امروز 23 مهر 1398, 02:43



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 25 دی 1392, 09:13 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
shadi2049 نوشته است:
سلام آیا خمیر مایه اکتیو درای وری هستش؟ یعنی نیاز نیست اول داخل آبجوش بریزیم ؟

خانومی خمیر مایه ای که توی دستور نان عسلی هست خمیر مایه فوریه و نیازی به عمل آوری نیست و مستقیما به مواد اضافه میشه هرچند که عمل بیارین هم کیفیتش بهتر میشه البته شما میتونید خمیر مایه غیر فوری  هم استفاده کنید و البته عمل بیارید بعد به مواد اضافه کنید البته لازم به ذکر هست که با آب ولرم یعنی آبی که بهش دست میزنی گرمارو حس کنی اما دست رو نسوزونه نه آب جوش باید عمل بیارید

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (27 دی 1392, 00:13) • najma (25 دی 1392, 09:38)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 23 بهمن 1392, 00:50 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
گونش نوشته است:

بهار جان من اینبار این نونو دقیقا با همون خمیر مایه فوری که شما استفاده کردنی ، درست کردم واستراحت ها همه دقیق و مقدار خمیر مایه هم دقیق 1 ق س
(دفعه قبل خمیر مایه غیر فوری استفاده کرده بودم و عمل اوردم واضافه کردم  ، عکسشو گذاشته بودم براتون)
با اینکه از دفعه قبل خیلییی بهتر بود ولی بازم اون وسطاش همونجا که با جعفری پوشندم بازم اون حالت تیر کشیده شدنو داشت
یکی از دوستان جواب داده بودن تو اینجور موارد علت استراحت کم هست ولی من خمیرم حتی یکم حالت کش اومدن هم داشت (یعنی فکر کنم استراحتش کافی وشایدم زیاد بوده من که تایم گذاشته بودم 1 ساعت اولش و 40 دقیقه مرحله دوم)

ممنون میشم با کمک شما این موردو حل کنم

یه مقدار ترک خوردن مشکلی نداره . استراحت دادن زیاد هم مناسب نیست و چنین مشکلاتی رو پیش می آره.ولی در هر حال پیشنهاد می کنم دفعه بعد با دو قاشق مرباخوری خمیر مایه امتحان کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (31 اردیبهشت 1393, 14:33) • azam (23 بهمن 1392, 02:16) • ملیسا (23 بهمن 1392, 00:59)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 27 بهمن 1392, 00:31 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
ماهرخ نوشته است:
سلام بهار خانوم من این نون رو درست کردم و به حدی عالی و خوش طعم بود که باورم نمیشه حتی وقت  عکس انداختن هم برام نذاشتن . حالا این دفعه یه جرقه ای به ذهنم خطور کرد!!!!!!!! میخواستم از شما بپرسم اگر این خمیر رو به صورت پره ای پهن کنم و وسطش رو حلوا شکری بذارم بقچه مانند بپیچم چه طور میشه ؟ اصلا میشه ؟ استاد گرامی لطفا نظرتون رو اعلام فرمایید .


سلام نوش جان عزیزم.
چون تا حالا به این شکل اجرا نکردم بخاطر همین نظری ندارم ولی خوشحال میشم اگه درست کردید ما رو از تجربیات خودتون آگاه کنید .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (31 اردیبهشت 1393, 14:33) • ماهرخ (30 بهمن 1392, 13:11) • masumjoon (28 بهمن 1392, 09:10) • ملیسا (27 بهمن 1392, 01:27) • azam (27 بهمن 1392, 00:34)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 7 اسفند 1392, 14:02 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مهر 1392, 14:28
پست ها : 2
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 6 تا این لحظه
تشکر شده: 7 تا این لحظه
سلام دوباره .
بهار خانوم اینبار که نون رو درست کردم داخلش را با حلواشکری پر کردم . چون نون پف کرد حلوا شکری رو داد بالا و در نهایت به دلیل عدم جا مواد حلواشکری به بیرون ریخت و خیلی بد شد. لطفا کسی امتحانش نکنه ! حداقل این تجربه من بود . حالا این بار میخواستم خواهش کنم اگر امکان داره  گاتای گردو رو آموزش بدید . خیلی ممنون

_________________
عاقل آن است که اندیشه کند پایان را .



کاربرانی که از ماهرخ در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Tahere Noorallahpour (7 اسفند 1392, 17:04) • Nayere (7 اسفند 1392, 14:41) • samira17 (7 اسفند 1392, 14:05) • masumjoon (7 اسفند 1392, 14:04)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 20:40 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
نان عسلی با دستور بهارجون لابه لاش کشمش گذاشتم




_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): ssamiraa (2 آذر 1393, 09:38) • مامان 3 قلوها (28 آبان 1393, 00:11) • غزال (17 شهریور 1393, 22:29) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 14:33) • Nayere (30 اردیبهشت 1393, 12:29) • faride sadat (30 اردیبهشت 1393, 09:15) • Tahere Noorallahpour (29 اردیبهشت 1393, 00:36) • ملیکا (29 اردیبهشت 1393, 22:32) • sali (29 اردیبهشت 1393, 22:14)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 17 شهریور 1393, 14:52 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
این نون واقعا خوشمزه ست ..تا حالا چندین بار درست کردم ولی عکس نگرفته بودم ازش اینبار یادم نرفت


_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): ssamiraa (2 آذر 1393, 09:39) • ملیکا (17 شهریور 1393, 18:31) • faride sadat (17 شهریور 1393, 16:17) • samira17 (17 شهریور 1393, 16:12) • zahra.sh (17 شهریور 1393, 14:59) • مامان 3 قلوها (17 شهریور 1393, 14:58)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 28 آبان 1393, 23:59 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
نان عسلییییییییییییی            
واقعا پروژه هیجان انگیزی بود.هم مراحل درست کردن و هم پختن. انقدر ذوق داشتیم که با همسری همونجا پای فر نشستیم تا بپزه. من حدود 700 گرم ارد ریختم. نون هامم حدود 35 دقیقه ای پخت. وای بوی نون ......
یکی از نون کوچولو ها داغ داغ توسط جناب همسر خورده شد!!!!!! یک دنیا سپاس.... فوق العاده بود .








کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): samira17 (11 آذر 1393, 20:16) • diana77 (2 آذر 1393, 14:39) • zahra.sh (2 آذر 1393, 12:02) • ssamiraa (2 آذر 1393, 09:42) • Nayere (1 آذر 1393, 09:13) • ملیکا (30 آبان 1393, 01:59) • masumjoon (29 آبان 1393, 12:02) • مامان 3 قلوها (28 آبان 1393, 00:04)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad