امروز 13 فروردین 1399, 00:02



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 9 تیر 1393, 12:56 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 مرداد 1392, 17:20
پست ها : 254
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1648 تا این لحظه
تشکر شده: 1157 تا این لحظه
Tahere Noorallahpour نوشته است:
sana نوشته است:
faride sadat نوشته است:
sana نوشته است:
دوستان قبلا تو يه مبحثي طاهره جون گفته بودن مقدار ميلي ليتر با گرم برابره مثلا 100ميلي ليتراب همون 100گرمه ابه اما الان پيداش نكردم.. ولي الان من برا خمير معركه كاملا پيمانه 250ميلي ليتري رو شير كردم ورو ترازو گذاشتم ولي برابر با250 گرم نبود.. برابر با 210 گرم بود .. پيمانه هام كه ازين استاندارداست كه روش نوشته 250ml  ...
حالا به نظرتون اشكال كار كجاست؟ نكنه من اشتباهي ديدم يا نكنه پيمانه استانداردم الكيه چون وزنم ازين ديجيتالياست وكاملا دقيقه..


فکر کنم آب تنها ماده ای هست که چگالیش برابر با یک هست ؛ پس در نتیجه وزن و حجم اون از نظر عددی یکی میشن .
چون نسبت وزن به حجم که چگالی باشه باید یک باشه . اما این قضیه در مورد سایر مایعات صدق نمیکنه .


نه عزيزم ايني كه من گفتم در مورد اب هم همينطوره و وزنش نسبت به حجمش رو ترازو كمتر بود.. بعيد هم ميدونم مشكل از پيمانه هام باشه چون همه كيكامو با همينا درست ميكنم .. حالا بايد ببينيم نظربقيه چيه


نه عزیزم همینی که فریده جان فرمودن درسته وزن آب به گرم و لیتر با هم برابره.


طاهره جون پس با اين حساب به نظرتون اشكال كار من كجاست؟ چون من با همين پيمانه ها هم كه اب رو وزن كردم از حجمي كه رو پيمانه ها نوشته بود كمتر نشون داد

_________________
     بيا وتاريكي را فوت كن ...

              دلم يك دل سير صبح ميخواهد...


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 مرداد 1393, 13:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 شهریور 1392, 21:18
پست ها : 88
تشکر کرده: 104 تا این لحظه
تشکر شده: 204 تا این لحظه
سلام
نميدونم قبلا به اين سوال جواب داده شده يا نه
من وقتي ميپزم پفش خوبه اما بعد از يه مدت پفش ميخوابه
چيکار کنم؟
مشکل از اينه ک چون سرشو ميزارم؟؟؟؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 مرداد 1393, 11:24 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
motahareh نوشته است:
سلام
نميدونم قبلا به اين سوال جواب داده شده يا نه
من وقتي ميپزم پفش خوبه اما بعد از يه مدت پفش ميخوابه
چيکار کنم؟
مشکل از اينه ک چون سرشو ميزارم؟؟؟؟


مطهره جان راجع به چي دارين صحبت مي‌كنيد و مشكل مي‌پرسين؟؟؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 مرداد 1393, 14:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
motahareh نوشته است:
سلام
نميدونم قبلا به اين سوال جواب داده شده يا نه
من وقتي ميپزم پفش خوبه اما بعد از يه مدت پفش ميخوابه
چيکار کنم؟
مشکل از اينه ک چون سرشو ميزارم؟؟؟؟


مطهره جان راجع به چي دارين صحبت مي‌كنيد و مشكل مي‌پرسين؟؟؟


احتمالاً منظور مطهره جان کیک قابلمه ای بوده که داشته میپخته



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (26 مرداد 1393, 11:57) • faride sadat (26 مرداد 1393, 10:57)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 شهریور 1393, 15:54 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
دوستان فرف مافین و کاپ کیک چیه؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 شهریور 1393, 15:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
دوستان فرف مافین و کاپ کیک چیه؟


صفحه 20 همین تاپیک رو نگاه کن مریم جون قبلا توضیح دادن زهرا جان.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ملیکا (7 شهریور 1393, 18:57) • zahra.sh (3 شهریور 1393, 10:04)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 شهریور 1393, 21:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 شهریور 1392, 21:18
پست ها : 88
تشکر کرده: 104 تا این لحظه
تشکر شده: 204 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
Nayere نوشته است:
motahareh نوشته است:
سلام
نميدونم قبلا به اين سوال جواب داده شده يا نه
من وقتي ميپزم پفش خوبه اما بعد از يه مدت پفش ميخوابه
چيکار کنم؟
مشکل از اينه ک چون سرشو ميزارم؟؟؟؟


مطهره جان راجع به چي دارين صحبت مي‌كنيد و مشكل مي‌پرسين؟؟؟


احتمالاً منظور مطهره جان کیک قابلمه ای بوده که داشته میپخته


ببخشيد يادم رفت بنويسم
منظورم همه نوع کيکي هستش
اول خوب پف ميکنه اما وقتي يه چيزي ميذارم روش تا خنک شه پفش ميخوابه
نبايد بذارم؟؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 شهریور 1393, 21:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 شهریور 1392, 21:18
پست ها : 88
تشکر کرده: 104 تا این لحظه
تشکر شده: 204 تا این لحظه
يه سوال ديگه
فرق شکر شيريني پزي با بقيه شيريني ها چيه؟
توي يه دستور شيريني نوشته بود شکر شيريني پزي لازمه



کاربرانی که از motahareh در این پست تشکر کرده اند zahra.sh (12 شهریور 1393, 09:29)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 شهریور 1393, 08:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
motahareh نوشته است:
يه سوال ديگه
فرق شکر شيريني پزي با بقيه شيريني ها چيه؟
توي يه دستور شيريني نوشته بود شکر شيريني پزي لازمه

برای شیرینی پزی شکر مورد استفاده باید شکر دانه ریز باشه نه دانه درشت.برای همینم یه پیمانه شکر بسته به نوع ریز یا درشتش از وزن متفاوتی برخورداره.چیزی که تو دستورها هست شکر دانه ریز مدنظره.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): motahareh (20 شهریور 1393, 13:59) • zahra.sh (12 شهریور 1393, 09:29) • Nayere (12 شهریور 1393, 08:48)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 شهریور 1393, 08:49 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
motahareh نوشته است:
zahra.sh نوشته است:
Nayere نوشته است:
motahareh نوشته است:
سلام
نميدونم قبلا به اين سوال جواب داده شده يا نه
من وقتي ميپزم پفش خوبه اما بعد از يه مدت پفش ميخوابه
چيکار کنم؟
مشکل از اينه ک چون سرشو ميزارم؟؟؟؟


مطهره جان راجع به چي دارين صحبت مي‌كنيد و مشكل مي‌پرسين؟؟؟


احتمالاً منظور مطهره جان کیک قابلمه ای بوده که داشته میپخته


ببخشيد يادم رفت بنويسم
منظورم همه نوع کيکي هستش
اول خوب پف ميکنه اما وقتي يه چيزي ميذارم روش تا خنک شه پفش ميخوابه
نبايد بذارم؟؟


مطهره جان به غير از كيك قابلمه‌اي روي هيچ كيك ديگه‌اي (البته من تاحالا باهاش برخورد نكردم) درپوش نمي‌ذاريم.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (12 شهریور 1393, 16:06) • faride sadat (12 شهریور 1393, 09:34) • zahra.sh (12 شهریور 1393, 09:28)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad