امروز 13 فروردین 1399, 00:26



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 77 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 1 خرداد 1393, 09:48 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
مامان یسنا نوشته است:
زبراکیک با دستور سارینا جون درست کردم فقط یادم رفت با خلال روش کار کنم از بس که این سه تا اومدن پرسید که کیک پخید یا نه؟ کچلم کردن
نهایت تلاشم این شد
http://upload.baharsite.com/share.php?id=DEC5_537D09B1

وسط کیکم کمی شل رو به سفت شدن شده بود.
با ماکرو درجه 180 مدت 45 دقیقه
مشکل چی بود اساتید گرامی

بنظرت نیاز نبود بیشتر بمونه تا مغزش بپزه؟درسته میگیم فلان زمان و فلان درجه اما بازم بسته به نوع ماکروها و فرها متفاوته.خلال زدین توش ببینین پخته یا نه؟سایز قالبتون مناسب بوده ایا یا کوچکتر بوده؟والا بازم خوبه با وجود این سه تا میتونین کیک بپزین.باریکالله.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (1 خرداد 1393, 11:49) • مامان 3 قلوها (1 خرداد 1393, 11:32) • najma (1 خرداد 1393, 10:03)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 18 مرداد 1393, 19:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
اینم زبرا کیک با دستور سارینای عزیزم که توی ماه رمضون بردیم افطاری خونه همکار همسری...

سارینا جون میشه بگی چرا کیک من فقط از وسط پف کرد؟ روشم یکم ترک خورد!




_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): chef sarina (29 مرداد 1393, 09:20) • مامان مهرانا (20 مرداد 1393, 11:05) • عاطفه54 (19 مرداد 1393, 13:44) • sana (19 مرداد 1393, 12:59) • faride sadat (19 مرداد 1393, 12:45) • zahra.sh (18 مرداد 1393, 00:37) • Tahere Noorallahpour (18 مرداد 1393, 23:57) • Nayere (18 مرداد 1393, 22:04) • مامان 3 قلوها (18 مرداد 1393, 20:56) • غزال (18 مرداد 1393, 19:33)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 12:48 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
سمیرا جون من نمیدونم دقیق . اما شاید بخاطر غلظت و تجمع بیشتر مواد کیک تو مرکز قالب باشه. نه؟
سمیرا جون اما خطوط کیکتون خیلی زیباست. مال من خوب در نمیاد زیاد. چرا؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (19 مرداد 1393, 13:03) • sana (19 مرداد 1393, 12:59)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 13:04 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
سمیرا جون من نمیدونم دقیق . اما شاید بخاطر غلظت و تجمع بیشتر مواد کیک تو مرکز قالب باشه. نه؟
سمیرا جون اما خطوط کیکتون خیلی زیباست. مال من خوب در نمیاد زیاد. چرا؟


یک نکنه که من خودم قبلا رعایت نمیکردم و دیدم سارینا جون گفتن اینه که موقع ریختن لایه ها دستت رو 30 سانت بالاتر از قالب بگیر. اینجوری لایه های خیلی زیباتر می شوند.
با دستور سارینا جون روی کیک هم طلایی میشه و نیاز به گریل نیست. یکبار دیگه با دقت بیشتر انجام بده مطمئنم عالی میشه

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): chef sarina (29 مرداد 1393, 09:20) • مامان مهرانا (20 مرداد 1393, 11:06) • faride sadat (19 مرداد 1393, 13:06)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 13:10 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
مرسی سمیرا جون. عکس کیک من تو صفحه  3 هست. از ارتفاع بالا هم میریزم . اما قهوه های ها کمترن و نا مشخص. حس میکنم یه جای کار اشتباست .


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 13:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
مرسی سمیرا جون. عکس کیک من تو صفحه  3 هست. از ارتفاع بالا هم میریزم . اما قهوه های ها کمترن و نا مشخص. حس میکنم یه جای کار اشتباست .


دوباره عکسش رو دیدم. حجم موادت به دو قسمت مساوی تقسیم نشده اند. من به گفته سارینا جون با ترازو وزن کردم.
یا شاید ملاقه ای که باهاش میریزی داخل قالب یک اندازه نیستن.
یا غلظت موادت یکی نیست و داخل هم فرو میرن

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): chef sarina (29 مرداد 1393, 09:21) • faride sadat (19 مرداد 1393, 23:12) • zahra.sh (19 مرداد 1393, 13:44) • sana (19 مرداد 1393, 13:44)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 23:17 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
faride sadat نوشته است:
مرسی سمیرا جون. عکس کیک من تو صفحه  3 هست. از ارتفاع بالا هم میریزم . اما قهوه های ها کمترن و نا مشخص. حس میکنم یه جای کار اشتباست .


دوباره عکسش رو دیدم. حجم موادت به دو قسمت مساوی تقسیم نشده اند. من به گفته سارینا جون با ترازو وزن کردم.
یا شاید ملاقه ای که باهاش میریزی داخل قالب یک اندازه نیستن.
یا غلظت موادت یکی نیست و داخل هم فرو میرن


خودم یه حدس هایی میزنم . بزار توضیح بدم :
من مواد رو با ترازو نصف کردم ، از یکی سه قاشق برداشتم و ریختم رو اون یکی . بعد به اونی که مقدارش کمتر شده بود 3 ق پودر کاکائو اضافه کردم. نمیدونم اینطوری درسته؟
اما خودم حس میکنم اینطوری مایه کاکائویی غلیظ تر میشه دیگه و همین باعث سنگینی اون شده و تو لایه بیرنگ فرو میره ....
ممنون میشم راهنماییم کنید . شاید روشم یجاش میلنگه و دستو رو بد متوجه شدم .

البته قبلا هم این سؤالو پرسیدم و دوستان زحمت کشیدن و پاسخ دادن . اما منم همین کارو کردمو خوب جواب نگرفتم. نمیدونمممممممممم



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): zahra.sh (19 مرداد 1393, 00:59) • مامان 3 قلوها (19 مرداد 1393, 23:54) • samira17 (19 مرداد 1393, 23:30)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 23:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 شهریور 1392, 21:18
پست ها : 88
تشکر کرده: 104 تا این لحظه
تشکر شده: 204 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
samira17 نوشته است:
faride sadat نوشته است:
مرسی سمیرا جون. عکس کیک من تو صفحه  3 هست. از ارتفاع بالا هم میریزم . اما قهوه های ها کمترن و نا مشخص. حس میکنم یه جای کار اشتباست .


دوباره عکسش رو دیدم. حجم موادت به دو قسمت مساوی تقسیم نشده اند. من به گفته سارینا جون با ترازو وزن کردم.
یا شاید ملاقه ای که باهاش میریزی داخل قالب یک اندازه نیستن.
یا غلظت موادت یکی نیست و داخل هم فرو میرن


خودم یه حدس هایی میزنم . بزار توضیح بدم :
من مواد رو با ترازو نصف کردم ، از یکی سه قاشق برداشتم و ریختم رو اون یکی . بعد به اونی که مقدارش کمتر شده بود 3 ق پودر کاکائو اضافه کردم. نمیدونم اینطوری درسته؟
اما خودم حس میکنم اینطوری مایه کاکائویی غلیظ تر میشه دیگه و همین باعث سنگینی اون شده و تو لایه بیرنگ فرو میره ....
ممنون میشم راهنماییم کنید . شاید روشم یجاش میلنگه و دستو رو بد متوجه شدم .

البته قبلا هم این سؤالو پرسیدم و دوستان زحمت کشیدن و پاسخ دادن . اما منم همین کارو کردمو خوب جواب نگرفتم. نمیدونمممممممممم


سلام  فریده خانم شما بجای اینکار ب همون اندازه ک کاکائم اضافه کردین ب اون یکی ظرف آرد اضافه کنین
من امتحان کردم خوب بود



کاربرانی که از motahareh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): faride sadat (20 مرداد 1393, 10:08) • zahra.sh (19 مرداد 1393, 00:59) • مامان 3 قلوها (19 مرداد 1393, 23:54) • samira17 (19 مرداد 1393, 23:31)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 19 مرداد 1393, 23:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
فریده جان روشی که شما گفتی رو دقیقا سارینا جون انجام دادن و درسته . روشی که مطهره جان هم گفتن درسته. چیزی که این وسط مهمه میزان جذب آرد و کیفیت پودر کاکائو ها با هم متفاوته. پس ممکنه غلظت دو مایه کیک با هم متفاوت باشه. حالا روشی که من میگم امتحان کن اینه. موادت رو که دو قسمت کردی و پودر کاکائو زدی. غلظت هاش رو چشمی چک کن اگه یکسان نبودند میتونی با کمی شیر(در حد یکی دو قاشق غ) مایه غلیظ رو رقیق تر کنی تا لایه ها در هم فرو نرند.
من وقتی این کیک رو درست کردم دیدم غلظتش خیلی زیاد شده به هر دو قسمت مقداری شیر اضافه کردم تا لایه ها روی هم سر بخورند. اینقدر سفت بود که لایه ها عقب نمیرفتند.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مامان مهرانا (20 مرداد 1393, 11:07) • faride sadat (20 مرداد 1393, 10:09) • zahra.sh (19 مرداد 1393, 00:59) • مامان 3 قلوها (19 مرداد 1393, 23:54)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: زبرا کیک
پستارسال شده در: 26 مرداد 1393, 14:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
دوباره زبرا کیک که برای صبحانه سفرمون درست کردم. به نظرم ترک روی کیک قبلی از زیادی ب پ بود. اینبار ب پ رو ا ق م ریختم. اصلا پف نکرد و یکم خمیری شد!!
سارینا جون بیان کمک کنن لطفا!!




_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): chef sarina (29 مرداد 1393, 09:22) • faride sadat (28 مرداد 1393, 12:09) • ssamiraa (27 مرداد 1393, 11:01) • zahra.sh (26 مرداد 1393, 23:13) • Nayere (26 مرداد 1393, 14:45)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 77 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad