امروز 29 تیر 1398, 10:28



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 22 اسفند 1392, 10:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
katychef نوشته است:
سلام
با تشکر از رسپی خوش مزتون . این دسر و امشب درست کردم و هنوز از یخچال درش نیاوردم . یه مشکلی داشت و اون این که گوله گوله داشت توش . با این که با حرارت کم درستش کردم .. نمی دونم موقع خوردن این گوله ها مشخصه یا نه . می خواستم بدونم چی کار باید بکنم که دفعه بعدی این جوری نشه


عزیزم بخاطر نشاستشه وقتی میره رویگاز باید مدام روی حرارت ملایم هم بزنیش تا گوله نشی

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 27 فروردین 1393, 11:28 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4993 تا این لحظه
katychef نوشته است:
سلام
با تشکر از رسپی خوش مزتون . این دسر و امشب درست کردم و هنوز از یخچال درش نیاوردم . یه مشکلی داشت و اون این که گوله گوله داشت توش . با این که با حرارت کم درستش کردم .. نمی دونم موقع خوردن این گوله ها مشخصه یا نه . می خواستم بدونم چی کار باید بکنم که دفعه بعدی این جوری نشه

عزیزم اگه هیچ کدوم از راهکارهای دوستان هم نشد میتونستی آخر از صافی ردش کنی

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي



کاربرانی که از ssamiraa در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (27 اردیبهشت 1393, 15:59) • azam (27 فروردین 1393, 22:40) • ملیکا (27 فروردین 1393, 15:16)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 8 تیر 1393, 21:06 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
مسقطی کارامل .
دسر اولین افطاری ماه رمضون امسال ما . من با نصف مواد درست کردم و در عرض یک دقیقه از روی کره زمین محو شد ........
طعمش عالی بود . پیشنهاد میکنم هر کی تا حالا تست نکرده حتما دست بکار شه . ممنونم مرجان عزیز.
فقط یه سؤال ؟ این دسر رو تا چند روز میشه در یخچال برا مهمونی نگه داشت؟




کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): Nayere (23 تیر 1393, 12:18) • مریم2 (19 تیر 1393, 11:48) • azam (18 تیر 1393, 01:03) • ملیسا (18 تیر 1393, 22:08) • zahra.sh (8 تیر 1393, 23:56) • ملیکا (8 تیر 1393, 22:49) • عاطفه54 (8 تیر 1393, 22:00)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 18 تیر 1393, 18:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 اسفند 1392, 19:47
پست ها : 136
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 536 تا این لحظه
تشکر شده: 192 تا این لحظه
سلام خدمت خانمهای هنرمند میشه راهنمایی کنید

من ارد ذرت دارم با نشاسته ذرت فرقی میکنه؟؟؟

اگر بخوام این مسقطی چشم نواز و درست کنم میتونم از ارد ذرت استفاده کنم؟؟؟

میشه گلاب هم خذف کنم؟؟؟  :)

_________________
به صداي ضربان قلبتان گوش کنيد.اين صدا صداي خداست که هميشه باشماست.ثمین؛مامان سه تافرشته بهشتی


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 18 تیر 1393, 18:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
msts.msts نوشته است:
سلام خدمت خانمهای هنرمند میشه راهنمایی کنید

من ارد ذرت دارم با نشاسته ذرت فرقی میکنه؟؟؟

اگر بخوام این مسقطی چشم نواز و درست کنم میتونم از ارد ذرت استفاده کنم؟؟؟

میشه گلاب هم خذف کنم؟؟؟  :)


بله ثمین جان فرق داره ارد ذرت زرده نشاسته ذرت سفیده و خیلیم لطیفه نمیتونی جایگزین کنی گلابم بنظرم حذف نکنی بهتره طعمش خیلی خوبه

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند msts.msts (18 تیر 1393, 19:22)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 18 تیر 1393, 19:33 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 اسفند 1392, 19:47
پست ها : 136
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 536 تا این لحظه
تشکر شده: 192 تا این لحظه
ملیسا نوشته است:
msts.msts نوشته است:
سلام خدمت خانمهای هنرمند میشه راهنمایی کنید

من ارد ذرت دارم با نشاسته ذرت فرقی میکنه؟؟؟

اگر بخوام این مسقطی چشم نواز و درست کنم میتونم از ارد ذرت استفاده کنم؟؟؟

میشه گلاب هم خذف کنم؟؟؟  :)


بله ثمین جان فرق داره ارد ذرت زرده نشاسته ذرت سفیده و خیلیم لطیفه نمیتونی جایگزین کنی گلابم بنظرم حذف نکنی بهتره طعمش خیلی خوبه


خانمی ممنون پس فکر کنم مال من نشاسته ذرته چون کاملا سفیده

انشالله امشب بعد از افطار درست میکنم برای سحری و افطار فردا

باز هم ممنون خانمی

_________________
به صداي ضربان قلبتان گوش کنيد.اين صدا صداي خداست که هميشه باشماست.ثمین؛مامان سه تافرشته بهشتی



کاربرانی که از msts.msts در این پست تشکر کرده اند ملیسا (18 تیر 1393, 20:16)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 19 تیر 1393, 04:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 اسفند 1392, 19:47
پست ها : 136
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 536 تا این لحظه
تشکر شده: 192 تا این لحظه
با سلامی دوباره

همین الان مسقطی هام و به ظرف هام منتقل کردم

یک سوال میشه همزمان که داریم شکر کارامل میکنیم

شیر را هم داغ کنیم که بعد از اینکه به هم اضافه کردیم

کارامل سفت نشه و روند درست کردن مسقطی کوتاه تر بشه

_________________
به صداي ضربان قلبتان گوش کنيد.اين صدا صداي خداست که هميشه باشماست.ثمین؛مامان سه تافرشته بهشتی


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 19 تیر 1393, 09:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
msts.msts نوشته است:
با سلامی دوباره

همین الان مسقطی هام و به ظرف هام منتقل کردم

یک سوال میشه همزمان که داریم شکر کارامل میکنیم

شیر را هم داغ کنیم که بعد از اینکه به هم اضافه کردیم

کارامل سفت نشه و روند درست کردن مسقطی کوتاه تر بشه


ثمین جان درست کردنش چقد طول کشید؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 19 تیر 1393, 11:02 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
msts.msts نوشته است:
با سلامی دوباره

همین الان مسقطی هام و به ظرف هام منتقل کردم

یک سوال میشه همزمان که داریم شکر کارامل میکنیم

شیر را هم داغ کنیم که بعد از اینکه به هم اضافه کردیم

کارامل سفت نشه و روند درست کردن مسقطی کوتاه تر بشه


ثمین جان در هر صورت کاراملت سفت میشه بعد که میره روی حرارت کم کم مایه یکدست میشه

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): azam (19 تیر 1393, 14:25) • faride sadat (19 تیر 1393, 11:06)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: مسقطی کارامل
پستارسال شده در: 19 تیر 1393, 18:49 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 اسفند 1392, 19:47
پست ها : 136
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 536 تا این لحظه
تشکر شده: 192 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
msts.msts نوشته است:
با سلامی دوباره

همین الان مسقطی هام و به ظرف هام منتقل کردم

یک سوال میشه همزمان که داریم شکر کارامل میکنیم

شیر را هم داغ کنیم که بعد از اینکه به هم اضافه کردیم

کارامل سفت نشه و روند درست کردن مسقطی کوتاه تر بشه


ثمین جان درست کردنش چقد طول کشید؟



سلام عزیزم

من ساعت 2 گذشته بود شروع کردم بعد از اذان ساعت تقریبا 4 و نیم تو قالب هام داشتم میریختم

الان هم که داشتم چک میکردم  خیلی خوب و راحت از قالب جدا میشه

در ضمن زمان سحری بوی خوبی تو خونه پیچیده بود که من دوست داشتم

_________________
به صداي ضربان قلبتان گوش کنيد.اين صدا صداي خداست که هميشه باشماست.ثمین؛مامان سه تافرشته بهشتی



کاربرانی که از msts.msts در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (23 تیر 1393, 12:19) • zahra.sh (19 تیر 1393, 02:31)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad