته بود و به عنوان ساندویچ مرغ آورده بودن
خیلی خوشمزه شده بود



کاربرانی که از sanaz در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (27 اردیبهشت 1393, 15:31) • faride sadat (27 اردیبهشت 1393, 09:36) • مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 00:20)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: سالاد مرغ
پستارسال شده در: 24 خرداد 1393, 21:07 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
فریده جون با نون باگت باید خورده بشه مثل ساندویچ مرغ؟
سرد باید سرو بشه یا گرم؟
باسپاس

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (20 آبان 1393, 13:58)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad