امروز 9 آذر 1402, 06:43



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ترشی لبو
پستارسال شده در: 6 دی 1392, 00:43 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): sana (9 دی 1392, 01:06) • کتی (7 دی 1392, 00:55) • مهرنازمامان (7 دی 1392, 21:35) • asal shams (7 دی 1392, 19:31) • شاه صنم (7 دی 1392, 16:11) • sali (7 دی 1392, 13:55) • samira17 (7 دی 1392, 12:27) • masumjoon (7 دی 1392, 11:07) • arghavan (7 دی 1392, 10:32) • Elham (6 دی 1392, 03:52)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 7 دی 1392, 10:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
سلام . ممنون از دستور خوبتون. فقط یک سوال. سرکه سفید باعث بی رنگ شدن لبو ها نمی شود؟ آخر من قبلا با سرکه سفید درست کرده بودم و بعد از مدتی لبوهام بی رنگ شدن.

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 7 دی 1392, 13:58 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
arghavan نوشته است:
سلام . ممنون از دستور خوبتون. فقط یک سوال. سرکه سفید باعث بی رنگ شدن لبو ها نمی شود؟ آخر من قبلا با سرکه سفید درست کرده بودم و بعد از مدتی لبوهام بی رنگ شدن.


با اجازه طاهره عزیز من درحد دانسته هام میگم . اتفاقا سرکه سفید باعث میشه رنگ لبو از بین نره و بیشتر خودشو نشون بده اون چیزی که رنگ ترشی شما رو کمرنگ کرده تجزیه شدن لبو بوده یعنی ترشی رو سریع مصرف نکردین یا اینکه درجای خنک  یا مناسب نگه داری نکردین

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند Tahere Noorallahpour (7 دی 1392, 16:57)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 7 دی 1392, 14:16 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
طاهره خانوم ممنون از دستور بسیار خوبتون .
من ترشی لبو رو با انار با هم  درست میکنم . خوشمزه میشه .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): sali (7 دی 1392, 20:26) • Tahere Noorallahpour (7 دی 1392, 16:57)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 7 دی 1392, 20:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
طاهره خانوم ممنون از دستور بسیار خوبتون .
من ترشی لبو رو با انار با هم  درست میکنم . خوشمزه میشه .


فریده جون برامون توضیح میدی چطوری درست میکنی یا بنا داری دستورشو برای سایت ارسال کنی؟

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 7 دی 1392, 23:03 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
sali نوشته است:
faride sadat نوشته است:
طاهره خانوم ممنون از دستور بسیار خوبتون .
من ترشی لبو رو با انار با هم  درست میکنم . خوشمزه میشه .


فریده جون برامون توضیح میدی چطوری درست میکنی یا بنا داری دستورشو برای سایت ارسال کنی؟


چشم خانومی . به میزان یکسان انار و چغندر انتخاب میکنیم .چغندرهارو دقیقا مطابق روش طاهره جون آماده میکنیم .

انارهای دانه شده رو بهشون یکم نمک میزنیم و در یجای گرم ( مثلا پشت بخاری یا شوفاژ) به مدت چند ساعت قرار میدیم تا یکم آب بندازه .
در نهایت با چغندرهامون مخلوط میکنیم . میتونید واسه آب ترشی مخلوطی از سرکه . آب لبو و آب انار رو در نظر بگیرین .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): sali (15 دی 1392, 23:24) • مریم2 (15 دی 1392, 20:16) • samira17 (9 دی 1392, 13:14) • مامان خونه (8 دی 1392, 00:12) • Tahere Noorallahpour (8 دی 1392, 12:38) • arghavan (8 دی 1392, 09:43) • ملیکا (7 دی 1392, 00:59) • baharak mobini (7 دی 1392, 00:05)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 09:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:45
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1 تا این لحظه
ممنون از دستور خوبتون همین دیشب ترشی لبو درست کردم اما دوستم گفت با سرکه قرمز درست کنم منم برای نصف شیشه  لبوی قالب زده سه قاشق شکر به تقریبا یک ونیم لیوان سرکه قرمز اضافه کردم لبو رو هم بدون شکر پختم امیدوارم خوب بشه



کاربرانی که از ailar در این پست تشکر کرده اند Tahere Noorallahpour (8 دی 1392, 12:39)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 12:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:30
پست ها : 5
تشکر کرده: 8 تا این لحظه
تشکر شده: 13 تا این لحظه
منم اين ترشي را درست ميكنم به همين شكل ولي با اين تفاوت كه به لبو ها سير و البته فلفل زياد هم اضافه ميكنم كه خيلي دوستش داريممممممممم.........


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 14 دی 1392, 00:48 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 31 مرداد 1392, 07:53
پست ها : 3
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 7 تا این لحظه
تشکر شده: 1 تا این لحظه
با سلام
یه سوال .اگه از لبو آماده استفاده کنیم.یعنی چغندر پخته آماده...اونوقت اون یک لیوان آب لبو جایگزین دارد .میتوان از آب جوشیده استفاده کرد.

_________________
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ترشی لبو
پستارسال شده در: 14 دی 1392, 02:06 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه
gole yas نوشته است:
با سلام
یه سوال .اگه از لبو آماده استفاده کنیم.یعنی چغندر پخته آماده...اونوقت اون یک لیوان آب لبو جایگزین دارد .میتوان از آب جوشیده استفاده کرد.

سلام
اضافه کردن آب لبو برای کاهش تیزی طعم سرکه است . اگه فقط سرکه استفاده بشه خیلی تیز میشه و خیلی ها دوست ندارن .
میشه همه رو سرکه ریخت و مقدار شکر رو بیشتر کرد تا تیزی سرکه رو بگیره.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): gole yas (17 بهمن 1392, 11:49) • sali (15 دی 1392, 23:25) • ملیکا (15 دی 1392, 14:14) • samira17 (15 دی 1392, 13:14) • faride sadat (15 دی 1392, 11:41) • masumjoon (15 دی 1392, 08:59)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad