امروز 13 فروردین 1399, 01:10



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 29 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 15 تیر 1393, 13:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
[quote="ملیسا"]کیک شربتی

مواد لازم : تخم مرغ4عدد   روغن مایع1پ   ماست سفت و شیرین1 پ   شکر 1 پ   هل1/4 ق چ   آرد2پ   بکینگ پودر2 ق چ   زعفران1 ق چ
مواد شربت: آب1 پ   شکر1پ   گلاب1/4 پ  زعفران 1 ق چ   هل1/4 ق چ

طرز تهیه: روغن+ شکر را خوب با همزن می زنیم.
تخم مرغها را به همراه هل دانه دانه افزوده وهر تخم مرغ را 30 ثانیه می زنیم.
ماست را ریخته و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم اضافه میکنیم.
برای اینکه مایه کیکم یکدست بشه و هیچ آردی توش نمونه 1دور از الک ردش میکنم.
زعفران حل شده را اضافه میکنیم.
کف 1 قالب 25در35 را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را که نسبتا شل است داخلش می ریزیم.
با توجه به فرتون مدت زمان رو تنظیم کنین.
کیک رو بعد از خنک شدن برش میدهیم.
شکر و آب را روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود بعد گلاب هل وزعفران رو اضافه میکنیم کمی که غلیظ شد کافیه نیازی نیست خیلی غلیظ بشه.
بعد شربت خنک رو روی کیک خنک می ریزیم و با نارگیل تزیین میکنیم.

طعمش فوق العادس حتماامتحان کنین.

منبع : شف طیبه


عارفه جون منم این کیک رو خیلی درست می کنم، اتفاقاً همسایه ما هم خیلی خیلی دوست داره، هوروقت هوس کنه موادش رو میگیره میده من براش درست کنم. فقط یه سوال داشتم.... منم با همین دستور درست می کنم ولی رنگ کیکم اینجوری میشه، مال شما چرا این رنگی میشه؟


_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): مریم2 (29 مهر 1393, 03:16) • ssamiraa (29 مهر 1393, 09:05) • elham1988 (12 مهر 1393, 10:39) • samira17 (14 مرداد 1393, 12:50) • faride sadat (16 تیر 1393, 12:34)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 تیر 1393, 13:58 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
عارفه جون منم این کیک رو خیلی درست می کنم، اتفاقاً همسایه ما هم خیلی خیلی دوست داره، هوروقت هوس کنه موادش رو میگیره میده من براش درست کنم. فقط یه سوال داشتم.... منم با همین دستور درست می کنم ولی رنگ کیکم اینجوری میشه، مال شما چرا این رنگی میشه؟



مگه مال شما چطوریه منا جون؟ فقط روش قهوه ای تر ازمنه اره؟ من از رو حرارت نمیدم فقط از زیر حرارت میدم البته تو ماکرو درست میکنما

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (14 مرداد 1393, 12:50) • luna (15 تیر 1393, 14:17)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 تیر 1393, 14:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
ملیسا نوشته است:
عارفه جون منم این کیک رو خیلی درست می کنم، اتفاقاً همسایه ما هم خیلی خیلی دوست داره، هوروقت هوس کنه موادش رو میگیره میده من براش درست کنم. فقط یه سوال داشتم.... منم با همین دستور درست می کنم ولی رنگ کیکم اینجوری میشه، مال شما چرا این رنگی میشه؟



مگه مال شما چطوریه منا جون؟ فقط روش قهوه ای تر ازمنه اره؟ من از رو حرارت نمیدم فقط از زیر حرارت میدم البته تو ماکرو درست میکنما


اوکی... آره عزیزم من برام سوال شده بود چرا روی کیک من تیره تر از مال شماست.

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند samira17 (14 مرداد 1393, 12:50)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 مرداد 1393, 01:43 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
کیک گیلاس

مواد لازم:  کره 250گرم   شکر 250 گرم    تخم مرغ 6 عدد    بکینگ پودر2 ق چ    ارد 350 گرم   کشمش پلویی 100 گرم   گیلاس 200 گرم  وانیل 1/2 ق چ  عرق بهار نارنج یا گلاب 1 ق س  

پودر بادام 50 گرم

طرز تهیه :

1) کره  نرم شده + شکر را3-4 دقیقه می زنیم تا حجیم شود.
2) دانه دانه تخم مرغها را افزوده و هر تخم مرغ را 30 ثانیه می زنیم همراه با اخرین تخم مرغ وانیل را هم می ریزیم.
3)همزن را کنار گذاشته عرق بهارنارنج یا گلاب را به همراه پودر بادام اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
4)ارد و بکینگ پودر را مخلوط و 3مرتبه الک میکنیم بعد کم کم اضافه میکنیم.
5)2 ق غ از ارد را با کشمشها مخلوط و به مابقی مواد اضافه میکنیم.
6)گیلاسها را از هسته جدا و به مواد می افزائیم.
7)کف قالب میان تهی 30 سانتی را چرب و اردپاشی کرده و مایع کیک را که نسبتا سفت است داخلش می ریزیم.
8)درون فر 175 درجه به مدت 1 ساعت قرار میدهیم.

نکته: من با نصف مواد درست کردم.

کیک گیلاس با رسیپی خانم جمشیدیان دستورشو میذارم براتون



اینم برش خوردش


_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): مریم2 (29 مهر 1393, 03:17) • elham1988 (12 مهر 1393, 10:39) • ssamiraa (26 شهریور 1393, 13:20) • faride sadat (14 مرداد 1393, 13:00) • samira17 (14 مرداد 1393, 12:50) • مامان مهرانا (14 مرداد 1393, 12:39) • مامان 3 قلوها (14 مرداد 1393, 12:15) • masumjoon (14 مرداد 1393, 08:02) • chef sarina (14 مرداد 1393, 07:21)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 مرداد 1393, 14:35 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
دستور شکلات های من نداشتیم منم اینجا گذاشتم!!

ویفر را برش داده و داخل شکلات آب شده زرد با طعم موزی غلتاندم و گذاشتم روی کاغذ روغنی توی یخچال تا خودش رو بگیره. یکم کناره هاش رو با چاقو تمییز کردم. برای اینکه سطح کارتون صاف دربیاد بهتره شکلات را با روغن مایع روان کنید.



_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): ssamiraa (29 مهر 1393, 09:11) • elham1988 (12 مهر 1393, 10:40) • غزال (27 شهریور 1393, 09:55) • الی (9 شهریور 1393, 23:57) • faride sadat (28 مرداد 1393, 11:18) • مریم2 (27 مرداد 1393, 17:50) • Tahere Noorallahpour (26 مرداد 1393, 00:57) • sana (26 مرداد 1393, 14:50) • Nayere (26 مرداد 1393, 14:48) • zahra.sh (26 مرداد 1393, 14:36)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1393, 12:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
کیک مارزیپان





دفعه اولی بود که درستش کردم و طعمش رو دوست داشتم ولی همسری زیاد نپسندید چون میگفت شیرینیش زیاد شده، یه جورایی همون مزه مارزیپانش غالبه و کرم میوه ایش خوشمزه ترش می کنه.


مواد لازم:

خمیر مازیپان...... 425 گرم

سفیده تخم مرغ.... 145 گرم

کره..... 145 گرم

آرد..... 100 گرم

برگه زردالو..... 100 گرم

مواد لازم برای کرم زردآلو:

پوره زردآلو.....115 گرم( چون الان دیگه زردآلو نیست من از هلو استفاده کردم)

کره..... 125 گرم

پودر شکر...... 200 گرم( اگه مثل من کم شیرین دوست دارین میزان شکرش رو کمتر بریزین، شیرینی میوه رو هم در نظر بگیرین)

زرده تخم مرغ..... 60 گرم

تخم مرغ کامل..... 50 گرم

آب لیموی تازه..... 12 گرم

طرز تهیه:

من با نصف مواد درست کردم.

اول کرمش رو درست می کنیم.

اول کار یه قابلمه بزرگتر از قابلمه ای که میخوایم توش کرم درست کنیم رو پر اب می کنیم و میذاریم رو حرارت تا جوش بیاد.

کره رو میذاریم رو حرارت تا آب بشه.

بعد پودر شکر رو اضافه می کنیم.



یه کم هم میزینیم تا با هم مخلوط بشن.



حالا هلوی پوره شده و آبلیمو رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم چند دقیقه با حرارت ملایم بجوشه( 5 دقیقه کافیه)





قبالمه رو از روی حرارت بر میداریم تا یه کم حرارتش بیوفته بعد تخم مرغ کامل و زرده رو اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم.

حالا قابلمه حاوی کرم رو میذاریم تو قابلمه در حال جوش بزرگتر و اولش مرتب هم میزنیم



حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کرم بپزه و اماده بشه. بعدش میریزیمش تو یه ظرف دیگه و میذاریمش تو یخچال تا خودش رو بگیره.



حالا میریم سراغ کیک.

اول فر رو رو 180 درجه میذاریم تا گرم بشه.

بعد خمیر مارزیپان رو به همراه سفیده میریزیم تو یه ظرف و با گوشتکوب برقی مخلوطش می کنیم.





بعد مایعمون رو میریزیم تو یه ظرف دیگه و با همزن حدود 10 دقیقه تا یک ربع هم میزنیمش.

بعد در حالیکه داریم هم میزنیمش کره اب شده رو کم کم اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه دیگه هم با همزن هم می زنیم

ارد رو یک دفعه اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم.



در آخر هم برگه زردالو رو ریز خرد می کنیم و میریزیم تو مایع کیک.

خب اینجا یه توضیح داره.

خود سرآشپز مایع کیک رو ریخت تو قیف و توی قالب مافین تو خالی سیلیکونی ریختش.

من یه تیکه درستش کردم و کف قالبم یه کاغذ روغنی هم انداختم و چربش کردم.



حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت طول می کشه بپزه.

کیک حساسی نیست و اصلا پف نمی کنیه، پس میتونین در فر رو حین پخت باز کنین و چک کنین پخته یا نه. یه بافت منسجمی داره.



کیک که خنک شده، با کرم تزیینش کنین.

خود سر آشپز روی مافین ها پودر شکر پاشید( به نظر من که خیلی دیگه شیرین میشه) کرم رو ریخت تو قیف و وسط مافین اضافه اش کرد و روش کمپوت زردآلو گذاشت. البته قبلش روی زردالو یه کم شکر پاشید و با فندک هایی که مخصوص کرم بروله هستش یه کم کبابیش کرد و بعد وسطش یه بادوم گذاشت.





منبع: luca montersino

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): مریم2 (29 مهر 1393, 03:18) • Nayere (29 مهر 1393, 10:42) • Tahere Noorallahpour (14 مهر 1393, 04:03) • sana (6 مهر 1393, 01:28) • samira17 (29 شهریور 1393, 12:57) • faride sadat (27 شهریور 1393, 10:02) • غزال (27 شهریور 1393, 09:56) • zahra.sh (26 شهریور 1393, 00:33) • ssamiraa (26 شهریور 1393, 13:21) • مامان 3 قلوها (26 شهریور 1393, 12:41) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 مهر 1393, 10:03 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
کیک گلاب و هل



اگه از طعم گلاب و هل خوشتون میاد ، حتما این کیک رو می پسندین!.... یه کیک پوک و بسیار خوشمزه است که خودم واسه اولین بار درست کردم و همه دوست داشتن و با یک لیوان چای بسیار چسبید.



مواد لازم:

تخم مرغ...... 6 عدد

شکر...... دو پیمانه

آرد..... سه و نیم پیمانه

روغن مایع..... یک دوم پیمانه

ماست..... سه چهارم پیمانه

آب جوش..... یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر..... سه و نیم ق چ

پودر هل..... یک و یک چهارم ق غ

گلاب.....یک سوم پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغها و شکر و هل رو خیلی خوب با همزن می زنیم تا کرم رنگ  کشدار بشن.

* اندازه تخم مرغها باید حدود 60 گرم باشه، پس اگه تخم مرغ ها کوچک بودن، 7 تا استفاده کنین.

بعد آب جوش رو کم کم اضافه می کنیم و همزمان با دور تند حدود 2 دقیقه هم میزنیم.

ابتدا ماست، بعد گلاب و بعد روغن رو اضافه می کنیم و بعد اضافه کردن هر کدام دو دقیقه با همزن هم می زنیم.

همزن برقی رو می ذاریم کنار.

آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوطش می کنیم.

* زیاد هم نزنین

* در آخر روی کیک باید حباب باشه.

* چون این کیک خیلی پف می کنه قالب بزرگ انتخاب کنین. حدود یک سوم قالب باید خالی بمونه.

کف قالب رو چرب می کنیم و آرد می پاشیم.( من خودم کاغذ روغنی انداختم و روی کاغذ رو کمی چرب کردم و کیک رو خیلی راحت از قالب جدا کردم.

قالب رو داخل فری که از قبل با درجه 180 گرم شده ، در طبقه وسط قرار میدیم.

مدت زمان پخت حدود یک ساعت

اجازه بدین کیک کامل خنک بشه و بعد از قالب در بیارینش.

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): samira17 (4 آبان 1393, 13:02) • مریم2 (29 مهر 1393, 03:18) • ssamiraa (29 مهر 1393, 09:12) • sana (16 مهر 1393, 15:18) • Tahere Noorallahpour (14 مهر 1393, 04:03) • azam (13 مهر 1393, 21:16) • مامان مهرانا (12 مهر 1393, 13:47) • faride sadat (12 مهر 1393, 11:50) • masumjoon (12 مهر 1393, 10:37) • zahra.sh (12 مهر 1393, 10:31) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1393, 02:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
luna نوشته است:
کیک تاج فرانکفورتی





مناجون دوتا سوال دارم عیزم:


اول اینکه این نشاسته ذرت همون آرد زرد رنگه یا اون سفیده که غیژغیژ میکنه؟

دوم اینکه اگه بخوام تو قالب گرد درستش کنم فالب چندسانتی مناسبه؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (4 آبان 1393, 13:02) • elham1988 (30 مهر 1393, 09:35) • faride sadat (29 مهر 1393, 10:57) • Nayere (29 مهر 1393, 10:12)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 مهر 1393, 16:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
luna نوشته است:
کیک تاج فرانکفورتی





مناجون دوتا سوال دارم عیزم:


اول اینکه این نشاسته ذرت همون آرد زرد رنگه یا اون سفیده که غیژغیژ میکنه؟

دوم اینکه اگه بخوام تو قالب گرد درستش کنم فالب چندسانتی مناسبه؟


زهرا جان نشاسته ذرت سفیده, عطاری ها دارن, اگه با پودر کاستارد کرمش رو درست کنی خوشمزه تر میشه
اصل این کیک تو قالب توخالیه که شکل تاج بشه اگه تو قالب گرد میخوای درست کنی , راستش من یه بار بیشتر درست نکرذم, نمی دونم دقیقا چند سانتی مناسبه,  یه قالبی انتخاب کن که ارتفاعش بلند باشه, نازک نشه
راستی هم زدن تو کیفت این کیک خیلی تاثیر داره

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (4 آبان 1393, 13:03) • elham1988 (30 مهر 1393, 09:36) • faride sadat (29 مهر 1393, 20:29) • zahra.sh (29 مهر 1393, 16:19)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 مهر 1393, 10:06 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
انگشت پیچ
زهرا جون دستورش رو خواسته بودن.
شکر:نیم کیلو                              آب :تاحدی که وقتی شکر رو توی ظرف میریزم به اندازه یک بند انگشت روی شکر رو بگیره            جوهر لیمو:1/8 ق م                سفیده تخم مرغ : 2 عدد                   گلاب:1/4 پیمانه
شکر و آب رو توی ظرف ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا کم کم به جوش بیاد و شربتمون رو به قوام بره وقتی کمی مونده به قوام رسیدن گلاب رو توش میریزیم و باز به هم میزینیم مادامی که شربت روی حرارته دور ظرف رو مدام با قاشق چوبی یا فرچه پاک میکنیم که هیچ شکری دور ظرف نمونه که باعث شکرک زدنش بشه وقتی شربتمون مثل شهد مربا قوام اومد بهش جوهر لیمو رو هم اضافه کرده و کمی بهم میزنیم و سپس حرارت رو خاموش میکنیم و میذاریم به دمای محیط برسه توی این فاصله سفیده های تخم مرغ  رو  با دور تند همزن بزنید تا حسابی فرم بگیره دقیق مثل وقتی واسه کیک اسفنجی میزنیم وقتی سفیده فرم گرفت شربتمون که به دمای محیط رسیده و ولرم شده رو توی ظرف سفیده ریخته (شربت نباید داغ باشه سفیده میپزه)  و با دور کند همزن اینهارو با هم مخلوط کرده تا حدی که مایه نهاییمون به غلظت عسل برسه و به قول معروف بتونیم با انگشت برش داریم و کش بیاد و در آخر در ظرف سرو ریخته و با خلال پسته تزیین میکنیم.

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (4 آبان 1393, 13:03) • مامان 3 قلوها (30 مهر 1393, 22:03) • faride sadat (30 مهر 1393, 12:13) • Nayere (30 مهر 1393, 11:55) • zahra.sh (30 مهر 1393, 10:48)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 29 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad