امروز 23 مهر 1398, 02:10



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 18 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: دستورات اشپزی من
پستارسال شده در: 13 مرداد 1392, 23:57 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
لطفا دستورات اشپزی خودتون رو در این بخش قرار بدین تا همه ما از این دستورات بهره ببریم.

1-حتی الامکان دستوراتتون همرا با عکس باشه .

2-دستوراتی که بیشترین طرفدار رو داشته باشه به عنوان دستور اختصاصی همراه با عکس مرحله به مرحله و با نام خودتون در قسمت پرتال منتشر میشه.

3-از نقل قول کردن تصاویر جدا خودداری کنید و در صورت لزوم تنها تصویر مورد را نقل قول کنید.

با تشکر.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ssamiraa (28 مهر 1392, 11:34) • فاطمه78 (14 مرداد 1392, 19:53) • samira17 (13 مرداد 1392, 01:36)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 22 مهر 1392, 19:35 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
دوستان عزیز ممنون از همه دستورات خوبتون
لطفا اگه دستورات شامل موارد زیر میشه سر جای خودش بذارید.....ممنون

انواع پلو
انواع املت
لازانیا

تا بعدا برای بقیه دستورات هم تاپبک ایجاد بشه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): عاطفه54 (1 اردیبهشت 1393, 10:29) • ssamiraa (28 مهر 1392, 11:46) • luna (23 مهر 1392, 13:31) • faride sadat (22 مهر 1392, 22:28) • مریم2 (22 مهر 1392, 19:43)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 مرداد 1393, 02:15 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
فکر کنم مبحث سینی مزه رو نداریم من فعلا عکسشو اینجا میذارم اینا سفارشای خانم دکتری بود که واسه افتتاحیه ی مطبشون سفارش دادن

شامل مینی تارت پیتزا گردو روسی مینی تارت الویه کاناپ ژامبون



اینم عکس 3تا سینی



_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 16 نفر): ssamiraa (11 آبان 1393, 09:18) • diana77 (8 مهر 1393, 10:01) • ملیکا (1 شهریور 1393, 00:30) • samira17 (26 مرداد 1393, 14:27) • Nayere (26 مرداد 1393, 09:04) • Tara (25 مرداد 1393, 21:16) • sana (25 مرداد 1393, 15:44) • faride sadat (25 مرداد 1393, 10:12) • masumjoon (25 مرداد 1393, 07:51) • مریم2 (24 مرداد 1393, 03:52) and 6 more users
  Rating: 51.61%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 شهریور 1393, 13:54 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 مهر 1392, 16:28
پست ها : 574
تشکر کرده: 501 تا این لحظه
تشکر شده: 1605 تا این لحظه
10 غذاي خوشمزه با تخم مرغ
1-تخم مرغ در فر

پختن تخم مرغ در فر هم ساده است هم قیافه و ظاهر خوبی هم دارد. درحالیکه در اکثر دستور پخت ها پنیر، کره و خامه وجود دارد، این مدل درست کردن تخم مرغ به هیچ مواد دیگری نیاز ندارد. درحقیقت می توان محصولات لبنی را کاملا از نیمرو حذف کرد. فقط اگر مقداری شیر سویا، پنیر خامه ای، گوجه فرنگی، ژامبون، اسفناج و پیازچه استفاده کنید خیلی خوب می شود. می توانید از سبزیجات دیگر هم استفاده کنید. تمام آنها را در ماهیتابه ریخته و چند دقیقه ای در فر بگذارید.

2-تخم مرغ تند

این مدل تخم مرغ برای پیک نیک، مهمانی یا برای شام حاضری خوردن فوق العاده است. برای آماده سازی این روش کلاسیک لازم است تخم مرغ ها را بگذارید خوب آب پز شود. زرده را نرم و خمیری کرده و با مایونز مخلوط کنید. به آن مقداری خامه ترش، نمک و فلفل برای مزه دار کردن اضافه کنید. این غذا سریع آماده شده و برای مهمانی ایده آل است. می توانید ادویه و سبزیجات هم اضافه کنید.

3-سالاد تخم مرغ

این هم یک مدل غذا با تخم مرغ است. می توان سالاد تخم مرغ را به شکل ساندویچ درست کرده و با خود بیرون ببرید. البته بعضی آن را دوست ندارند ولی بعضی عاشقش هستند. البته این بستگی به محلی که شما می خواهید آنرا میل کنید نیز دارد. خصوصا خوب است که می توانید بدون محصولات لبنی آنرا درست کنید. همچنین یک تغییری در وعده های غذایی محسوب می شود. خیلی ساده خامه ترش یا ماست را به تخم مرغ های آب پز شده سفت اضافه کنید تا سالادتان درست شود. همچنین می توانید سبزیجات را هم میکس کنید و با مایونز به سالاد اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن تمام مواد نمک اضافه کنید.

4- نیمرو

چه کسی تابحال نیمرو نخورده؟ نیمرو معمولا در میز صبحانه اکثر مردم یافت می شود. خواه با هات داگ خورده شود یا با گوشت یا با نان تست، دیدن میز صبحانه بدون نیمرو خیلی سخت است. وقتی که اسم نیمرو می آید خیلی راحت یک تخم مرغ را برداشته می شکنید و طبق سلیقه تان مبنی بر شلی و سفتی آن را سرخ می کنید. نیمرو برای درست کردن اسنک های سریع عالی است. شما می توانید مقداری سبزیحات یا شیر یا ادویه برای مزه دار کردن به نیمروی خود اضافه کنید. نیمرو بهترین و راحت ترین روش درست کردن تخم مرغ است.

5- Frittata

شبیه quiche است اما تنها تفاوتش این است که نان ندارد. تخم مرغ اول در یک ظرف روی حرارت آماده می شود بعد برای پخت نهایی درون فر قرار می گیرد. درست کردن Frittata داخل فر باعث می شود روی آن طلایی و درنتیجه خوشمزه تر شود. همچنین مطمئن می شوید که به طور یکنواخت پخته شده. برای کسانی که رژیم دارند Frittata با اسفناج و بدون پنیر بهتر است. از مقداری سفیده تخم مرغ، تخم مرغ کامل و خمیر مایه استفاده کرده تا طعم خوبی به دست آید. این روش یکی از محبوب ترین روش های درست کردن تخم مرغ است.

6-تخم مرغ آب پز سفت


آب پز کردن یکی دیگر از روش های ساده درست کردن تخم مرغ است. تخم مرغ های اب پز سفت به اندازه نیمرو قدمت دارند. شما می توانید آن را به عنوان صبحانه مصرف کرده یا چاشنی و مواد دیگر اضافه کرده و به عنوان سالاد و پیش غذا میل کنید. آب پز کردن نسبت به روش های دیگر آماده سازی روش پخت بهتری است. تخم مرغ آب پز ماده اصلی دستور غذاهایی دیگر مثل سالاد و تخم مرغ deviled است. فقط آب را بجوشانید و تخم مرغ ها را تا زمانی که خوب بپزد بگذارید در آب بماند. وقتی تخم مرغ پخت پوسته آن سفیدتر می شود.

7-املت

املت ها یکی از مشهورترین غذاها برای صبحانه و وعده های ناشتایی است. این روش محبوب ترین روش برای پختن تخم مرغ نیز هست. املت نسبت به نیمرو خوشمزه تر و مزه دار تر است. می توانید سبزیجات مورد علاقه و گوشت را هم به آن اضافه کنید. به راحتی تخم مرغ ها را بهم زده و بشکنید و بعد به موادی که از قبل داخل ماهیتابه سرخ کرده اید اضافه کنید. و بعد نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید.

8-تخم مرغ عسلی

آب پز کردن یکی از سالم ترین و ساده ترین روش های پخت تخم مرغ است. باید تخم مرغ ها را در آب ریخته و بگذارید بجوشد تا وقتی که پخته شود. برای تازه کارها سخت است که طوری تخم مرغ را بپزند که در آب سالم باقی بماند. فقط مطمئن شوید که قبل از بیرون آوردن تخم مرغ ها چند دقیقه ای صبر کنید تا سفت شوند. برای سالم ماندن تخم مرغ به آن کمی سرکه اضافه کنید.

9-Quiche

یکی از سالم ترین و بهترین راه ها برای درست کردن تخم مرغ. Quiche از تارت ها خوشمزه با پایه تخم مرغ که اصلشان فرانسوی است آمده است. همان طوری که قدیمی ها می گویند انها ظاهر و مزه خیلی خوبی دارند مثل بقیه غذاهای فرانسوی. این دستور غذایی برای گیاه خواران و کسانی که رژیم دارند خیلی خوب است. در این غذا از نان استفاده شده و در فر درست می شود. بعضی از مدل های آن شامل:


Quiche اصلی بدون مواد لبنی
Quicheبدون نان و با اسفناج
Quiche تابستانی بدون مواد لبنی
Quiche سبزیجات با نان گندم


10-پوره تخم مرغ

پوره تخم مرغ یک غذای خانگی محبوب است علاوه بر این یکی از مدل های پخت تخم مرغ است که بچه ها بیشتر دوستش دارند. روش تهیه اش نیز خیلی ساده است و نیازی به مواد غذایی زیاد و گران قیمت ندارید. فقط باید مقداری نمک، فلفل، شیر و کمی سبزیجات برای مزه دار کردن را مخلوط کرده و در ماهیتابه بریزید. شما می توانید این غذا را با نان تست یا برنج به عنوان غذای اصلی میل کنید. بعضی از مردم هم به این غذا پنیر پیتزا اضافه می کنند تا طعم متفاوت و خوشمزه تری داشته باشند. اگر می خواهید غذای سالم تری داشته باشید می توانید سبزیجات مختلف به آن اضافه کنید.

سوران



کاربرانی که از razi69 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Tara (15 شهریور 1393, 12:18) • samira17 (15 شهریور 1393, 11:27) • zahra.sh (15 شهریور 1393, 09:20) • faride sadat (14 شهریور 1393, 21:30)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 22 شهریور 1393, 22:53 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
موساکا




دستورشم میذارم

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): ssamiraa (11 آبان 1393, 09:19) • ملیکا (29 شهریور 1393, 03:08) • samira17 (23 شهریور 1393, 13:39) • faride sadat (23 شهریور 1393, 11:05) • غزال (23 شهریور 1393, 10:01) • zahra.sh (23 شهریور 1393, 10:01) • Nayere (23 شهریور 1393, 08:38) • masumjoon (23 شهریور 1393, 07:55) • مامان 3 قلوها (22 شهریور 1393, 23:07)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 15:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
فیش اند چیپس با دستور سارینای عزیز.



ماهی رو به قطعات دلخواه البته نازک برش میدیم  و کمی نمک میزنیم بعد میشوریم و میگذاریم خشک بشن. سیب زمینی رو خلالی کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم. به ماهی ادویه ماهی میزنیم و در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن سرخ میکنیم و در ظرف سرو مقاوم به حرارت میگذاریم. سپس سیب زمینی ها رو کنار ماهی ریخته و روش پنیر پیتزا و آویشن میریزیم و در فر میگذاریم تا زمانی که پنیر آب شود. سپس با نان سرو میکنید.


_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): Tahere Noorallahpour (8 مهر 1393, 09:33) • Nayere (7 مهر 1393, 10:04) • sana (5 مهر 1393, 01:56) • faride sadat (31 شهریور 1393, 08:47) • ssamiraa (30 شهریور 1393, 15:35) • masumjoon (30 شهریور 1393, 08:37) • ملیکا (29 شهریور 1393, 03:08) • غزال (29 شهریور 1393, 23:27) • zahra.sh (29 شهریور 1393, 18:49) • مامان 3 قلوها (29 شهریور 1393, 17:05) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 مهر 1393, 09:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
نیم چاشت  (قبلا قول دادم دستورشو بذارم)



مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد          شکر یا پودر قند :250 گرم        روغن :250 گرم           بکینگ پودر:یک دوم ق م
ماست:150 گرم               آرد :600 گرم          کنجدو وانیل: به میزان لازم               پودر هل: یک دوم ق م
مواد لازم برای رومال: زرده تخم مرغ :1 عدد  شیر :1 ق غ  زعفران دم کرده : 1 ق م
طرز تهیه : ابتدا روغن را در ظرفی ریخته و با پودر قند خوب مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا نرم شود و در مرحله بعد تخم مرغ را هم اضافه کنید و با همزن بزنید در یک ظرف جدا گانه ب پ و ماست را مخلوط و هل و وانیل را  نیز بریزید و بعد از مخلوط کردن به مخلوط روغن و ...... اضافه کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یک دستی بدست آید خمیر یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند و سپس با وردنه باز کنید و قالب بزنید و رومال بزنید و  کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه 15 تا 20دقیقه قرار دهید

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): samira17 (17 آذر 1393, 23:29) • ssamiraa (11 آبان 1393, 09:19) • Tahere Noorallahpour (8 مهر 1393, 09:33) • مامان 3 قلوها (7 مهر 1393, 15:17) • مامان مهرانا (7 مهر 1393, 13:09) • faride sadat (7 مهر 1393, 11:39) • عاطفه54 (7 مهر 1393, 10:59) • zahra.sh (7 مهر 1393, 10:11) • Nayere (7 مهر 1393, 10:03) • elham1988 (7 مهر 1393, 09:19)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 مهر 1393, 17:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
چیکن استروگانف نیست تو سایت یا من پیداش نکردم
چیکن استروگانف


ببخشید از مراحل کار عکس ندارم اما در اولین فرصت ضمیمه می کنم

فیله یا سینه مرغ 300 گرم
سیب زمینی سرخ شده خلالی 3عدد
قارچ 200گرم
سس بشامل 1 لیوان
لیمو ترش تازه 2 عدد
پیاز داغ،ادویه و پودر سیر
خامه 4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
اول از همه اینو بگم که من با پاستا دوست دارم حالا شما با پاستا..با نون یا خالی...هرطور که میپسندید میل کنید
فیله ها رو خلالی می کنیم و با کمی پیازداغ (یا بهتر بگم پیاز سبک شده نه سرخ شده) با روغن تف میدیم..بطوریکه کاملا سفید بشه و بپزه بهش کمی نمک...زردچوبه و پودرسیر بزنید و آب لیمو ترش تازه
سیب زمینی هاتونو از قبل سرخ کنید...میتونسید از چیپس هم استفاده کنید
من پاستا رو هم آبکش کردم و بعد با دو قاشق سس بشامل تف دادم
وقتی مرغم تف خورد قارچ رو هم با کمی کره تف دادم
بعد مرغ و قارچ و با نصف سس رو حرارت گذاشتم...بعد از اینکه چندتا قل خورد خاموشش کردک
پنیر پیتزا رو داخل سس بشامل میریزم و رو حرارت هم میزنیم تا آب بشه..بعد خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم
حالا پاستا رو میکشیم...مخلوط مرغ و سیب زمینی رو لایه لایه روش میزیم و بقیه سسمونو هم روش میریزیم
فکر میکنم کاملا باب طبع بچه هاست



_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (17 آذر 1393, 23:29) • Tahere Noorallahpour (10 آبان 1393, 01:10) • zahra.sh (15 مهر 1393, 00:45) • faride sadat (15 مهر 1393, 18:06)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 مهر 1393, 17:56 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
یک شام ساده
سیب زمینی سرخ شده که تخم مرغ زدمش با کمی قارچ
اگه تو سایت هست بهم لطفا بگید کجاست؟

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مامان 3 قلوها (18 آذر 1393, 01:35) • samira17 (17 آذر 1393, 23:30) • Tahere Noorallahpour (10 آبان 1393, 01:10) • غزال (16 مهر 1393, 22:06) • sana (16 مهر 1393, 13:25) • masumjoon (16 مهر 1393, 09:19) • zahra.sh (15 مهر 1393, 00:44) • faride sadat (15 مهر 1393, 18:07)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 10 آبان 1393, 11:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه
شاور مای مرغ:

  

مواد لازم برای دو نفر:سینه مرغ:نصف سینه

قارچ ورقه شده:100گرم

زعفران آبکرده:2ق.غ

سرکه سفید:2 ق غ.

ارده:2 ق چ (بجای ارده می تونید از سس مایونز استفاده کنید)

روغن مایع:1 ق غ

آبلیموی تازه:1ق غ

پیاز:1 عدد خلال نازک

نمک,فلفل,سماق:مقداری


مواد لازم برای سس:ماست پرچرب:1 پیمانه

ارده:2 ق چ (یا سس مایونز:1 ق غ )

سماق 1 ق چ

نمک,فلفل:به میزان لازم.



طرز تهیه:
ابتدا مرغ خام رو به صورت رشته ای می بریم,سپس زعفران,سرکه,روغن مایع,آبلیمو,ارده,نمک,فلفل و سماق رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط

می کنیم.می گذاریم توی یخچال به مدت 3 ساعت یا بیشتر بمونه.هر چی بیشتر بمونه مواد بیشتر به خورد مرغ میره و خوشمزه تر میشه.

سپس مرغ رو توی صافی می ریزیم تا آب آن گرفته بشه.بعد توی ماهی تابه ریخته روی حرارت می گذاریم.نمی خواییم مر غ سرخ بشه همین

که رنگش عوض بشه و بپزه کافیه.

پیاز رو تفت می دیم .قارچ رو با حرارت بالا تفت می دیم که آب نندازه.پیاز و قارچ رو به مرغ اضافه کرده  و کمی نمک و فلفل می زنیم

غذای ما آماده س.

برای تهیه سس ,همه ی مواد رو با هم مخلوط می کنیم.کمی سس رو روی نون لواش می مالیم واز مواد داخل اون می ریزیم و به صورت

قیفی می پیچیم.می تونید هم توی نون ساندویچی بگذارید
نوش جان.  



_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.



کاربرانی که از غزال در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:11) • عاطفه54 (12 آبان 1393, 20:10) • مامان 3 قلوها (11 آبان 1393, 00:51) • Tahere Noorallahpour (10 آبان 1393, 01:10) • zahra.sh (10 آبان 1393, 14:16) • faride sadat (10 آبان 1393, 12:05) • مامان مهرانا (10 آبان 1393, 12:04)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 18 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad