امروز 29 تیر 1398, 09:31



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 17 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 10 آبان 1393, 14:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
غزال نوشته است:
شاور مای مرغ:

  



راضیه جان این غذا مال کجاس؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:11) • ssamiraa (9 آذر 1393, 13:56) • غزال (11 آبان 1393, 10:00) • elham1988 (11 آبان 1393, 09:33) • Nayere (11 آبان 1393, 09:26)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 آبان 1393, 10:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه
مال جای خاصی نیست زهرا جون.اینو من از شبکه ی استانیمون یاد گرفتم

_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.



کاربرانی که از غزال در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:11) • zahra.sh (11 آبان 1393, 14:15) • faride sadat (11 آبان 1393, 11:16)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 آبان 1393, 14:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
غزال نوشته است:
مال جای خاصی نیست زهرا جون.اینو من از شبکه ی استانیمون یاد گرفتم


راضیه جان شکی نیست که شیرازی ها هنرمندن ولی الان تو  اینترنت سرچیدم شاورما کلا غذای عربیه و شاورمای مرغ هم ی نوع غذای لبنانیه



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:11) • غزال (11 آبان 1393, 15:56)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 آبان 1393, 19:05 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
سالاد گل کلم



مواد لازم:


گل کلم - مرغ - هویج - قارچ - خیارشور - سس مایونز - سس هزارجزیره - آبلیمو - نمک - فلفل
**مقدار مواد رو ذکر نکردم تا هرکس بنا به سلیقه خودش و خانوادش مقادیر رو در نظر بگیره**

طرز تهیه:

گلهای گلم را به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و  آنها را بخارپز یا آبپز می کنیم و در حین پخت به آن نمک می زنیم.



مرغ را آبپز کرده و خرد می کنیم. به مرغ هم در حین پخت نمک اضافه می کنیم.



هویج را بخارپز یا آبپز کرده و خرد می کنیم.



قارچ را بخارپز یا آبپز کرده و خرد می کنیم.



خیارشور را نیز خرد می کنیم.



سپس کلیه مواد را با هم مخلوط کرده و به نسبت مساوی سس مایونز و سس هزارجزیره، نمک، فلفل و آبلیمو به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. سالاد را بمدت حداقل دوساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خورد هم برود.
اینم از سالاد خوشمزه ما




کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:11) • sana (16 آبان 1393, 00:15) • ssamiraa (14 آبان 1393, 11:44) • masumjoon (14 آبان 1393, 08:54) • مامان 3 قلوها (13 آبان 1393, 22:54) • faride sadat (13 آبان 1393, 20:53) • elham1988 (13 آبان 1393, 19:28) • مامان مهرانا (13 آبان 1393, 19:12)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 آبان 1393, 11:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
برونی لبو خوشمزه

لبو پخته اندازه تخم مرغ موسیر 4پر نمک ماست چکیده

_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • مامان مهرانا (28 آذر 1393, 20:04) • samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • ssamiraa (9 آذر 1393, 13:53) • zahra.sh (20 آبان 1393, 10:49) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:11) • مامان 3 قلوها (18 آبان 1393, 23:20) • elham1988 (18 آبان 1393, 12:17) • faride sadat (18 آبان 1393, 11:40)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 آبان 1393, 11:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
همبرگر مرغ

6عددقارچ
یک سوم فلفل دلمه
یک سینه مرغ متوسط کمی کوچکتر
پیاز رنده شده اب گرفته بزرگ
تخم مرغ یک عدد
ارد سوخاری 2الی3قاشق
نمک فلفل زردچوبه
یک سوم جوزهندی رنده شده
اگر سیر دوشت داشتین دو حبه
اگر جعفری دارین خرد شده 2قاشق
همه باهم از چرخ گوشت دوبار چرخ کردم و یک ساعت داخل یخچال استراحت وبعد یپباحرارت ملایم سرخ کردم




_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • مامان مهرانا (28 آذر 1393, 20:04) • samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • ssamiraa (9 آذر 1393, 13:52) • zahra.sh (20 آبان 1393, 10:52) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:12) • مامان 3 قلوها (18 آبان 1393, 23:21) • sana (18 آبان 1393, 12:43) • elham1988 (18 آبان 1393, 12:19) • faride sadat (18 آبان 1393, 11:41)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 آذر 1393, 01:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
سیب زمینی کریسپی

از مراحل کار عکس ندارم تئوری توضیه میدم سیب زمی نی ها رو با درشت ترین رنده خونه تون رنده کنید
فقط نکته اصلیش اینه که به حالت رفت و برگشت(بالا و پایین) رنده نکنید...فقط رفت یا فقط به سمت پایین برید
بعدش رنده های ریزو با آب سرد چندین بار بشورید تا نشاسته ش کاملا بره و به هم نچسبه بعد بهش کمی نمک بزنید

بعد کم کم تو روغن داغ سرخ کنید
بعد سرخ شذن توی یک سینی یا ظرف بزرگ پهنش کنید تا رو هم نره و تردی شو از دست نده
خیلی خوشمزه س
حلا چه خالی خالی
چه در کنار قیمه و. ..غذاهای دیگه


_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • عاطفه54 (15 دی 1393, 22:43) • zahra.sh (6 دی 1393, 10:47) • sana (3 دی 1393, 13:25) • مامان 3 قلوها (2 دی 1393, 23:48) • faride sadat (1 دی 1393, 10:43) • ssamiraa (1 دی 1393, 09:22)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 17 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad