امروز 29 تیر 1398, 09:32



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 11 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 11 مرداد 1392, 02:42 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


برای مشاهده طرز تهیه این دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 28 نفر): faride sadat (1 مهر 1392, 18:04) • فاطمه (14 مرداد 1392, 16:17) • bahare (14 مرداد 1392, 12:33) • bahar2013 (13 مرداد 1392, 09:37) • samira17 (12 مرداد 1392, 13:55) • Tahere Noorallahpour (12 مرداد 1392, 12:49) • minda (12 مرداد 1392, 12:28) • Nayere (12 مرداد 1392, 09:58) • baran (12 مرداد 1392, 08:43) • Elham (12 مرداد 1392, 07:49) and 18 more users
  Rating: 90.32%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 مرداد 1392, 12:51 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
azam نوشته است:
عالیه بهارک عزیز،ممنون
فقط یه سوال آیا با برای درست کردن گل رز با خامه هم میشه از همین ماسوره استفاده کرد؟
باتشکر

بله عزیزم گل رز با هر ماده غذایی که بخواین درست کنید با این نوع ماسوره انجام میشه .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): faride sadat (1 مهر 1392, 18:05) • baharak mobini (12 مرداد 1392, 00:34) • azam (12 مرداد 1392, 20:55) • minda (12 مرداد 1392, 18:27) • fahime (12 مرداد 1392, 14:57)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 مرداد 1392, 23:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 00:30
پست ها : 1
تشکر کرده: 12 تا این لحظه
تشکر شده: 4 تا این لحظه
سلام

همیشه طبق  دستور عمل میکنم ولی  حلوائی که درست میکنم یا خیلی روغنیه یا سفت وبی مزه در میاد

مرسی گلم انشالله خداوند در این ماه مبارک  اجرتو دو جندان دهد بخاطر  سعه صدر وزحماتی که در اختیار همه  می ذارین.



کاربرانی که از فاطمه78 در این پست تشکر کرده اند azam (13 مرداد 1392, 15:42)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 مرداد 1392, 15:41 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 16:03
پست ها : 520
تشکر کرده: 1753 تا این لحظه
تشکر شده: 680 تا این لحظه
فاطمه نوشته است:
سلام میشه تارت و درست نکنیم و حلوارو داخل کپسول بذاریم


به نظر من میشه فاطمه جون.کار که نشد نداره
ولی خب روی تارت ها خیلی قشنگ تره دیگه،البته من با اجازه از همکارای گل بهارسایت پاسخ دادم..میبخشید ها

_________________
آرامش در قلبی است که در تصرف خداست.



کاربرانی که از azam در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (1 مهر 1392, 18:06) • Tahere Noorallahpour (13 مرداد 1392, 18:39)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 مرداد 1392, 18:35 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
فاطمه نوشته است:
سلام میشه تارت و درست نکنیم و حلوارو داخل کپسول بذاریم


سلام می تونید حلوا رو در ظرفی صاف کرده و از این گل رزها روش بذارید .داخل کپسول کمی سخته گل درست کنید ولی میشه روی پایه رز درست کرده و داخل کپسول بذارید

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): گیتار (9 آذر 1392, 15:22) • مهرنازمامان (15 آبان 1392, 01:25) • faride sadat (1 مهر 1392, 18:08) • مریم2 (16 مرداد 1392, 17:28) • فاطمه (14 مرداد 1392, 16:19) • azam (13 مرداد 1392, 00:01)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 مرداد 1392, 16:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3
تشکر کرده: 5 تا این لحظه
تشکر شده: 6 تا این لحظه
majin نوشته است:
عزیزم من تو حلوا درست کردم مشکل دارم.
یا روش روغن زیاد میشه.یا مثل کویر لوت میشه.
اصلا نمیدونم هرکدام از مواد حلوارو چه میزان بریزم.البته از وبتون دیدم دستور حلوا رو اما....


دوست عزیزم سلام من همیشه حلوارو طبق دستور بهارسایت درست میکنم عالی میشه



کاربرانی که از فاطمه در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (4 خرداد 1393, 09:27) • faride sadat (1 مهر 1392, 18:09) • azam (14 مرداد 1392, 00:16) • baharak mobini (14 مرداد 1392, 16:38)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 مرداد 1392, 17:13 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 16:41
پست ها : 50
تشکر کرده: 55 تا این لحظه
تشکر شده: 188 تا این لحظه
مرسی بهارک عزیز!
دوستان من این رزها رو روی پایه درست میکردم و روی حلوا قرار میدادم در واقع ترکیبی از حلوا و گل آرایی بود



کاربرانی که از marjan safania در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (1 مهر 1392, 18:10) • baharak mobini (27 مرداد 1392, 17:57) • samira17 (27 مرداد 1392, 17:14)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 آذر 1392, 17:23 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
گونش نوشته است:
بهار جان به حای دستور این تارتلت میشه از همون دستور تارت وانیلی استفاده کرد ؟http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=816:vanillie-tart&catid=64:sweet&Itemid=118
یا اون به عنوان شیرینی مناسبه و این برا حلوا؟؟؟


بله می شه استفاده کرد فقط برای اینکه بشکل گل رز بشه باید تارت منسجم تر باشه و تو دست پودر نشه . این تارت برای اینکار مناسب تر هست ولی تارت وانیلی لطیف تر هست و ممکنه تو دست پودر بشه و نتونید گل رز درست کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (10 آذر 1392, 12:43) • Tahere Noorallahpour (9 آذر 1392, 17:56) • samira17 (9 آذر 1392, 17:39)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 خرداد 1393, 08:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 01:17
پست ها : 10
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام بهار خانم خسته نباشید
من این تارت رو با نصف این مواد و با کانوکشن درست کردم شکننده شد و از داخل غالب در نمی امد
میشه لطف کنید بفرمایید اشکال کارم کجا بوده
واقعا ممنونمممممممممممممممممممممممممم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 خرداد 1393, 10:43 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 01:17
پست ها : 10
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
ببخشید یه سوال دیگه میشه این گل رو روی کیک یزدی درست کرد
بازم ممنون


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 11 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad