امروز 13 فروردین 1399, 01:36



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: کیک ارده
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 12:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
najma نوشته است:
دوستان طرز تهیه کیک ارده رو میخام لطفا



از یکی از دوستان عزیزم هست که به هانی شف تو سایتا معروفه.هانیه جونم رسپیهاش حرف نداره.
کیک ارده و کنجد

به جرات می تونم بگم یکی از بهترین کیک های وبلاگمه...حداقل از نظر من و خونواده م که اینطور بوده...عطر ارده و طعم کنجد محشره توش

مواد لازم

آرد: 1 و يک چهارم پ

شکر: 1 پ

تخم مرغ: 3 تا

Tahini یا ارده:
نصف پ

شير: نصف پ
وانيل: نوک کارد

بيکينگ پودر: 1 ق م

کنجد: نصف پ

روغن مايع: نصف پ

طرز پخت

همه مواد رو من از يه ساعت قبل بيرون مي ذارم تا همدما بشن... آرد و بيکينگ پودر رو 3 بار الک مي کنم و فر رو هم روي 175 درجه سانتی گراد گرم کردم


کنجد رو کمي تفت مي ديم تا تغيير رنگ کمي بده...بعد قالب 20 سانتي رو که چرب کرديم کف و ديواره هاش رو کنجد مي پاشيم و کنار ميذاريم...مثل وقتي که آرد پاشي مي کنيم


زرده و سفيده تخم مرغها رو از هم جدا کردم و سفيده رو با همزن تميز و عاري از چربي با دور تند زدم تا سفيد و برفکی بشه و از ظرف نريزه....ميره توي يخچال تا بعد


زرده و شکر و وانيل رو هم با همزن زدم تا کرم رنگ بشه
(براي زرده لازم نيست که پره همزن رو بشوريم)...روغن مايع رو هم ريختم..شير

و بعد ارده رو هم اضافه کردم و هم زدم
خب ديگه همزن ميره کنار و ليسک جاشو مي گيره

سفيده رو دربيارين و به مواد اضافه کنين و آروم و دوراني، هم بزنين تا پفش نخوابه
در آخر هم آرد و بيکينگ پودر رو کم کم اضافه مي کنيم

و بازم آروم هم مي زنيم تا مواد کاملا مخلوط بشن



مايه کيک رو توي قالب کنجدي مي ريزيم و کمي از کنجد روش هم مي پاشيم و داخل فر و طبقه وسط به همون دماي 175 درجه به مدت 1 ساعت مي ذاريم...بازم تاکيد مي کنم که حتما سر بزنين. چون فرها متفاوتن با هم

بعد از اينکه با خلال دندون از پخت کيک مطمئن شدين، دربيارين و اجازه بدين خنک بشه و روی توری برگردونین


آخرين ويرايش توسط chef sarina on 25 آبان 1392, 12:58, ويرايش شده در 2.


کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): faride sadat (2 آبان 1393, 16:21) • azam (9 مرداد 1393, 11:28) • zahra.sh (6 مرداد 1393, 10:28) • ملیکا (17 خرداد 1393, 15:59) • ملیسا (23 بهمن 1392, 23:43) • sali (8 دی 1392, 17:41) • samira17 (26 آبان 1392, 13:58) • مریم2 (26 آبان 1392, 06:58) • najma (25 آبان 1392, 17:48)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 12:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
1391 نوشته است:
سارينا جان Tahini چي هستش؟

نوشته که ارده یا طحینی همون طحین.
عربها به ارده طحین میگن و با رنگ سفید میشناسنش.برای حمص و سایر غذاهایی که با رده درست میشه ازش استفاده میکنن.اما اونچه مسلمه ارده ما قهوه ای رنگم هست که از کنجد بوداده ارده میگیرن واسه همین قهوه ای رنگه و خیلی خوشمزه تر از نوع سفید یا شوشترش هست.مثل کنجد بو داده که از نوع ساده ش خوشمزه تره.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): azam (9 مرداد 1393, 11:28) • sali (8 دی 1392, 17:54) • samira17 (26 آبان 1392, 13:59) • مریم2 (26 آبان 1392, 07:00) • faride sadat (25 آبان 1392, 16:08)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 دی 1392, 15:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
کیک ارده.
ممنون از سارینای عزیز برای راهنماییشون وتشکر ویژه از شف هانیه.
کیک من سر نیم ساعت پخت.یعنی تستر تمیز بیرون اومد ولی بافت کیک پوک وترد نبود و مثل کیکهای مرطوب بود.به نظرتون دلیلش دمای بالای فرم بوده یا باید همینجوری باشه؟ولی در کل کیک خوشمزه ای بود.عطر وطعم ارده اش خیلی دلپذیره.


_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): azam (9 مرداد 1393, 11:29) • zahra.sh (6 مرداد 1393, 10:28) • مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 12:16) • ملیسا (16 دی 1392, 20:53) • samira17 (9 دی 1392, 13:19) • sali (8 دی 1392, 17:41) • masumjoon (8 دی 1392, 09:22) • ملیکا (7 دی 1392, 18:03) • Tahere Noorallahpour (7 دی 1392, 16:45) • faride sadat (7 دی 1392, 15:54)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 12:33 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
چجوری کنجد به این خوبی به دیواره های قالب بطور یکنواخت چسبیده؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند najma (24 اردیبهشت 1393, 12:45)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 12:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
چجوری کنجد به این خوبی به دیواره های قالب بطور یکنواخت چسبیده؟


قالب باید کاملا چرب بشه .(البته نه اینکه روغن ازش بچکه ها)و بعد کنجد را به کف و دیواره هاش میپاشیم و اضافی هاش رو توی یک سینی میتکانیم.اینجوری میشه.

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ملیکا (11 مرداد 1393, 10:57) • faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 13:05) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 12:55)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 19:46 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
کیک ارده لذیذ و خوشمزه .اینبار توی قالب میان تهی .با زمان پخت بیشتر و درجه حرارت کمتر بافتش پوک و خوشمزه تر از قبل شد.از کنجد قهوه ای استفاده کردم:


بعد از تزیین عجولانه:

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مامان مهرانا (14 مرداد 1393, 18:33) • ملیکا (11 مرداد 1393, 10:52) • azam (9 مرداد 1393, 11:30) • zahra.sh (6 مرداد 1393, 10:29) • diana77 (26 اردیبهشت 1393, 14:27) • مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 12:16) • faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 20:20) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 19:51)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 17 خرداد 1393, 10:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
اینم کیک ارده من بسیار خوشمزه بود مرسییییییییییییی سارینا جون






_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): masumjoon (14 مرداد 1393, 14:35) • azam (9 مرداد 1393, 11:30) • chef sarina (6 مرداد 1393, 12:58) • zahra.sh (6 مرداد 1393, 10:28) • مریم2 (21 خرداد 1393, 20:49) • ملیکا (17 خرداد 1393, 15:59) • samira17 (17 خرداد 1393, 14:24) • Tahere Noorallahpour (17 خرداد 1393, 14:02) • faride sadat (17 خرداد 1393, 11:57) • ssamiraa (17 خرداد 1393, 10:45) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 5 مرداد 1393, 04:03 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
کیک ارده عالی ممنونم سارینا جون

_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): masumjoon (14 مرداد 1393, 14:35) • samira17 (14 مرداد 1393, 12:43) • ملیکا (11 مرداد 1393, 10:53) • مامان مهرانا (6 مرداد 1393, 03:25) • azam (6 مرداد 1393, 13:58) • chef sarina (6 مرداد 1393, 12:58) • najma (6 مرداد 1393, 12:19) • zahra.sh (6 مرداد 1393, 10:28) • faride sadat (6 مرداد 1393, 09:19) • Tahere Noorallahpour (5 مرداد 1393, 04:28) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 14 مرداد 1393, 14:33 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
کیک ارده با دستور سارینای عزیزم که بسیار بسیار خوشمزه است... همراه بافت داخلی اش




_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): chef sarina (18 مرداد 1393, 11:51) • zahra.sh (15 مرداد 1393, 12:07) • ملیسا (15 مرداد 1393, 10:40) • ملیکا (14 مرداد 1393, 00:40) • Tahere Noorallahpour (14 مرداد 1393, 22:24) • faride sadat (14 مرداد 1393, 20:34) • مامان 3 قلوها (14 مرداد 1393, 15:25) • masumjoon (14 مرداد 1393, 14:36)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک ارده
پستارسال شده در: 16 مرداد 1393, 15:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 فروردین 1393, 18:56
پست ها : 438
محل سکونت: کرج
تشکر کرده: 5624 تا این لحظه
تشکر شده: 2322 تا این لحظه
کیک ارده واقعا عالی بود فقط داشتم از قالب در می اوردم تکه شد فقط همین یه تیکه سالم موند خوشمزه بود


_________________
وقتی خوشبخت هستی که وجودت باعث ارامش دیگران شود.



کاربرانی که از مامان 3 قلوها در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): samira17 (18 مرداد 1393, 13:58) • chef sarina (18 مرداد 1393, 11:52) • zahra.sh (16 مرداد 1393, 00:36) • ملیکا (16 مرداد 1393, 22:54) • faride sadat (16 مرداد 1393, 22:46) • مریم2 (16 مرداد 1393, 22:31) • Tahere Noorallahpour (16 مرداد 1393, 19:09)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad