امروز 23 مهر 1398, 02:33



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 18 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 10 آبان 1393, 14:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
غزال نوشته است:
شاور مای مرغ:

  



راضیه جان این غذا مال کجاس؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:11) • ssamiraa (9 آذر 1393, 13:56) • غزال (11 آبان 1393, 10:00) • elham1988 (11 آبان 1393, 09:33) • Nayere (11 آبان 1393, 09:26)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 آبان 1393, 10:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه
مال جای خاصی نیست زهرا جون.اینو من از شبکه ی استانیمون یاد گرفتم

_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.



کاربرانی که از غزال در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:11) • zahra.sh (11 آبان 1393, 14:15) • faride sadat (11 آبان 1393, 11:16)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 آبان 1393, 14:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
غزال نوشته است:
مال جای خاصی نیست زهرا جون.اینو من از شبکه ی استانیمون یاد گرفتم


راضیه جان شکی نیست که شیرازی ها هنرمندن ولی الان تو  اینترنت سرچیدم شاورما کلا غذای عربیه و شاورمای مرغ هم ی نوع غذای لبنانیه



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:11) • غزال (11 آبان 1393, 15:56)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 آبان 1393, 19:05 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
سالاد گل کلم



مواد لازم:


گل کلم - مرغ - هویج - قارچ - خیارشور - سس مایونز - سس هزارجزیره - آبلیمو - نمک - فلفل
**مقدار مواد رو ذکر نکردم تا هرکس بنا به سلیقه خودش و خانوادش مقادیر رو در نظر بگیره**

طرز تهیه:

گلهای گلم را به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و  آنها را بخارپز یا آبپز می کنیم و در حین پخت به آن نمک می زنیم.



مرغ را آبپز کرده و خرد می کنیم. به مرغ هم در حین پخت نمک اضافه می کنیم.



هویج را بخارپز یا آبپز کرده و خرد می کنیم.



قارچ را بخارپز یا آبپز کرده و خرد می کنیم.



خیارشور را نیز خرد می کنیم.



سپس کلیه مواد را با هم مخلوط کرده و به نسبت مساوی سس مایونز و سس هزارجزیره، نمک، فلفل و آبلیمو به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. سالاد را بمدت حداقل دوساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خورد هم برود.
اینم از سالاد خوشمزه ما




کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:11) • sana (16 آبان 1393, 00:15) • ssamiraa (14 آبان 1393, 11:44) • masumjoon (14 آبان 1393, 08:54) • مامان 3 قلوها (13 آبان 1393, 22:54) • faride sadat (13 آبان 1393, 20:53) • elham1988 (13 آبان 1393, 19:28) • مامان مهرانا (13 آبان 1393, 19:12)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 آبان 1393, 11:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
برونی لبو خوشمزه

لبو پخته اندازه تخم مرغ موسیر 4پر نمک ماست چکیده

_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • مامان مهرانا (28 آذر 1393, 20:04) • samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • ssamiraa (9 آذر 1393, 13:53) • zahra.sh (20 آبان 1393, 10:49) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:11) • مامان 3 قلوها (18 آبان 1393, 23:20) • elham1988 (18 آبان 1393, 12:17) • faride sadat (18 آبان 1393, 11:40)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 آبان 1393, 11:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
همبرگر مرغ

6عددقارچ
یک سوم فلفل دلمه
یک سینه مرغ متوسط کمی کوچکتر
پیاز رنده شده اب گرفته بزرگ
تخم مرغ یک عدد
ارد سوخاری 2الی3قاشق
نمک فلفل زردچوبه
یک سوم جوزهندی رنده شده
اگر سیر دوشت داشتین دو حبه
اگر جعفری دارین خرد شده 2قاشق
همه باهم از چرخ گوشت دوبار چرخ کردم و یک ساعت داخل یخچال استراحت وبعد یپباحرارت ملایم سرخ کردم




_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • مامان مهرانا (28 آذر 1393, 20:04) • samira17 (19 آذر 1393, 10:10) • ssamiraa (9 آذر 1393, 13:52) • zahra.sh (20 آبان 1393, 10:52) • Tahere Noorallahpour (19 آبان 1393, 21:12) • مامان 3 قلوها (18 آبان 1393, 23:21) • sana (18 آبان 1393, 12:43) • elham1988 (18 آبان 1393, 12:19) • faride sadat (18 آبان 1393, 11:41)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 آذر 1393, 01:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
سیب زمینی کریسپی

از مراحل کار عکس ندارم تئوری توضیه میدم سیب زمی نی ها رو با درشت ترین رنده خونه تون رنده کنید
فقط نکته اصلیش اینه که به حالت رفت و برگشت(بالا و پایین) رنده نکنید...فقط رفت یا فقط به سمت پایین برید
بعدش رنده های ریزو با آب سرد چندین بار بشورید تا نشاسته ش کاملا بره و به هم نچسبه بعد بهش کمی نمک بزنید

بعد کم کم تو روغن داغ سرخ کنید
بعد سرخ شذن توی یک سینی یا ظرف بزرگ پهنش کنید تا رو هم نره و تردی شو از دست نده
خیلی خوشمزه س
حلا چه خالی خالی
چه در کنار قیمه و. ..غذاهای دیگه


_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:50) • عاطفه54 (15 دی 1393, 22:43) • zahra.sh (6 دی 1393, 10:47) • sana (3 دی 1393, 13:25) • مامان 3 قلوها (2 دی 1393, 23:48) • faride sadat (1 دی 1393, 10:43) • ssamiraa (1 دی 1393, 09:22)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 20 مرداد 1398, 12:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1398, 12:38
پست ها : 6
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
طرز تهیه انواع فینگر فود بدون فر
گونه ای از فینگر فودها به شکل سرد سرو می گردد. اصولا جهت اماده کردن سینی فینگر فود سرد لازم به پخت و پز بر اجاق گاز نبوده و قسمت زیادی از مواد این فینگر فودها به سبزیجات و لبنیات بسته است. همین طور، مزیت فینگر فود سرد این است که لازم نیست حتما آن‌ها را پیش از آمدن مهمان‌ها تهیه کنید، شما قادرید از شب گذشته آن‌ها را اماده کنید. همین طور فینگرفود های سرد به علت پایداری زیاد تر و سهولت در میل کردن، محبوبیت دارند و استفاده زیادی از ان ها در مهمانی ها، مجالس در مقایسه باگرم فینگر فود می شود.
از گونه های مختلف فینگرفودها می توان به مینی ساندویچ ها، انواع غذاهای اماده شده با نان تست، مینی سوسیس ها، و غذاهای لقمه ای اماده شده از خمیر یوفکا و پنیر نام برد که از دسته بهترین گونه های فینگرفود هستند و می توان گفت از دسته کهن ترین آن ها هم به شمار می روند . امروزه انواع اسنک پیتزایی، اسنک مرغ، اسنک کالباس، اسنک گوشت، فینگرفود الویه، فینگر فود با تارت، فینگرفود با سوسیس و انواع ساندویج خوشمزه و کوچک در سینی های گوناگون با تزئینات کنجد و جذاب در دسته فینگرفودها جا گرفته اند.
اصولا کودکان در مراسم و مهمانی‌ها دوست دارند بازی کنند و رفت و آمد داشته باشند ، پس فینگر فود سرد بهترین انتخاب برای غذا دادن به آن‌ها است . یکی از فینگر فودهای ساده و با شکل زیبا فینگر فود سبزیجات است. جهت اماده سازی آن به گوجه گیلاسی و خیارهای حلقه شده به شکل کلفت و کمی هویج و پنیر خامه ‌ای لازم دارید. هویج را به شکل نازک رنده کنید و با پنیر خامه‌ای و کمی ادویه با دقت به ذائقه تان ترکیب کنید. یک قاشق از ترکیب اماده شده را بر گوجه‌ها و خیارها بگذارید تا فینگر فود شما کامل شود.

تهیه فینگر فود بدون فر
فینگر فود بدون فر

فینگر فود رولت ژامبون
این فینگر فود، رولت ژامبون، هم محبوب بین مهمانان بزرگسال و مهمانان کوچک‌تر است. جهت اماده کردن آن مواد زیر را فراهم کنید:

• نان لواش نرم
• سس مایونز
• ژامبون مرغ یا گوشت
• خیار شور
• ذرت دانه شده

۲ یا ۳ لایه نان لواش را بر هم بگذارید و یک لایه نازک مایونز روی ان بزنید. این امر سبب می گردد تا مواد به نان بچسبند و بعدا به سهولت قادر باشید رولت خود را به حلقه‌های کوچک‌تر ببرید. بعد تعدادی ورق ژامبون بر نان‌ها بگذارید ، سپس کمی مایونز بر آن بزنید و ذرت و خیار شور را بیافزایید. اکنون اهسته رول کردن نان با همه مواد روی آن اغاز کنید تا جایی که به یک استوانه تو پر دست یابید . با یک چاقوی تیز رولت را به حلقه‌های باریک تر ببرید و فینگر فود شما اماده است.
همین طور می توانید این فینگر فود را به شکل برشته اماده کنید. جهت این امر، ژامبون را به اندازه لازم بر نان لواش یا خمیر فیلو پهن کنید و بعد رول نمایید، رول را با سلفون یا کیسه فریزر وکیوم کرده و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد به سایزی که دوست دارید ببرید و سرخ کنید.

کباب یونانی
نام این فینگر فود امکان دارد شما خطا بیندازد که می خواهید یک فینگر فود گرم تهیه کنید.کباب یونانی هم یک فینگر فود سرد و لذید جهت پذیرایی در مهمانی‌هایتان است.
پنیر مکعبی، کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای رنگی، و کالباس خشک را از قبل با ادویه مزه دار کرده داخل سیخ‌های چوبی قرار دهید . بدون ه پخت و پز و در اندک وقت شما می توانید یک فینگر فود سرد خوش مزه داشته باشید .

فینگر فود پنیر طعم دار
ما همه پنیر‌های رنگی مشاهده کرده ایم . این پنیر‌ها قادرند شکل قشنگی به سفره‌های ما بدهند . جهت لذیذ و زیبا کردن این پنیر‌ها می‌توان به سهولت آن‌ها را مزه دار کرد. تنها لازم است در یک ظرف روغن زیتون، سرکه، پودر سیر، پیازچه خرد شده، جعفری خرد شده، و فلفل قرمز ریخته و تکه های مربعی مانند پنیر را در آن شناور کنید تا مواد به عمق پنیر برود. بعد حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا آماده خوردن شوند. جهت راحت تر شدن روند اماده سازی برای مهمانان، می‌توانید این پنیرها را هم درون سیخ‌های چوبی قرار دهید.

فینگر فود کاناپ ژامبون
یک لایه نان تست، یک لایه پنیر پیتزا، و یک لایه کالباس بس است تا فینگر فود سرد شما حاضر شود. نان تست را به تکه های کوچک‌تر تقسیم کنید و مواد را به ترتیب بر آن بگذارید. می توانید با گذاشتن یک گوجه گیلاسی با خلال دندان بر همه مواد هم کاناپ ژامبون خود را مزین نموده و لذیذ تر نمایید.

کاناپ مرغ و سبزیجات
سینه مرغ پخته و خیلی ریز ریش شده، آب لیموی تازه، سس مایونز، ماست یونانی، برگ کرفس ساطوری شده، پیازچه نگینی خرد شده، جعفری ساطوری شده، و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید. برای یک دست شدن مواد، آن را درون مخلوط کن به میکس کنید . مخلوطی که به دست امده را می‌توانید روی نان تست بگذارید و کاناپ مرغ داشته باشید؛ یا درون خمیر تارت‌های کوچک بریزید و فینگر فود تارت مرغ داشته باشید. حتی می‌توانید این ترکیب را روی بیسکویت‌های کراکر یا همان بیسکوییت شور بزنید و برای مهمانانتان سرو نمایید.

رول مرغ و سیب‌زمینی
سیب‌زمینی را با کمی نمک و ادویه مزه دار کرده و نیم پخته کنید. بعد ببرید . سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک هم اندازه تکه‌های سیب‌زمینی ببرید و با کمی ادویه و نمک مزه دار کنید. برای دو ساعت بگذارید استراحت کند. بعد نوارهای سینه مرغ را پیرامون سیب‌زمینی پیچانده و سرخ کنید.
سینی فینگر فود سرد خود را یا با مخلوطی از رسپی های فوق پر کنید ، یا سایر فینگر فودهای که آن‌ها را دوست دارید. فینگر فودها به علت زیبایی و همین طور سهولت سرو شدن مقام مطلوبی در مهمانی ها و سفره‌ها یافته اند . با کمی صرف وقت و نوع اوری می شود انواع غذاها سبک فینگرفودی اماده کرد.


https://hatamidessert.com


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 18 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad